RozīneE @ 09.11.2023 13:38
Kāds vēl restorāns, ko Tu murgo ? Tas tik mums rozā čūskām šķiet ok, ka pāris aiziet uz restorānu, paēd romantiskā gaisotnē, iemalko (iemalko, ne iztempj) pa vīna glāzei, bet izsmalcināti, estētiski utml. ļautiņi mājās ar mežezerīti dod vaļā uz nebēdu ?
kads zin, tiesi kapec tadi zurnalugas ka 1188 utmldz lien kiviciem kur saule nespid?aauuu @ 09.11.2023 13:30
Nu te visām televīzijām, medijiem un raidījumiem nevajadzētu klusēt! Sveša tante izliek svešus bērnu internetā ar apvainojumiem un uzdirsieniem. Liene!!!!! Tās nav tavas meitas!!!! Nelien, kur tev nav jālien! Par savām labāk cīnies!
mereditagreja @ 09.11.2023 11:33Nu viss, Lieņux pēc sarakstes publicēšanas mani ir nobloķējusi. Un, ja neskaita sarakstes publicēšanu, bez iemesla. Ja nu par iemeslu saucam, ka viņa mani apvaino, bet es ar viņu runāju kā ar pieklājīgu, pieaugušu cilvēku, ar kuru man nesaskan viedoklis :)
Tikai varbūt kāda zina iemeslu, kādēļ es nevaru no sava īstā profila apskatīt to blozgu, ja bloķējusi ir caur fake? Epasts un numurs nav ar to profilu viens ?
Marfa @ 09.11.2023 13:41kads zin, tiesi kapec tadi zurnalugas ka 1188 utmldz lien kiviciem kur saule nespid?
Mementomori @ 09.11.2023 13:45Ko viņa bez apstājas piepisās tam Madaras Jānim? ? labi , saprotu ka tajā blondajā pakulgalvā Madara viņai ir mūža ienaidnieks, bet nu Jāni vispār ne pa ķeksi aiztiek nonstopā, stalko
Marfa @ 09.11.2023 13:39piedevam vel pec 5 gadi, meitenes bus pieaugusas, Madarai un Janim viss bus labi, bet lenkuce ar saimnieku gaudos renstele.
Rozāforums @ 09.11.2023 14:01vienkārši WTF ,viņa ir pārkodusi jēgu, kaut ko salietojusies?(alko un tabletes varbūt)..
ko ta bīloved beļasš klusē,neviena ieraksta par ''lielo'' svētku dienu .
un kur bērns?cerams ka b/d
Knita @ 09.11.2023 14:27Iedomājos viņas pērles bērnudārza vecāku čatiņā, ja ar kādu nesakrīt viedoklis ?
Knita @ 09.11.2023 14:27Iedomājos viņas pērles bērnudārza vecāku čatiņā, ja ar kādu nesakrīt viedoklis ?
Hubabuba @ 09.11.2023 14:39Es nesaprotu ko tā vecā pastala svin? Viņiem ir kāzu gadadiena vai pirmā pi*iena jubileja?
Iespējams, tādēļ, ka no saviem bērniem atteicās pati.Mia6 @ 09.11.2023 14:38Kāpēc viņa nekad neapsveic Ārenu ar to, ka atņemti savi miesīgie bērni? Nekad neesmu lasījusi , ka viņa piemin savu bērnu neesamību blakus.
Mobings pat pret bērniem. Vecā padla savā kāzu jubilejā tik nelaimīga, ka spēj tikai dzert un apskaust Madaru un Jāni.Rumblerx @ 09.11.2023 13:51Vecā čūska slimības pēc no gultas nevar 24h izkāpt, bet raidīt verbālo caureju Madaras virzienā, tam gan spēka pietiek. Nu tāda čūska… Lienīt, šitas nav mobings, ko???