Ragana @ 10.12.2023 10:16Atbilde, ka atbalsta Danu, izņemta. Lielā rediģētāja atradusies. Uzspējām mēs tos murgus izlasīt. Neuztraucies, Lienīt.
Pata @ 10.12.2023 09:53Es Danu personīgi pazīstu. Lienei nav taisnība.
Vai Lienei nav apnicis bāzt degunu svešās dzīvēs un runāt to, kas nav. Laiks pašai sakārtot dzīvi, gatavoties svētkiem, izcept ar meitu piparkūkas.
Vai tiešām nav kāds, kas šo cilvēku noliek pie vietas....
reina @ 10.12.2023 11:57Es domāju, ir laiks to šļušku un andirsi banot.
Tos mūžīgos Q&A viņi liek, lai kaut cik dabūtu interactions no sekotājiem. Jo "laiku" viņiem ir maz, ballītes vannā vairs nevar iegriezt, jo citādi mazs bērns un bāriņtiesa draud, andirša lievenīšu gaudas nevienu īpaši neinteresē. Kā citādi saglabāt slavenību statusu un censties izdzīvot ar nekā nedarīšanu?
Ļenka izmisīgi grib būt influencere, to pēc tām bezjēdzīgajām tagošanām var redzēt.
Aicinu mīļās lezbes solidarizēties un beigt to sūdu aiztikt. Pat ar pamatotiem jautājumiem, jo nu, pa lielam - kāda arī jēga? Jā, mums interesanti it kā palasīt, bet tas tāpat ir murgs. Nākamajā rītā dzēš. Pēc nedēļas apgalvo pretējo vai "nekad to neesmu teikusi un citus apsmējusi".
TuunEs @ 10.12.2023 13:10KAUNS Ļenka! Vēl uzsvērt Lielie bērni! Neko par viņiem nezina un par savu māti pilnīgi neinteresējas. Un visas 3!!
Mēs lezbes tikai mazu daļiņu redzam no tā kāda lieliska māmiņa ir Ļenkuce.
Aizkraukles Pārdevēja @ 09.12.2023 20:13Pipelē jau viegli ar kādu sastrīdēties :D Un, mums viņas kodiens cirks par brīvu :D 100 punkti Andris no rīta pārradās pālī, nu tad šai arī zaļā gaisma un var dzert. Cik produktīvi tā poda birste pavada laiku? (jā jā, zinu, mēs te sēžam forumā ) Mežezera glāze uz dīvāna un sevis publiska apkaunošana instagram.
Par to K bildi riktīgas dusmas ! Kādēļ gan K būtu ģimenes svētki jāpavada pie dzērājpapuča un viņa maukas ,kura zākā Madaru, ja K pašai ir mīloša ģimene?
Stalkere Jr. @ 10.12.2023 13:26
Sarautas attiecības ar mammu, savu tuvāko ģimeni, pamestas pašas meitas, naids pret “labākā vīra un tēva” ex sievām… Vai tiešām visi šie cilvēki ir tik ļauni, lai L nemēģinātu atjaunot normālas attiecības ar visiem? Ziemassvēki ir labs laiks, lai izmainītu savu attieksmi pret visiem, kas “ir bijuši ļauni pret L.”. Dzīvot mierā un saticībā ir liela laime.
To es viņai no sirds novēlu