pēc ļenkas viņam spīd tikai Tiktok pagrīdes kāda zvaigzne. Šobrīd viņš ir origo līmeņa zvaigzne.Kalnos @ 25.12.2023 17:01https://www.slavenibas.lv/zinas/2703/andris-kivics-sievu-un-gimeni-krapis-jau-sen-kadas-bagatas-damas-sabiedriba/. Redz ka izrādās
neizdevās arī šoreiz, nu tā kā visas iepriekšējās reizes. It kā neatceros, ka ļenka būtu kādreiz rasolu pagatavojusi pati.Hermiine89 @ 25.12.2023 18:46Šķiet nebūs mums čaklās saimniecītes rasola recepte un dāvanu izsaiņošanas priecīgie mirkļi. Eh, laikam neizdevās saņemties abiem šoreiz.
Galvenais bija jau 2 mēn. iepriekš izbazūnēt, ka uzņems Kristoferu un gaida arī Keitiju, kuru ļaunā māte nelaiž.Bjork @ 25.12.2023 18:49neizdevās arī šoreiz, nu tā kā visas iepriekšējās reizes. It kā neatceros, ka ļenka būtu kādreiz rasolu pagatavojusi pati.
Visticamāk, ka poha kā māja, ja kivis nav aizdzēries kaut kur citur. Lieņuks iztrakojies guļ. Tik, ko tas bērniņš dara? Bet, vismaz viens labums no lienes vakarnakts plosīšanās ir. Es uzzināju, ka es, nu un mēs visas, Lieni neaprunājam un neapsaukājam, mēs vienkārši sakām kā mums šķiet. Tā kā, nav ko mums pārmest. Lieņuks vakar pats to rakstīja. Man kā akmens no sirds, ciādi reizēm jau mocījos vainas apziņā, ka sirdsķīsto lienīti nozākāju un apsaukāju. Priecīgus Ziemassvētkus!LuckyStrike @ 25.12.2023 18:28Ka tik nav kas atgadījies mūsu slavenībai? Abi divi mēmi.
Bjork @ 25.12.2023 18:39Man ir pazīstamas pakistāniešu un indiešu ģimenes, kas svin šos svētkus. Pat, ja viņiem šie nav reliģiozi svētki, viņi saviem bērniem māca pieņemt Eiropas tradīcijas- eglīte, svētku vakariņas, kāda dāvana bērnam. Tāpat Indijā dzīvojošie draugi atzīmē šos sanākot kopā ģimenēm un draugiem.
Otrs, ir bijis, ka es esmu uz svētkiem bijusi ļoti slima, ka stafeti pārņem vīrs, kurš lielumu izdara, bet es pēc spējām uz to brīdi.
LuckyStrike @ 25.12.2023 18:55Galvenais bija jau 2 mēn. iepriekš izbazūnēt, ka uzņems Kristoferu un gaida arī Keitiju, kuru ļaunā māte nelaiž.
Kur tik stulbs cilvēks var būt? Nopļūtījās IG visus Ziemassvētkus, tagad laikam atrāvusies no beloved husbanda pa riktīgo.
LuckyStrike @ 25.12.2023 18:55Galvenais bija jau 2 mēn. iepriekš izbazūnēt, ka uzņems Kristoferu un gaida arī Keitiju, kuru ļaunā māte nelaiž.
Kur tik stulbs cilvēks var būt? Nopļūtījās IG visus Ziemassvētkus, tagad laikam atrāvusies no beloved husbanda pa riktīgo.
Bjork @ 25.12.2023 18:39Man ir pazīstamas pakistāniešu un indiešu ģimenes, kas svin šos svētkus. Pat, ja viņiem šie nav reliģiozi svētki, viņi saviem bērniem māca pieņemt Eiropas tradīcijas- eglīte, svētku vakariņas, kāda dāvana bērnam. Tāpat Indijā dzīvojošie draugi atzīmē šos sanākot kopā ģimenēm un draugiem.
Otrs, ir bijis, ka es esmu uz svētkiem bijusi ļoti slima, ka stafeti pārņem vīrs, kurš lielumu izdara, bet es pēc spējām uz to brīdi.
vivii @ 25.12.2023 16:10
Un tad ir tāda Ļenka, kura ne tikai aizbildinās, ka ir pareizticīgā un tāpēc to un šito nedara, bet vēl ieņirdz, cik muļķīgi ir tādi un šitādi svētki, jo viņa nesaprotot kā citi varot svinēt (nerunāju konkrēti par Z-sv., bet kopumā).
qwe @ 25.12.2023 20:14Izskatās,ka šogad pat pie Dainomes abi orangutāni nav ielūgti, savādāk jau kuce būtu salikusi bildes ar kotletēm. Vai nu arī vepris aizgāja pie memmes visu viens norīt
Varbūt atpūšas. Ģintermuižā 🙄Aizkraukles Pārdevēja @ 25.12.2023 19:31Pat bail iedomāties, kas tur notiek patiesībā...Vakar uz mirkli sanāca redzēt, cik tur simtiem storiju sataisīti ! Diez vai kādai bija laiks lasīt visus tos murgus un šizofrēniju. Izlasīju pāris jautājumus un tiešām jau slikti sametās no tās alkoholiķes. Cik var malt vienu un to pašu? Bet ļoti žēl mazo. Kaaa var netaisīt Ziemassvētkus savam bērnam? Ja jau runā, ka pirms stundas teftelis redzēts Vecrīgā, tad jau mātīte dzer. vispār, nožēlojami.
aauuu @ 25.12.2023 19:47
Trakākais tas, ka andris kvieca facebookā, ka Dainas ome meitenes jau trešos Ziemassvētkus neredzēšot, zākāja atkal Madaru, cik slikta. Abi ar lieni atkal publiski viņai sūdus uz galvas lēja. Bet beigu beigās viņš ieraksta facebookā, ka tādu Ziemassvētku nemaz nav un , ka nav jāsvin. Nu bāc! Tad vajag meitas uz Ziemassvētkiem. Tad Ziemassvētku nemaz tādu nav. Un briesmīgākais ir tas, ka bļaustās, cik Madara slikta, ka meitas speciāli nelaiž. Bet tik daudz ģimenes tieši ziemas brīvlaikā brauc ceļojumos. Ko izdarīja arī Madara ar meitām. Pats brēc, ka ved meitas ceļojumos un Madara nē. Kad Madara ved, tad atkal slikti. Lūk nedod meitas uz Ziemassvētkiem ( meitu, jo otra tēvu negrib satikt). Nevar sagremot, ka arī Madara var aizvest meitenes ceļojumā, tad nu jādara pāri publiski un jāapsaukā atkal Madara, jānomelno. Fui.
Katzenfamilie @ 25.12.2023 20:04
Tur jau ta lieta, kad pienak pareizticigo Ziemassvetki, Liene ari tad netaisa nekadu svetku mielastu un neuzbur maajaas svetku sajutu. Nav redzets, ka uz 6.janvari vinja kadreiz butu kaut ko cepusi un smorejusi. Ne visi pareizticigie svin Ziemassvetkus 6.janvari, piemeram, piemeram griekji svin paslaik.
Hermiine89 @ 25.12.2023 18:46Šķiet nebūs mums čaklās saimniecītes rasola recepte un dāvanu izsaiņošanas priecīgie mirkļi. Eh, laikam neizdevās saņemties abiem šoreiz.
uz vienu manu atbildēja ar to, ka nešķirotu mani kara laukā 😁HiacinteBurkaa @ 25.12.2023 21:29Eh, vecā šizofrēniķe neatbildēja uz kādiem 4 maniem jautājumiem ?