McSara @ 17.11.2023 14:58
Tie nav tie legingi, ko viņa plankā gulēja?
Kāda starpība sportot vai vilkt kā ikdienas bikses ?? Stila pērle!
Kopš kura laika plekste ir jau mācījusies 3 gadus Mākslas akadēmijā?? Visu laiku taču bija tikai tie sagatavošanās kursi, nu jau studējusi gadiem!
Man izskatās šizofrēnija sāk saasināties!
LabaDabaDa @ 17.11.2023 16:07
Sagatavošanas kursos, ja nemaldos, var iet visu mūžu. Samaksā un uz priekšu :D
Ariete @ 17.11.2023 17:43Nezinu to grupu Audio Kvartāls kas būs viņu viesu grupa.
Es nezinu arī šo dziesmu 😁Murka39 @ 17.11.2023 17:54
Šitā viņiem zināmākā dziesma ?si=CLJqYs8SgThxj4Xf
Vispār brīnos, ka viņi piekrita
Minelūše @ 17.11.2023 17:54Lienīte caur puķītēm piedraud, ka šo to mākot pati (burties)?Ja vien viņas mērķis nebija pieburt rupju, agresīvu dzērāju un nodzert visu savu mantu, tad pagaidām viņas spējas nav nostrādājušas.
Bitītmatos @ 17.11.2023 18:19Astroloģija ir zinātne???? Nez, kura universitāte piedāvā apgūt šo zinātni, varbūt pat ir vērts pajautāt NASA? Nebūtu slikti iegūt zinātnisko grādu astroloģijā....
Bitītmatos @ 17.11.2023 18:19Astroloģija ir zinātne???? Nez, kura universitāte piedāvā apgūt šo zinātni, varbūt pat ir vērts pajautāt NASA? Nebūtu slikti iegūt zinātnisko grādu astroloģijā....
RozīneE @ 17.11.2023 11:23
Tā atpazīstamība uz Kiviča rēķina- tas man pamatīgi lika aizdomāties- nu tā pa nopietno, ka ar viņu viss patiešām nav labi.
Madarai ir bijis viens Kivičs un par laimi/nelaimi uz viņu uzvedības fona Madara tiešām ieguva atpazīstamību- fakts!
Bet Lieņuks pats? Cik tur tie Andri (atmiņā nāk bilde ar nāvi un izkapti) viņai pāri pārgājuši, sabiedrības dāma bija, jo atpazīstama jurista sieva.
Ko viņa pīpē, kad spogulī uz sevi skatās? ??
Lai bundzenieks tak vienreiz saprot,cik šī valdzinoša un neatvairāma un sāk prasties.Gan jau viņa Māra draudzeni arī uzskata par resnu un neglītu,aiz muguras protams.Acīs lišķējas un glaimo.Marfa @ 17.11.2023 15:32Vai kads man var paskaidrot, kapec, ja pirmo reizi video kopa ar grupu filmejas, kapec naktskrekla? Vai tas kads majiens ar slotas katu?
Knabsab @ 17.11.2023 19:06Plancka sajaukusi astroloģiju ar astronomiju ??? tos 12 gadus Vecrīgas vidusskolā laikam ne visai uzcītīgi ir pavadījusi ?
Murka39 @ 17.11.2023 17:54
Šitā viņiem zināmākā dziesma ?si=CLJqYs8SgThxj4Xf
Vispār brīnos, ka viņi piekrita
ja prastu burties, tad klusetu, jo izteiktie vardi, ka bumerangs atgriezas metejam. Tik daudz launu varzu no mutem izmetusi, tik daudz sliktu, nejedzigu apvainojumu un darbibu, ka spoguli, ka spoguli atgriezas pie pasas metejas. Ta vins ir lenka.LilyLady @ 17.11.2023 18:28Bļāāā, cik tas ir prasti, Lienīt, tavā vecumā ar tik daudz "izglītībām un profesijām" runāt par buršanos un pesteļošanu. Ragana gan tu tiešām esi, tas nav melots, jo esi ļauna un skaudīga, bet ne tāpēc, ka prastu ko noburt vai pieburt.