vivii @ 29.10.2023 14:03Nu ko, Liene atrādija, ka bērns ir saģērbts siltās drēbēs.
Taču manu uzmanību vairāk piesaistīja story ar bizi, kurā izskatās, ka Lienei ir zila acs. Un viņa tā pietuvināja to video pie sejas, ka pilnīgi viņa speciāli to rāda un slēpti sauc pēc palīdzības! ?
Un ņemot vērā viņas plosīšanos pirms pāris dienām, nebūtu brīnums.
LilyLady @ 29.10.2023 14:59
Skaidrs, ka bruģē atkāpšanos. Noteikti ir kaut kāds datums pirms koncerta, līdz kuram jābūt nopirktam konkrētam % biļešu un, ja ne, tad koncerts nenotiek. Pieļauju, ka tas datums strauji tuvojas.
Ej, tu nost - kāds šitas būs izgāziens!?
Rozāforums @ 29.10.2023 16:25
un ja koncerts atceļas kivim nav jāmaksā,kaut kāds līgumsods?vai tas atkarīgs no organizēšanas vietas?>
Rozāforums @ 29.10.2023 16:25
un ja koncerts atceļas kivim nav jāmaksā,kaut kāds līgumsods?vai tas atkarīgs no organizēšanas vietas?>
LabaDabaDa @ 29.10.2023 14:32Mani nervozē Fetmena runas par skaņotāju. Ka tikai Tusnis nesāk bruģēt sev atkāpšanās ceļu uz koncerta atcelšanu. Savulaik jau viņš viena neizpārdota koncerta noraušanā vainoja video mākslinieku. Ka tik šoreiz vainīgs nebūs skaņotājs, kas nav laicīgi pieteicies apkalpot šo tūkstošgades pasākumu, vēlams, bez maksas.
Minelūše @ 29.10.2023 18:38
Kad tad viņš kādu sodu ir maksājis. Kirpičam dzīvē viss pa čorno notiek.
Apple of my eye @ 29.10.2023 10:39
Izskatījās, ka nebija pieļurbājušies :D
Bet izmisīgi gan. Nesapratu, kāpēc vispār Kivičs iegāja detaļās par skaņošanu, piemēram. Tas parādīja, cik neprofesionāli tā “blice” darbojas
Un Liene skatījās uz sevi un tīksminājās. Un ik pa laikam kaut ko lieku savā jocīgajā runas veidā piemetināja. Viņa tos vārdus velk tik lēni, tā kā būtu bremzēta :D
yay @ 29.10.2023 20:13
viņš arī varonīgi paziņoja, ka skaņotājs jau neesot nekas īpašs. Kas tur ko nenoskaņot :D
Man draugiem pieder skaņas un gaismas kompānija - es esmu redzējusi to "nekas īpašs" :D Un hmm Kivi diez kapec normaliem muzikiem ir personigie skaņotāji.
Tagad viņa atrāda, cik pilnvērtīga un centīga māte. Tikai ticamības nav.Kurpīte @ 29.10.2023 22:26Ļena: es vairs nerādīšu Miu, tikai kaķi. Ļena pēc nedēļas: Mia iet ārā, Mia iet vannā ?
pilnīgs BS, ka katrai grupai ir savi skaņotāji, lai neteiktu vairāk 😀Apple of my eye @ 29.10.2023 22:08
Vai ne!!! Tik daudz es ar zinu, ka normālām grupām ir skaņotāji. Un pie tam kā Tu saki - SAVI skaņotāji, nevis randomā sameklēti dažas dienas pirms koncerta. Katrā ziņā tas ir big deal - uzskaņot koncertu.
Bet Andris tādā pohujā - palika iespaids, ka to vēl skatīsies no tā, cik biļešu pārdos, vai varēs atļauties skaņotāju :D
Kurpīte @ 29.10.2023 22:26Ļena: es vairs nerādīšu Miu, tikai kaķi. Ļena pēc nedēļas: Mia iet ārā, Mia iet vannā ?
Yololo @ 29.10.2023 22:40pilnīgs BS, ka katrai grupai ir savi skaņotāji, lai neteiktu vairāk ?
PV īrē no malas tai pašā Liepājā!
yay @ 29.10.2023 20:13
viņš arī varonīgi paziņoja, ka skaņotājs jau neesot nekas īpašs. Kas tur ko nenoskaņot :D
Man draugiem pieder skaņas un gaismas kompānija - es esmu redzējusi to "nekas īpašs" :D Un hmm Kivi diez kapec normaliem muzikiem ir personigie skaņotāji.
vispār prikolīgi būtu, ja viņa darītu tā kā mēs te rakstām😁Kurpīte @ 29.10.2023 22:26Ļena: es vairs nerādīšu Miu, tikai kaķi. Ļena pēc nedēļas: Mia iet ārā, Mia iet vannā ?
Yololo @ 29.10.2023 22:40pilnīgs BS, ka katrai grupai ir savi skaņotāji, lai neteiktu vairāk ?
PV īrē no malas tai pašā Liepājā!
yay @ 29.10.2023 23:26
Nav man informeišen par PV. Bet zinu daudz mūziķus, kuriem ir savi skaņotāji. Kuriem raideros ir rakstīta arī konkrētas firmas aparatūra. Es tiešām personīgi pazīstu skaņas un gaismas cilvēkus. Es nesaku, ka visiem.. bet man šķiet, ka mūziķim skaņotājs ir maksimāli svarīgs. Tāpēc man liekas pilnīgs absurds, ka Kivis uz to neiespringst. Nu jā, ja apzinās, cik briesmīgi viņš kviec..tad vainu varēs novelt vismaz uz skaņotāju. Nē nu labi, Kivi nav ar galvu īsti ok, bet pārējie lielgrupas dalībnieki? pofig ka būs pazors?