Taisa gan ,visur un daudz !!kuranavliene @ 08.11.2023 12:49Par Magoni netaisa diskusijas forumos!
SarmaD @ 08.11.2023 13:11
Saskatijos Poišas šovu.
Savādi, ka jums vispār liekas svarīgi to pieminēt. Nodrupušu nagu laku no īkšķa arī apņirgsiet un aizmirsīsiet? Brīžiem liekas, ka foruma auditorijai nesaslēdzas saikne ar reālo pasauli, tā objektīvi skatoties.
Citi liek plikus pupus vai pliku pip..nu un ?LabaDabaDa @ 08.11.2023 13:20
Bet tu paskaidro man - kāpēc vispār sava desmaize jāliek internetā?
LabaDabaDa @ 08.11.2023 13:20
Bet tu paskaidro man - kāpēc vispār sava desmaize jāliek internetā?
Saskatijos Poišas šovu.
Savādi, ka jums vispār liekas svarīgi to pieminēt. Nodrupušu nagu laku no īkšķa arī apņirgsiet un aizmirsīsiet? Brīžiem liekas, ka foruma auditorijai nesaslēdzas saikne ar reālo pasauli, tā objektīvi skatoties.
parodija par infuencēšanu īpaši ja sevi nu TĀ slavina , tpc visi rēc, jo realitātē viņai nesnāk nekas, nekur negrib mazliet piepūlēties, kas nav cīsiņa sargāšana un pakulu glaudīšana + viņa ir tik ļauna, ka ir to pelnījusiSarmaD @ 08.11.2023 13:23
Nu tas arī fakts, jā. Viņa influencē. Kaut ko jau jāliek. Tīna, pirms pāris dienām ar ielika bildi ar vīrieša roku sev uz gurna un haštag #viņš. Arī nesaprotu kapēc jāliek, bet ielika. Hvz. Grūti teikt.
LilyLady @ 08.11.2023 13:24
Jā, no skaistumkaralienes un bezgala talantīgas "old money" influenceres, galu galā no māāākslinieces un dizaineres es sagaidu estētiku, nevis nevīžību, bezgaumību un.. nolupušu nagulaku. ?
Saskatijos Poišas šovu.
Tusnelda @ 08.11.2023 13:28
Lienei ir ļoti svarīgi nācijai parādīt etiķa zupu ar sērkociņiem, netīru kafijas krūzi, bālu vistas līķi ar spalvainu pakaļu, kotletes ar milzīgiem baltiem sīpolu gabaliem, tātad viņa gaida reakciju! Citādi būtu apēdusi un aizmirsusi. Un reakcija ir. visi apmierināti, izņemot, protams, Tevi???
Tev jau vairākas meitenes paskaidroja,bet tu tik mal par to desu un zupu! Ko,kāpēc,par ko? Nu kāda tev daļa ko un un kā mēs te apspriežam? Neviens nevienam te ne draud,ne lād.Tādēļ aizej nolauz desas gabalu un nomierinies.ZUPAI UN DESAI BŪT ESTĒTISKAI!😂SarmaD @ 08.11.2023 13:26
Bet tu jau zini, ko tur var sagaidīt. Un tad gadiem šausmināties, ka apraksts neatbilst redzētajam? Nu nezinu. Es jau neesmu nekas lai nosodītu, es tik tā aizdomājos kapēc svarīgas tās desu šķēles un zupa.
SarmaD @ 08.11.2023 13:41Labi, labi. Nerājaties. Jūs jau pašas sapratāt, ka esat nepieskaitāmas. ?
SarmaD @ 08.11.2023 13:41Labi, labi. Nerājaties. Jūs jau pašas sapratāt, ka esat nepieskaitāmas. ?
SarmaD @ 08.11.2023 13:30
Tiešām, tev taisnība. Es laikam tāda pret straumi peldētāja šajā diskusijā un pašai neapzinoties traucēju šeit ierasto ritmu.
Jūs te dzīvojieties, es jūsu midzeni ar to desas un zupas padziļināto analīzi vairs netraucēšu. ?
Rozāforums @ 08.11.2023 13:52wtf pakulgalva,kāds sakars tai bildei no pludmales (1970-2023) es negribu apvainot nevienu,cilvēku ar svara problēmam...BET bl* paskaties uz savu resno belašu,kurš pats pludmalē bļauj lai nefilmē un nevel nost t-kreklu...
Cik forši ka Tu esi pieskaitāma!😂👍SarmaD @ 08.11.2023 13:41Labi, labi. Nerājaties. Jūs jau pašas sapratāt, ka esat nepieskaitāmas. ?