Hubabuba @ 16.12.2021 08:59Kivičam svara nomešana bija nepieciešama, iepriekš bija pa daudz, svīda jau no runāšanas. Nesaprotu ko tur kautreties par to ka strādā vienkāršu darbu, manuprāt, tas ir daudz labāk, nekā piedalīties šaubîgā seriālā vai katru piektdienu taisīt laivus un nodirst visu pasauli.
Liekas, ka Andris ir savācies un kopš strādā.
JDGM @ 16.12.2021 09:48Man liekas Kivičs šodien posts par nosūtītu kartīti ir izrādīšanās, jo cik varēja izlasīt meitai rakstīt kko par dzimšanas dienas, vārda dienas un Ziemassvētku dāvanām ( kuras meita visdrīzāk nav saņēmusi ,bet gadīgais tēvs ir "sarūpējis", bet atdos kad satiks) ir pretīgi..
Gribētu apsveikt nosūtītu dāvanas pa pastu, lai kādu naudu tas maksātu vai arī uzdāvinātu caur mammu, kura meitenes satiek...
Nē labāk, uztaisīt lieki teātri ar izrādi "Es esmu tik labs", bet īstenībā manipulē ar bērniem un visu padara tikai sliktāk..
JDGM @ 16.12.2021 09:48Man liekas Kivičs šodien posts par nosūtītu kartīti ir izrādīšanās, jo cik varēja izlasīt meitai rakstīt kko par dzimšanas dienas, vārda dienas un Ziemassvētku dāvanām ( kuras meita visdrīzāk nav saņēmusi ,bet gadīgais tēvs ir "sarūpējis", bet atdos kad satiks) ir pretīgi..
Gribētu apsveikt nosūtītu dāvanas pa pastu, lai kādu naudu tas maksātu vai arī uzdāvinātu caur mammu, kura meitenes satiek...
Nē labāk, uztaisīt lieki teātri ar izrādi "Es esmu tik labs", bet īstenībā manipulē ar bērniem un visu padara tikai sliktāk..
Tusnelda @ 16.12.2021 10:10
Tas preteklis (mīļais tētis) atļāvās pat bērnu adresi nopublicēt.
Man sāk izskatīties, ka viņu stratēģija ir vērsta uz to, lai atkratītos no visiem iepriekšējiem bērniem. No Lienes meitām jau tika vaļā, tagad to pašu panāks arī Andris - ka pēc visa, ko viņš publiski darījis, neviena bāriņtiesa nesaglabās aprūpes tiesības. Tad viņš pateiks, ka nav arī iemesla maksāt uzturlīdzekļus, un sveiki. Viss, neviena bērna vairs nav. Pēc gada vispār abi sāks betonēt, ka Mia viņu vienīgā meita. Kā jau to Liene pa pusei dara.Jajaja2 @ 16.12.2021 12:03Smieklīgi, ka viņš vēl iepriekš pieminēja, ka gatavojās tiesai. Nu tak nekādas aprūpes tiesības neiegūs, ar šitādiem publiskiem izgājieniem. Viņš taču ir nepieskaitāms.
bet pag, tas jau neatbrīvo no alimentu maksāšanas?Rockabilly @ 16.12.2021 12:08Man sāk izskatīties, ka viņu stratēģija ir vērsta uz to, lai atkratītos no visiem iepriekšējiem bērniem. No Lienes meitām jau tika vaļā, tagad to pašu panāks arī Andris - ka pēc visa, ko viņš publiski darījis, neviena bāriņtiesa nesaglabās aprūpes tiesības. Tad viņš pateiks, ka nav arī iemesla maksāt uzturlīdzekļus, un sveiki. Viss, neviena bērna vairs nav. Pēc gada vispār abi sāks betonēt, ka Mia viņu vienīgā meita. Kā jau to Liene pa pusei dara.
Kaut kā arī neredzu plaši izreklamēto Danas dēla viesošanos Norvēģijā.
allssuu @ 16.12.2021 12:35Es vispār nesaprotu kā Liene uzdrošinās runāt par krāpšanu, kad viņa pati gulēja ar Kiviču kad viņš vēl dzīvoja ar Madaru. Būtu jau nu paklusējusi.