EsRedzējuKa @ 12.12.2023 12:19Kerkiras lielais pirkums, tak ir sadarbība no PēPē punkts Elvē. Veco egli domā kaut kam atdod.. Ka tik pēkšņi kivičiem neuzrodas jauna eglīte. ?
Un , pat nebrīnītos, ka atkal slinkajai sušķei paveicies , ka visu pienes uz paplātes jau gatavu. Ka tik nebrauks arī uz Ziemassvētkiem pie Graudiņiem noēsties un pēc dāvanām Miai.Katzenfamilie @ 12.12.2023 12:27
Es pat nebrinitos un tad Liene to egli 100 storijos atraditu ar "cik skaisti"
redzēsim vai Edgars laidis mājās abus parazītus, pagaidām durvis šiem slēgtas 😏Aizkraukles Pārdevēja @ 12.12.2023 12:38Un , pat nebrīnītos, ka atkal slinkajai sušķei paveicies , ka visu pienes uz paplātes jau gatavu. Ka tik nebrauks arī uz Ziemassvētkiem pie Graudiņiem noēsties un pēc dāvanām Miai.
pohuj par to mauku,bet kādu kaunu viņa taisa meitām 🤢tur tām meitenēm jāmaina vārds un uzvārds, lai neviens viņas neasociētu ar šo slimo kuciAizkraukles Pārdevēja @ 12.12.2023 10:18Tur jau ir nodzertas pēdējās saprāta paliekas. Viņa pati sevi publiski apkauno un padara par apsmieklu.
Aizkraukles Pārdevēja @ 12.12.2023 12:38Un , pat nebrīnītos, ka atkal slinkajai sušķei paveicies , ka visu pienes uz paplātes jau gatavu. Ka tik nebrauks arī uz Ziemassvētkiem pie Graudiņiem noēsties un pēc dāvanām Miai.
maijrozīte @ 12.12.2023 11:02Piereibusies, tā Ļenka ar saviem stulbajiem citātiem. Jau kuru reizi citāti par dvēseles skaistumu un labumu. Es, piemēram tiešam zinu labus cilvēkus ar zelta sirdi, kuri par to nelielās un nebļauj uz katra stūra.
Tas, tikai liecina par to, ka viņai ir problēmas, šai lietā. Un tie ir izmisīgie mēģinājumi pārliecināt sevi, par to, kas nav.
Bet esat ievērojušas,ka pēdējā laikā par Lieni irļoti daudz sliktu komentāru.Ja nesen vēl bija arī labi,tad tagad tiek vispār normāli zākāta.Un secinājumus izdarīt neprot.
LuckyStrike @ 12.12.2023 12:57Nu nevar viņa dabūt nekādu darbu, pat ja gribētu. Pat "pa blatu". Strādāja reiz labos darbos, pat Saeimā Hosamam bija palīdze, bet cik ilgi? Viņa ir totāli stulba un ātri sapsihojas.Pat kādā rotu, smalku apģērbu veikalā, kamēr apgūtu kasi un visus sīkumus...Ja kāds viņai uzbrauktu, sāktu kliegt: ko jūs atļaujaties? un vairs uz to darbu neietu. Es viņai pat standarta veidlapas neuzticētu kopēt, kur nu vēl ko nopietnu.
Brīnos, kā viņa ar mašīnu iemācījusies braukt.
Nav arī izslēgts, ka viņai ir invaliditātes grupa un attiecīgā Dg.
LuckyStrike @ 12.12.2023 12:57Nu nevar viņa dabūt nekādu darbu, pat ja gribētu. Pat "pa blatu". Strādāja reiz labos darbos, pat Saeimā Hosamam bija palīdze, bet cik ilgi? Viņa ir totāli stulba un ātri sapsihojas.Pat kādā rotu, smalku apģērbu veikalā, kamēr apgūtu kasi un visus sīkumus...Ja kāds viņai uzbrauktu, sāktu kliegt: ko jūs atļaujaties? un vairs uz to darbu neietu. Es viņai pat standarta veidlapas neuzticētu kopēt, kur nu vēl ko nopietnu.
TikiTaki @ 12.12.2023 08:53Visi tie biežie q/a, citāti, diplomu vicināšana, rēcoši ģīmīši pie rakstiem par Madaru - liecina, ka Liene aiz bezdarbības reāli psiho. Aiz tā, ka viņai nekā nav. Tikai veci lauri, ar ko pavicināties.
Es i nebrīnītos, ka laiku pa laikam meklē darbu, bet nevar atrast. Visas kompānijas veic Google meklēšanu, kad izskata kandidātus. Neviens neņems viņu nopietnā ofisa darbā. Esošā situācijā viņa tikai par pārdevēju iet var mēģināt.
Nu kurš parakstīsies uz iespējamiem sūdiem, ko ventilēs, kad Lienītei kaut kas nebūs pa prātam? Pa šiem 5 gadiem viņa sevi ir vnk norakusi. Internets ir pilns ar liecībām, ka viņai iztrūkst loģiskās domāšanas un spriestspējas.
Vēl var braukt uz ārzemēm, kur neviens viņu nepazīst.
EsRedzējuKa @ 12.12.2023 13:01
Jā, ja agrāk bija daudz skaudīgo, nelaimīgo sieviešu komentāri, tad tagad ļoti daudz vīrieši komentē. Gan par izskatu, gan ko "gudru" atkal izdarījusi.
Joprojām nesaprotu, kur ir tie cilvēki, kuri trīc viņus ieraugot.. Varbūt tie ir pensionāri bez interneta un televīzijas?