Skaistsceļš @ 06.12.2023 20:47Labi,es saprotu ka Liene ir stulba,bet vai tad tiešäm tik stulba ka nejēdz mājās cepeškrāsnī piecept gardus kartupelīšus ar desiņām.Tad nevajadzēs vaidēt skatoties un siekaloties.Es domāju ka tās pārdevējas līkas bija,kad kautkāds spoks sten un vaid ieraugot ēdienu.Pat bomži tā nedara.
LilyLady @ 06.12.2023 19:54Tas "Best dad" tekstiņš jau pārāk uzkrītoši pie visiem storijiem, kur Kivis kopā ar sīko. Skaidrs, ka vepris cer nopelnīt plusiņus sabiedrības un Bāriņtiesas acīs, lai varētu vēl skaļāk ķērkāt, cik Madara ļauna, ka atņēmusi meitas tik izcilam papiņam. Par nabaga dēlu gan vispār neceļ ne ausu, tur pat necenšas notēlot "best dad". Smerdelis.
Rozāforums @ 06.12.2023 21:42
tajā pēdējā bildē,kur silda rokas ar bērnu , kivi tajā jakā,izskatās,kā resns jāņtārpiņš ar mēslu čupu uz galvas :D
Vai tās kāzas neuzsauc šovs?kuranavliene @ 06.12.2023 20:40SBF tuvojas sezonas noslēgums un gaidāmas kāzas.Trīs pretendentes Elīna,Magone,Madara.Man jau vairāk šķiet ka kāzas būs Madarai un Jānim.Abi ļoti daudz strādā jo domājams pelna naudu,lai var atļauties skaistas svinības un nevajadzētu dejot ēdnīcā starp galdiem?.Un tas arī bija iemesls Kiviča dusmu lēkmēm un samazgu postiem,jo veprēns nu tā cer,ka to ļauno sievieti neviens neprecēs?
Nav obligāti,šaubos ka šovs izmetīs tādu naudu.Un tas ka rāda,nenozīmē ka uzsauc.Tad jau Katrīnai arī uzsauca un visu izmaksāja?Vienīgi varbūt kaut ko,lai varētu rādīt.Magonei varbūt uzsauktu visu,jo tur neko daudz nevajag.Redzēsim kam tās kāzas!LuckyStrike @ 06.12.2023 22:20Vai tās kāzas neuzsauc šovs?
Kas tev mīļā,šampi iedzēri pa daudz?😂Gardenia @ 06.12.2023 23:48Es to šovi dēļ madaras un Jūļa ar prieku skatos gribētos lai viņiem tās kāzas būtu, man viņi patīk. Ja Zutim būs tad vienalga, tā meitene ja prwcēs būs padumja.maz, ka riebslis tad vēl sieviešu sitejs.
kuranavliene @ 06.12.2023 20:40SBF tuvojas sezonas noslēgums un gaidāmas kāzas.Trīs pretendentes Elīna,Magone,Madara.Man jau vairāk šķiet ka kāzas būs Madarai un Jānim.Abi ļoti daudz strādā jo domājams pelna naudu,lai var atļauties skaistas svinības un nevajadzētu dejot ēdnīcā starp galdiem?.Un tas arī bija iemesls Kiviča dusmu lēkmēm un samazgu postiem,jo veprēns nu tā cer,ka to ļauno sievieti neviens neprecēs?
AiKaaaSaaap @ 07.12.2023 08:49Madara un Jānis ir nopelnījuši skaistas kāzas!
Bet ja tās būs šovā - hello tvaika iela ļenkai???
STV izmeta reklāmu,ka gaidāms šokējošs noslēgums ka gaidāmas kāzas un jautājums kurai.Komentāros pārsvarā minēja ka Madarai.Es ar būtu priecīga,ka viņai.Un ka to parādīs divtik,lai vepris ar savu šmaru paskatās un papsiho.Jo reāli viņi gaida,lai Jānis pamet Madaru un varētu pacūkoties tā kārtīgi.melna_aronija @ 07.12.2023 08:41
Ja? Neesmu kādu laiku skatījusies, bet tur ir runas par kāzām finālam? Es ļoti ceru, ka tad tās būs Madaras kāzas. Reāli jau nekas cits nevarētu būt, jo Magonei nav džeks un apšaubu, ka Zutis to savu meiteni precēs. Viņi jau paguva izšķirties pēc bildinājuma. Kādas kāzas :D
Bet ja Madarai būs kāzas un vēl skaistas, romantiskas... Liene saies uz īso. Tur būs Mežezera plūdi, Q&A naktis un verbālās caurejas, draudi ar tūlīt, tūlīt jau gatavo grāmatu. Un gadsimta tēvs noteikti kaut ko dirsīs par meitām un kā Madara tagad atņem izcilāko tēvu, jo prec Jāni utt.
LilyLady @ 07.12.2023 08:58
Leņkis tad no skaudības vems, ka Madaru prec tikai šova dēļ, ka patiesas mīlas tur nemaz nav. Un resnajam Andrītim tas būs iemesls kārtīgi pieļurbāties no bēdām.
kuranavliene @ 07.12.2023 09:40STV izmeta reklāmu,ka gaidāms šokējošs noslēgums ka gaidāmas kāzas un jautājums kurai.Komentāros pārsvarā minēja ka Madarai.Es ar būtu priecīga,ka viņai.Un ka to parādīs divtik,lai vepris ar savu šmaru paskatās un papsiho.Jo reāli viņi gaida,lai Jānis pamet Madaru un varētu pacūkoties tā kārtīgi.
LilyLady @ 07.12.2023 10:17Starp citu savā FB skopais teftelis lielās, ka tos cimdus Zsv tirdziņā nopircis par 25 eur. Un piebilst, ka vispār tur nemaz neesot tik dārgi kā runā, cenas esot pieņemamas.
Redz, lielajam bēbim SEV nekā nav žēl, bet sieviņai pat desiņas ar kartupeļiem nenopirka, kaut gan šī tik žēli kunkstēja, tām ejot garām..?