Biezlape @ 29.10.2023 00:28Tai nenosakāmas dzimtes radībai kura sevi ir nosaukuši par nezi ar 00 kā atejai, ir 101 komentārs šajā kiviču tēmā. Tātad sēž te ne pa jokam un komentē uz velna paraušanu.
Neza000 @ 29.10.2023 00:43
Kāpēc? Es jau esmu!
Neza000 @ 29.10.2023 00:46
Augs tev profila bildē kā vecmāmuļai, jo tādus vecus augus tur tikai babuļas,kurām pensija klāt. Gaume tev d_rsā. Kur tu dzīvo pie savas omītes!? Vai pati esi ar omes domāšanu?
Tu savu augu ar biezajām lapām turi atejā, lai labāk smaržo un zied????
Kas gan tu esi tāda, lai te vispār komentētu? Pašai biezenei biezputrai ir 35 komentāri kiviču tēmā. Un drīz bus jau 100
✔️ tusneldai šeit ir 771 komentāri. Drīz bus 800.
✔️yay ir 400 pari komentari
✔️Un manai miļajai Minet tušei ir 1420 komentāri. Rekords ginesa. Uzvarēja kiviču komentaru sadaļā.
vai cik mīļi! 🥰Man tavus lētos bezmaksas padomus nevajag! Savus padomus vari noraut podā. Tie ir tik pat nederīgi kā tu pati. Bez prātiņa tante tu.Ģertrūde @ 29.10.2023 00:57
Tev piemīt pazīmes kā cilvēkam ar zemu intelektu, nav adekvāta pašnovērtējuma, tieksme apsaukāties, nemāki loģiski izteikt savu domu, to formulēt . Vienīgais tavs arguments- ar rupjībām aizskart savu diskusijas oponentu. Palasi J.Jaunsudrabiņu, Raini, varbūt tekoši iemācīsies rakstīt.
Neza000 @ 29.10.2023 01:00vai cik mīļi! ?Man tavus lētos bezmaksas padomus nevajag! Savus padomus vari noraut podā. Tie ir tik pat nederīgi kā tu pati. Bez prātiņa tante tu.
Staigā tālāk uz savu ģertrudes ielu? ?Daudz pelni naudiņu tur? Ar kājām plati pēc tam staigāji? Dibens nesāpēja no lielajiem? ?
Ģertrūde @ 29.10.2023 01:06
Kad nākamreiz iesi atviegloties, norauj podā savu žulti. Redzēsi, paliks vieglāk.
mamma teica, ka vecaki cilveki jaciena, bet neza00 izklausies pec vecas, ne ipasi smiekligas omes, kurai liekas, ka vinas jocini ir varen jautri. Parasti gan tadi ir apdzerusos apaligu onkolu jocini, kuri tapat ka vecas tantes, censas but smiekligi.Neza000 @ 29.10.2023 01:00vai cik mīļi! ?Man tavus lētos bezmaksas padomus nevajag! Savus padomus vari noraut podā. Tie ir tik pat nederīgi kā tu pati. Bez prātiņa tante tu.
Staigā tālāk uz savu ģertrudes ielu? ?Daudz pelni naudiņu tur? Ar kājām plati pēc tam staigāji? Dibens nesāpēja no lielajiem? ?
Neza000 @ 28.10.2023 23:12
Ko var gribēt, ja tusnētaja nelda kā vienīgo brīvā laika pavadīšanas opciju redz forumu. Nabaga nelga man žēl tevis un tev līdzīgos.
Tā ta dzīve pajies jums bezjēgā. Forumiņs, kiviču tēma izklaides platforma vecām, resnām neveiksminiecēm, kurām vīrs uzgriezis muguru, kā arī rūdītām un neglīteņu vecmeitām, kam pēc darba japabaro kaķis un jaiztīra kaķa smirdošā tualete.
krixis3 @ 29.10.2023 08:49Vai vieglāk nav aiziet un neza1000 profilu, uzspiest block un viss? Nerādās tie debilie komentāri.
Raksta, noplukusī drēbju nēsātāja, ģertrūdes ielas ma_ciņa, kura iet apkalpot klientus,lai varētu iegadaties 37 eur vērtus dranķus savam noplukušajam, nekoptajam taksim. Domāju, ka tu neatteiktos pirkt sunim, barību arī par 95 Eur kg, lai pati varētu est sausus makaronus mēnesi. ? Man vienalga, kautvai 118.99 Eur kg, tas faktu nemaina. Varbūt ievieto šeit iekša bildes ar savām nonēsātajām skrandām, ko velc mugurā katru dienu,lai varētu pabarot suni.Neza000 @ 29.10.2023 01:00vai cik mīļi! ?Man tavus lētos bezmaksas padomus nevajag! Savus padomus vari noraut podā. Tie ir tik pat nederīgi kā tu pati. Bez prātiņa tante tu.
be.beta @ 29.10.2023 10:06vakar live neskatījos, tad nu man jautājums - bija kā parasti uzreiz pālī, vai live laikā lēnu garu pielējās? :D
EllaNoElles @ 29.10.2023 08:39Uzmetu aci live reelam instagram, Lieņuks vienā brīdī pasmaida no sirds, ka var redzēt to sievieti, kas agrāk bija.. Un tad atkal smaids nodziest un paliek tā, kas ir tagad. Ko tas kivi ar viņu nez dara. Uz to sekundi pat žēl palika drusku sievietes. Un es galīgi neesmu viņu fane vai aizstāve.