kuce bērnībā tika regulēta no mātes puses, ko māte teica, to darīja, savu domu viņai nebija un nav, tāpēc domā,ka madaras meitām ir tāpat.Minelūše @ 09.11.2023 11:12Ak tu pasaulīt, cik cukurotu postu sacerējusi. Tavējais, tavējais vīrs, Ļenka. Neraizējies, nevienai citai tas taukais lops nav vajadzīgs. Izbaudi vesela laimi, kas slēpjas pudelēs un iekraušanā pa degunu.
Sūda dzeguze, domā par savām meitām, nevis svešām! Kimu viņai savajadzējies. Viņa uzskata tās meitenes par bezsmadzeņu robotiem, kurām mamma nospiež podziņas, ieprogrammē un palaiž. Pat neiedomājas, ka meitenes ir gana lielas un saprātīgas, lai izvēlētos, būt ar tēti vai nē.
Es arī negribētu ciemoties pie tēva, kura jaunā sieva mani par resnu saukātu. Slampa to aizmirsusi? Kima gan noteikti nav aizmirsusi un mēs arī ne. Ārenu un savas meitas pieminēt baidās, jo zina, ka Ārens uzreiz šai žaunas aizvērs.
Un kāda vēl nahren krimināllieta? Tā dura vispār zina, kas ir krimināllieta? Vai Madara ir kādu nogalinājusi, aplaupījusi, izvarojusi? Ļenkas zināšanai, sargāt savus bērnus no alkoholiķa tēva un viņa mauķeles sievas ļaunuma nav krimināllikuma pārkāpums!
mereditagreja @ 09.11.2023 09:55
Nezinu, links strādā, tikko mēģināju - https://failiem.lv/u/ppqvsv28c8
Kurpīte @ 09.11.2023 07:06
Beidziet fantazēt ? Par data regulu esat dzirdējuši? Pat bijušie darba devēji nevar topošajam darba devējam sniegt jebkādu informāciju par jums, ja vien tas nenotiek ar jūsu piekrišanu. Kur nu vēl valsts iestāde par trešajām personām. Ja nu gadijumā, tur strādā kāda pļāpīga paziņa, tad vēl varētu ticēt, ka šāda informācija ir izpausta. Bet tā vnk pazvanot un pajautājot ? Atgriezeniskā saite ?
Madara atšķirībā no sliņķes ir aizņemta sieviete, lieliski influencē, izglītojas un tiešām rūpējas par savām meitām. Viņai nav intereses nolaisties līdz toksiskajai hihinātājai.RozīneE @ 09.11.2023 13:14Uhh, pašlo pajehalo! ?
Pēkšņi ne no kā sākas šādi “uzbraucieni”? Tak svētki un alko plūdi aizgājuši uz nebēdu, jēziņ, mīļā Lienīte, kā Tu izglītotā sieviete vari nesaprast, ka visiem ir skaidrs par Jūsu plostiem?
Man pat kauns skatīties! ?♀️
Es tiešām apbrīnoju Madaru par viņas pacietību, es to blozgu par katru šādu cieņas aizskaršanu pa visām instancēm izvazātu un katru reizi!
tā kā kivim par plancku pilnīgi pajāt, nekāda jubilejas atzīmēšana nebūs, tāpēc jau psiho netā un izgāž žulti uz Madaru + noteikti jau kondīcija ir tā labākā pašlaik. Paspējusi jau vēl vienu storiju ielikt par "ļauno" MadaruEliba @ 09.11.2023 13:11Lieņuks izskatās kārtīgi svin savu 5 kāzu jubileju?
Tik interesanti,ka savā īpašajā dienā domā par Madaru un Jāni.
Priekā????
Eliba @ 09.11.2023 13:11Lieņuks izskatās kārtīgi svin savu 5 kāzu jubileju?
Tik interesanti,ka savā īpašajā dienā domā par Madaru un Jāni.
Priekā????
kapibara @ 09.11.2023 13:25
Kāds sakars viņas kāzu jubilejai vai pišanās datumam ar Madaras bērniem?
Būtu ielikusi kādu bildi no smalka restorāna šodien. ..aa jā, viņi jau nevar atļauties. ???
Normāli kož mājās un domā par Madaru . Drīz būs q&a. ?
EsRedzējuKa @ 09.11.2023 13:271. akūtās psihiatrijas nodaļas 1. stāvs Dežūrmāsa: 63007200
Pianiste @ 09.11.2023 13:34
Nav tā, ka resnajam vīrieša izstrādājumam atņemtas tiesības uz Kimu? Tas varētu izskaidrot vecās dzērājas plosīšanos... Ceru, ka Madara ar Jāni saglabā šos skrīnus. Noderēs.
kapibara @ 09.11.2023 13:25
Kāds sakars viņas kāzu jubilejai vai pišanās datumam ar Madaras bērniem?
Būtu ielikusi kādu bildi no smalka restorāna šodien. ..aa jā, viņi jau nevar atļauties. ???
Normāli kož mājās un domā par Madaru . Drīz būs q&a. ?
piedevam vel pec 5 gadi, meitenes bus pieaugusas, Madarai un Janim viss bus labi, bet lenkuce ar saimnieku gaudos renstele.Hermiine89 @ 09.11.2023 13:19Madara atšķirībā no sliņķes ir aizņemta sieviete, lieliski influencē, izglītojas un tiešām rūpējas par savām meitām. Viņai nav intereses nolaisties līdz toksiskajai hihinātājai.