Tusnelda @ 28.10.2023 19:59
Kurš ir tas ļotenes šoferis, kurš Ļenkai nodevis pilotes talantu?
Zapte @ 28.10.2023 23:07
Varbūt viņa pirms Saulietes paspēja izklaidēties ar pilotu Pēteri ;)
Tusnelda @ 28.10.2023 22:37
Ko tad var gribēt, jau no komentāriem redzams, ka Neza000 no veikaliem zina tikai MAXIMu!
Kivičs tiešām tiešraidē bija tāds kā sanervozējies. Nelīdzēja Ļenkas hihināšana un kadrā līšana, nelīdzēja pat kaķa karināšana kameras priekšā, vērotāju skaits nesasniedza pat 50. Teftelim nebija ko teikt, kaut ko šļupstēja bezsakarā un ātri nobeidza.
Neza000 @ 28.10.2023 23:12
Ko var gribēt, ja tusnētaja nelda kā vienīgo brīvā laika pavadīšanas opciju redz forumu. Nabaga nelga man žēl tevis un tev līdzīgos.
Tā ta dzīve pajies jums bezjēgā. Forumiņs, kiviču tēma izklaides platforma vecām, resnām neveiksminiecēm, kurām vīrs uzgriezis muguru, kā arī rūdītām un neglīteņu vecmeitām, kam pēc darba japabaro kaķis un jaiztīra kaķa smirdošā tualete.
Ko var gribēt, ja tusnētaja nelda kā vienīgo brīvā laika pavadīšanas opciju redz forumu. Nabaga nelga man žēl tevis un tev līdzīgos.
Tā ta dzīve pajies jums bezjēgā. Forumiņs, kiviču tēma izklaides platforma vecām, resnām neveiksminiecēm, kurām vīrs uzgriezis muguru, kā arī rūdītām un neglīteņu vecmeitām, kam pēc darba japabaro kaķis un jaiztīra kaķa smirdošā tualete.
Ģertrūde @ 28.10.2023 22:23
Teica nolupusī skranda, kurai liekas KOSMOSS 25,00 EUR kaķa barība kilogramā. Zini, suņukiem ir kārumi- vītinātas zaķu austiņas par 37,00 EUR kg, domāju, ka tu neatteiktos uzgrauzt kompānijā ar kādu taksi?
Domaju, ka Kivičandris ir sanervozējies, ka viņa megakoncerts kā viss pārējais no viņa izvestajiem pasākumiem atkal piedzīvos pilnu fiasko, tā teikt sausais atlikums- dirsā darbs un materiāls?
yay @ 28.10.2023 23:24
a ko tu te dari ? Ar savu superspēju ANONĪMĀ forumā zināt kura resna un kura nē, gaišreģe ble :D
vispār max šaurs redzesloks, spriežu pēc aprobežotiem tekstiem, jo kaut kā nonstop piepisies.
Ģertrūde @ 28.10.2023 23:22
Jā, mums dzīve "PAJIES" bezjēdzīgā forumā, bet tev novēlu, lai tava dzīve "PAJIET" jēgpilni, intelektuāli un pilnvērtīgi izbaudot savu prāta kapacitā?ti.
Knita @ 28.10.2023 23:19
Tu negribi iet gulēt? Un atslēdz sev internetu.
Ģertrūde @ 28.10.2023 23:12
Jā???, par to pašu tieši iedomājos
Minelūše @ 28.10.2023 23:32Es tos dzērāja šļupstus neskatījos, bet sakiet, ka visā Latvijā pieprasītākā mūziķa laivu negāza riņkī simtiem skatītāju??Dīvaini gan, kā tas tā varēja atgadīties.
Neza000 @ 28.10.2023 23:49
Es ceru un novēlu, ka tev drīzumā atslēgs internetu. Atradisi nodarbes.
droši vien instagrams nojuka, algoritmi nojuka un viņa profils bija noslēpts no sekotājiem kļūdas pēc, jo fanu viņam ir simtiem tūkstoši 😥Minelūše @ 28.10.2023 23:32Es tos dzērāja šļupstus neskatījos, bet sakiet, ka visā Latvijā pieprasītākā mūziķa laivu negāza riņkī simtiem skatītāju??Dīvaini gan, kā tas tā varēja atgadīties.
Hermiine89 @ 28.10.2023 23:51Es tā padomāju - Ļenka visu laiku piekopj sava mīļotā vīra Andra slavēšanu un lielīšanu. Ar kaut kur izpīpētu domu, ka tas cels arī viņu uz slavas pjedestāla. Un kur tas ir novedis? Kivis vairs nedraudzējas ar realitāti- noresnējis un nevienam neinteresants, bet Ļenka šim ieskalojusi smadzenēs, ka strītbola zvaigzne un pieprasītākais mūziķis LV. Lūk, pie kā noved nekritiska attieksme.