šitas ir Kiveļu apdiršanas forums - everything goes 🤣🤣🤣🤣Dzintriņa @ 24.11.2023 20:32Nu jau gan nevajag šaut par tām auguma aprisēm galējībās. Tā ir tāda pamatskolnieks līmeņa problēma, apdiršana par izskatu..
LilyLady @ 24.11.2023 17:29Pie tās dziesmas vārdiem iederētos klips ar kādu senioru veco ļaužu pansionātā, kurš vientuļi skatās pa logu un gaida ciemos bērnus, bet tie, aizņemti savās dzīvēs, neatbrauc. Vispār veci cilvēki šādi mēdz manipulēt, ķip, vot, es nomiršu un tad tev būs žēl. Bet Kivels ar šļušku jau vēl tomēr nav tik veci, lai ar miršanu draudētu.?
Dzintriņa @ 24.11.2023 20:32Nu jau gan nevajag šaut par tām auguma aprisēm galējībās. Tā ir tāda pamatskolnieks līmeņa problēma, apdiršana par izskatu..
Dzintriņa @ 24.11.2023 20:32Nu jau gan nevajag šaut par tām auguma aprisēm galējībās. Tā ir tāda pamatskolnieks līmeņa problēma, apdiršana par izskatu..
piedevam intervijas noradijis, ka nav nekada iemesla cilvekam but resnam. Pasa vardi kadreiz. Nu karma atri atgriezas vinam. Lai tad strada un nav resns, ka citiem sejas bakstija.Minelūše @ 24.11.2023 20:55
Kivičs, kuram pašam līdz fit ir kā līdz Mēnesim, ir nepagurdams saukājis par resniem un neglītiem gan vīriešus, gan sievietes. Neviena iemesla, kāpēc to pašu nevarētu teikt par viņu.
vivii @ 24.11.2023 20:55Es pateikšu tā, gāju skatīties klipu ar noskaņojumu, kārtējais Kiviču sūccc, bet klips man patika, lai gan biju sevi jau ieprogrammējusi, ka klips būs mēsls. Dziesma arī likās ok, protams, var jau piesieties, ka klipa ideja ir 100x redzēta, bet nebija tā, ka vemt gribētos ?
Nav jau pirmais mūziķis/grupa, kurš nokopē random ideju, protams, tur arī var piekasīties producentam, ne Kivičam.
AJ vins tak sunispoza redz tik skaistos matus.Ragana @ 24.11.2023 20:56https://failiem.lv/u/hdwe8d2r4h
Redzējāt šo? Kurš vecis ar vaļā acīm brīvprātīgi piespiedu kārtā grib gulēt virsū šādai pīlei?
Mercury6 @ 24.11.2023 21:02Ak šausmas, kas viņai mugurā ?♀️
protams, protams, mums būtu jāslavē šie alkoholiķi, kas citus saukāja par resniem, tagad man būtu jāžēlo. Varbūt man aiziet uz cietumu un tur tādus pašus morāli kroplus cilvēkus žēlot, kas bradā citu cilvēku, pašu bērnu likteņus??Dzintriņa @ 24.11.2023 20:32Nu jau gan nevajag šaut par tām auguma aprisēm galējībās. Tā ir tāda pamatskolnieks līmeņa problēma, apdiršana par izskatu..