melna_aronija @ 13.12.2023 08:45
Kur Ulme izteikusies? Es arī gribu izlasīt. Vnk redzēju tikai oriģinālo postu, veča taisnošanos (jo ko gan citu varēja gaidīt?) un Dzelzs Vilka atbildi.
Aizkraukles Pārdevēja @ 12.12.2023 10:29Tāpēc ,jo tas ir viss ar ko viņa ir spējīga nodarboties, kad cilā mežezera glāzes. Ja būtu čaklā saimniecīte un māmulīte, tad tas viss būtu atrādīts Instagram. Reizēm, kad iespējams, mēģina nedzert, tad aiziet burkānpļuras, planks un sportiskā Lienīte. +Nu neticu galīgi, ka Liene meklētu darbu ! Ja vien Andris nepiesēdina pie kompja, atver darba sludinājumus un liek meklēt :D
Bet Rūta taču iet rehabilitāciju vardarbībā cietušajiem,vai tad arī prot visus psihologus apmānīt?TikiTaki @ 13.12.2023 13:53Par Judzi. Es te no komentāriem nesaprotu lāga, kurš kura pusē.
Bet, pirms tiesāt Judzi, atceramies, ka Lienīte arī ir tāda pat sieviete - ja kāds stāstītu, kā viņa uzvedas, mūžā neticētu, ka tāda sieviete var pastāvēt.
Ir sievietes, kas tiešām prot nekaunīgi melot.
Viņas lieliski zin, kādi teksti ir jāsaka, lai izsauktu sabiedrībā reakciju.
Kā arī - ir citu cilvēku liecības.
Jebkurā gadījumā - par to, kas īsti ir patiesība, lems tiesa. Vēža esamība vai neesamība ir viegli pierādāma ar ārsta izziņām.
Viņai sievietes klupa virsū,postu izņēma.Vairs neizlasīsi.melna_aronija @ 13.12.2023 08:45
Kur Ulme izteikusies? Es arī gribu izlasīt. Vnk redzēju tikai oriģinālo postu, veča taisnošanos (jo ko gan citu varēja gaidīt?) un Dzelzs Vilka atbildi.
TikiTaki @ 13.12.2023 13:58Kad Hērda apsūdzēja Depu vardarbībā, viņa gāja ar karogu pa priekšu, ka pārstāv sievietes, kas cieš no vardarbības.
Keita Mosa liecināja, ka viņš nekad nav bijis vardarbīgs.
Tiesas materiāli arī liecināja par to, ka Hērda ir bijusi vardarbīga, speciāli provocējusi Depu, nav ļāvusi iet viņam prom no konfliktsituācijām.
Protams, ka diemžēl ir ļoti daudz sieviešu, kas cieš no vardarbības un viņām netic. Bet nevar krist otrā galējībā, kad ikviena sieviete var sadomāt sūdzēties, ka cieš no vardarbības.
Apollo ir raksts, kur runā Judža iepriekšējā sieva.
Pikachio @ 13.12.2023 14:34Resnulis ielika Facebookā postu par Parādnieku, ka ved sievu uz filmu kamēr mīļākā auklē viņa bērnu, un tā starp citu pieminot Judzi. Tjipa, lai labāk pievērš uzmanību tam, ne Judzim.
Un nepagāja ne stunda, ka izdzēsis ?
kuranavliene @ 13.12.2023 14:17Bet Rūta taču iet rehabilitāciju vardarbībā cietušajiem,vai tad arī prot visus psihologus apmānīt?
LabaDabaDa @ 13.12.2023 14:23
Tu nopietni salīdzini Judzi ar Depu? :D
Vilmara @ 13.12.2023 15:21
Parādnieks varbūt arī nav tas labākais piemērs ar savu poligāmo dzīvi, bet atšķirībā no Judža, Parādnieka vienīgā sieva un abas mīļākās un vienlaikus arī bērnu mātes Jana un Lita - NEKAD par viņu soctīklos nav neko gaudojušas un apsūdzējušas. Viņš kaut kā prot tās attiecības menedžēt, lai neviena publiski nesūdzētos. Ja nemaldos, tad ex-mīļākajai Janai vispār bērnu atņēma un ielika audzināšanā pamatģimenē, kur sieva...
McSara @ 13.12.2023 15:28
Man visvairāk fascinē Džilis, tam vispār nav problēmu ar bijušām sievām satikties, bijušās sievas vēl satiekas un pats vēl nosmejas, ka esot bijis sūdīgs vīrs, jo nebrīnas, ka par viņu sliktu ko saka! ?