vivii @ 11.12.2023 13:39
Andris ir vienkārši skops, arī Madarai viņš nedeva naudu un vienu brīdi Madara pati uzturēja ģimeni. Tas, ka Andža mūld par naudas uzmešanu uz palodzes un dārgiem ceļojumiem, kurus it kā esot nodrošinājis Madarai arī ir muļķības.
Andris ir ieninteresēts, ka Liene no viņa ir atkarīga, jo var viegli manipulēt un kā jau vakar vai nesen rakstīja, ja Liene aizietu strādāt, pastāv iespēja, ka esot citu cilvēku sabiedrībā, viņai atvērtos acis un viņa vairs negribētu pati būt kopā ar Kivi, tāpēc jau Kivis ļoti veiksmīgi nodedzināja visus tiltus ar Lienes ģimeni!
Man nu gan neskiet, ka Lienes tante butu kads upuris, kuram ljaunais Andritis nelauj iet stradat. Vinja tacu, pirms satika Kivicu, visu laiku bija vecju meklejumos un stradaja tikai tapec, ka bija viena un bija jastrada. Te jau laikam kaut kad bija nopostets, bet es nopostesu velreiz:"Savukārt Andra Buļa sieva žurnālam “Kas jauns” neslēpa, ka ir neizpratnē par to, kāpēc Liene Skulme ieradusies uz pirmizrādi.
“Es nezinu kādā sakarā viņa šeit ir ieradusies! Iegādājusies droši vien biļetes... Godīgi? Pat biju jau pārliecināta, ka viņa tā rīkosies. Varbūt varat uzjautāt viņai, kāpēc viņa šeit ir ieradusies? Man tas liekas tā jocīgi, ka viņa ar veselu atbalstītāju pulku nāk uz mana vīra izrādi. Vispār es par šo sievieti negribu domāt, tikai zinu to, ka viņa ir ļoti neatlaidīgs cilvēks. To es ne tikai tagad redzu, bet manīju arī krietnu laiku pirms tam. Es nezinu, cik ilgi viņa turpinās šādā veidā, bet vienā dienā viņa sapratīs... Visu. Andris jau ir pateicis publiski, ka viņš ir ar ģimeni, es nezinu kāpēc viņai liekas tā, ka tie ir meli. Kur cilvēkam var būt tādas iekšas būt tik neatlaidīgam? To Andri viņa laikam ir gatava gaidīt vairākus gadus... Par šo tēmu es negribu vairāk runāt, ne dzirdēt, ne redzēt,” sarunu par Skulmi nevēlas turpināt Buļa kundze, taču žurnālam “Kas Jauns” savu viedokli neslēpj viņas māsa: „Kāpēc Lienei vajag jaukties citu ģimenē? Taču redzams, ka ir vīrs un sieva. Reizēm šķiet, ka tā Skulme Andri vajā. Tā ir nekaunība. Tāda uzbāzīga! Viņai laikam tāda daba, bet man ir cemme arī Andri. Nu kā viņš tā varēja? Tai Lienei taču tagad āķis lūpā.”