Neza000 @ 01.11.2023 19:08
Aizej sakop. Ko čiksti
Minelūše @ 01.11.2023 19:47Nu tik dikti vajag to Madaru atdarināt, ka šausmas. Ja Madara sāktu uz galvas stāvēt, Liene 100% darītu to pašu. Un kad beidzot tā bībele būs gatava? Cilvēks no Norvēģijas laikiem skribelē vienu grāmatu. Pat dižpārdokļu autori savas grāmatas saraksta divreiz ātrāk.
Varbūt it's just me, bet kad Kivis soļo gar Daugavas malu, viņam ir agresīvs, baiss vaibs. Tāds, ka pārietu otrā ielas pusē, ja viņš nāktu pretī. Tā poza un ķermeņa kustības. Galīgi ne vīrietis, ar kuru gribētos saskatīties vai sasveicināties.
LabaDabaDa @ 01.11.2023 18:07
Ko ta Fetmens vislaik melsa par "mazītiņo Lienīti"? 1,7 m sieviete nav maziņa.
Vai arī Lenox atkal drusku piemelo, par ko es nepavisam nebrīnītos... :D
Un vēl - nebrīnīšos arī, ja koncertam tuvojoties, Resnis savu skaistuma karalieni vienā bikini dzīs plivināties ne tikai pa Ķīpsalas pludmali, bet arī pa Vanšu tiltu un pie prezidenta pils. Labi, ja vēl neliks rāpties pēc eklēriem, lai uzmanību vairāk pievērstu. Hi hi hi!
Ko neizdarīsi, lai pierādītu sev un pasaulei, ka viņa arī var tāpat kā Madara. Un tēlo, ka abi ar Tefteli tik saliedēts komanda. Reāls bērnudārzs.Katzenfamilie @ 01.11.2023 20:04
Vai ne, man ari skiet, ka ar tam rudens un ziemas peldem noteikti tiek meginats atdarinat Madaru. Atceros, kad vinjai bija kartejais jautajumu vakars un viena prasija, ka ir ar ziemas peldem, tad skaistumkaraliene gan atbildeja, ka kadreiz esot meginajusi, bet tas noteikti neesot vinjai.
Facundo @ 01.11.2023 22:14Šovakar nav ne tēja, ne kiplokmaize.
LilyLady @ 01.11.2023 22:43Atceramies to rakstu, kā šie savulaik sastrīdējās, jo Kivim izbesīja, ka Lienei +30 grādos salst.. varu derēt, ka poņčiks jau toreiz salīdzināja šļušku ar Madaru. Un laikam jau attiecības tagad ir īpaši dziļā pakaļā, jo Liene tik iztapīgi dara visu, ko Kivis grib, un tik izmisīgi uzsver, cik abi ir saliedēti un nešķirami. Kiviči kopā esot dubults spēks..? krieviski tas skan šādi - dva debila eto sila (divi debīliķi, tas ir spēks)..
Miuce @ 01.11.2023 19:44
Aizvainotā Beverlihilza ??? Turpini te izpildīties, blokēs arī šo profilu, varēsi uzcept vēl vienu un uzstāties ar šizo murgiem, lai atriebtu blokēšanu un tēlotu Kivičieni un Kimbari ?
Neza000 @ 02.11.2023 00:41
Aizvainotā Sarma1978?? Slima?. Tev vajag slimības lapu paņemt esi jau nojūgusies no komentātiem..tevi jau sen vajag nobloķēt. Un tu tiksi pirmā bloķēta es tēloju tikai tevi miucīt.????Izrādas ja esi dikti aizvainota un sirds tev sāp tapec tu tagad izpaudies. Kur palika ridziniece un kubiete ? es varu derēt, ka tev pašai šeit ir n-tie profili. Un beverlihilzas bija tavs profils.