Mercury6 @ 28.11.2023 16:35Domāju, ka Lienei bija atļauja no vismaz Kiviča vazāties pa to skatuvi, jo viņa tā dara VISOS pasākumos, gan lievenīšos, gan bāros. Ja tas nebūtu Andruham pieņemams, sen būtu atrāvusies ar krēslu un nerādītos aiz muguras nevienā uzstāšanās reizē. Domāju, ka nebija atrunāta tieši tā bučošanās un virsū līšana tieši viņam vai citiem grupas puišiem uz skatuves, par to varbūt ar maku atrāvās un tāpēc nerādās tagad. Bet tas ir tik prasti, ka kāds staigā pa skatuvi un filmē AR TELEFONU. Kur tas vispār ir redzēts?! ?♀️ normāliem māksliniekiem ir kaut viens operators vai profesionāls fotogrāfs, kuri MELNĀ NEUZKRĪTOŠĀ apģērbā var atrasties uz skatuves, bet parasti tāpat šitā pa vidu nestaigā, bet ir nemanāmi, arī, ja pārvietojas vai drīzāk filmē no tribīnes vai ar to kustīgo garo kātu vai bildes uzņem no preses zonas. Šāds cirks nav nevienā maksas koncertā.
Mercury6 @ 28.11.2023 16:35Domāju, ka Lienei bija atļauja no vismaz Kiviča vazāties pa to skatuvi, jo viņa tā dara VISOS pasākumos, gan lievenīšos, gan bāros. Ja tas nebūtu Andruham pieņemams, sen būtu atrāvusies ar krēslu un nerādītos aiz muguras nevienā uzstāšanās reizē. Domāju, ka nebija atrunāta tieši tā bučošanās un virsū līšana tieši viņam vai citiem grupas puišiem uz skatuves, par to varbūt ar maku atrāvās un tāpēc nerādās tagad. Bet tas ir tik prasti, ka kāds staigā pa skatuvi un filmē AR TELEFONU. Kur tas vispār ir redzēts?! ?♀️ normāliem māksliniekiem ir kaut viens operators vai profesionāls fotogrāfs, kuri MELNĀ NEUZKRĪTOŠĀ apģērbā var atrasties uz skatuves, bet parasti tāpat šitā pa vidu nestaigā, bet ir nemanāmi, arī, ja pārvietojas vai drīzāk filmē no tribīnes vai ar to kustīgo garo kātu vai bildes uzņem no preses zonas. Šāds cirks nav nevienā maksas koncertā.
yay @ 28.11.2023 16:40
bet es arī neesmu redzējusi nevienu bildi no tiem TRĪS PROFESIONĀLAJIEM FOTOGRĀFIEM :D Cik dienas jau pagājušas
noskaties vēl vienu reizi un pievērs uzmanību viņa sejas grimasēm, tās izteica visu, kaut tā vecene novāktos malā, bojā te visuSolong2 @ 28.11.2023 17:07Nu nez, man neizskatījās, ka kivičs negribetu, ka liene karās kaklā, drīzāk bija eiforijā no savas uzstāšanā un vispār neiebrauca, kas notiek ? pat giču gandrīz nometa no laimes ?
haha, man līdzīgi, manējo ļoti uzjautrina viss tas vājprāts, ko es pastāstu, jo pats līdzi tam neseko, bet izrunāties var tikai ar jums, zin' kā, rozā lezbe rozā lezbi saprot 😂TuunEs @ 28.11.2023 16:29Meitenes, es Kivičus varu apspriest tikai ar Jums.
Šodien centos pastāstīt vīram par viņu gadsimta koncertu. Viņš man tik savilka uzacis un pateica kāpēc es par viņiem runāju un, ka viņš Kiviču pasaukšot uz manu 50 gadu jubileju ?
P.s. Ja kas man tagad ir 31.
Solong2 @ 28.11.2023 17:07Nu nez, man neizskatījās, ka kivičs negribetu, ka liene karās kaklā, drīzāk bija eiforijā no savas uzstāšanā un vispār neiebrauca, kas notiek ? pat giču gandrīz nometa no laimes ?
Minelūše @ 28.11.2023 15:06https://www.la.lv/video-apsardze-tiesam-noderetu-andra-kivica-koncerta-skatitajus-parsteidz-vina-sievas-uzvediba-uz-skatuves
Kāds kauns. Būtu labāk mājās sēdējusi.
Minelūše @ 28.11.2023 15:06https://www.la.lv/video-apsardze-tiesam-noderetu-andra-kivica-koncerta-skatitajus-parsteidz-vina-sievas-uzvediba-uz-skatuves
HiacinteBurkaa @ 28.11.2023 18:27Labs komentārs zem raksta:
"Tas pārīts kādreiz, dzīvoja netālu no manis. Nu tas bij vājprāts. Kāda tur bij kliegšana, aurošanas, lamas, katru otrodienu mentu autiņš vai ātrie……"
kāpēc lai neticetu? Orangutānu skandālus redzējām jau viņu šovā, kad vēl bija pārpasaulīgā mīla. tagad varētu būt vēl trakāk, jo kivim acīmredzami vecā mauka krīt uz nerviem un viņš ātri aizsviļas un sāk trakot. Un Mia redzam cik iebiedēta un nervoza ir, kā raustās, kad apgāž dzērāju pudeles, un slēpjas zem galdiem krēsliem... Tak što.....terabitija @ 28.11.2023 18:31
Diez vai tam var ticēt.. Jebkurš var tā ierakstīt, ticamība maza,diemžēl. Ik pa brīdim tāda info parādās, bet pierādījumu īsti nav. Ja regulāri tiktu saukta policija, tad diez vai Mia tur joprojām dzīvotu. Bet dzīvo un ntos gadus nekas īsti nemainās.?
terabitija @ 28.11.2023 18:31
Diez vai tam var ticēt.. Jebkurš var tā ierakstīt, ticamība maza,diemžēl. Ik pa brīdim tāda info parādās, bet pierādījumu īsti nav. Ja regulāri tiktu saukta policija, tad diez vai Mia tur joprojām dzīvotu. Bet dzīvo un ntos gadus nekas īsti nemainās.?
terabitija @ 28.11.2023 18:31