Katzenfamilie @ 27.10.2023 18:05
Es ari domaju, ka Andris pats sev to desmaizi ir taisijis un desu griezis. Bet, vai tad nevajadzetu but otradi? Vai tad nestradajosai sievai nebutu pienakums pasai savam viram smuki sasmeret to desmaizi brokastis?!
Vārdotāja @ 27.10.2023 18:53Godīgi- es nesaprotu! Atjaunotas skropstas. Ietago Deimoni.
Malās nav normālas pārejas. Ko viņa reklamē???
Tusnelda @ 27.10.2023 19:32
Viņa reklamēs un slavēs jebkuru sūdu, kas dabūjams par brīvu un vēl par reklāmu samaksā! Reklamēja viesu namus ar sapelējušām palodzēm un netīru dīķi. Slavēs kaut kādus pulverus, kaut pirms tam teica, ka no tiem nav nekādas jēgas. Priecāsies par stulbu tetovējumu, kurš sabakstīts antisanitāros apstākļos. Izrādīs un būs līdz ģībienam apmierināta ar fēnu, kaut pirms tam vēstīja, ka skaisto matu noslēpums ir - nekādus fēnus! Bet, ja pašai jāsamaksā par kūku lidostas kafejnīcā, tad, izrādās, ka tā nav laba. Antireklāmas karaLiene !
Minelūše @ 27.10.2023 17:15Starp naudu un uzvedību paralēles jau tikai Kiviči var savilkt. Man reiz bija ielas kaķis, ko māsas atnesa mājās. Mīļāku un foršāku dzīvnieku neatrast, vēl aizvien viņu atceros. Un ar frāzi, ka bez kaķa mājās būtu tukšums, viņi ir ļoti skaidri parādījuši attieksmi pret savu meitu.
TikiTaki @ 27.10.2023 17:01A kur tas miskatnieks ar trako uzvedību palika?
TikiTaki @ 27.10.2023 16:59Tas teksts, ka bez kaķa mājās būtu tukšums.
Ar 3 gadnieku... tukšums mājās.
Par to raksturu arī... Ne jau gēni visu nosaka. Kaķītis tik nedēļu pie viņiem. Vēl ir laiks parādīt raksturu, kad tā kārtīgi iedzīvosies.
Kaķēni pa lielam visi ir ļoti mīlīgi.
Kaķu nagu asināšanas ieradumi arī mainās. Man ir kaķis. Speciāli izvēlējos dzīvokli, kas tāds stipri padzīvots jau, jo nezināju, kur kaķis izvēlēsies asināt nagus ik pa laikam. Vienā dzīvoklī asināja tik uz mana dīvāna galiem. Citā - iepatikās durvju stendere (jau rēķinos, ka būs papildus izmaksas, ja pārvākšos). Ir mums gan skrāpele, gan nagu asināmais stabs - pilnīgs po uz tiem. Visādi centāmies.
Man vienai paziņai, pēc pārvākšanās, kaķis pēkšņi izdomāja pie sienas vienā konkrētā vietā asināt nagus. Ar jau laicīgi ar saimnieci izrunāja šo faktu un viss ok.
Vēl arī kaķi ļoti jūt, ja mājās ir nesaskaņas un stress. Tad arī kaķa uzvedība var mainīties.
Tā ka, vēl viss priekšā.
Visvairāk tomēr aizķēra tas par to tukšumu mājās.
MeltedCheese @ 27.10.2023 20:01Kādā stadijā jābūt, lai tā nogrieztu desu? :D LMAOOOOO
MeltedCheese @ 27.10.2023 20:01Kādā stadijā jābūt, lai tā nogrieztu desu? :D LMAOOOOO
Katzenfamilie @ 27.10.2023 19:56
Nu, ja godigi, tad jau tas ir jajauta ari Madarai, manuprat tad tacu vinji dzivoja kopa, Kivics jau nebija vienigais atbildigais.
Neza000 @ 27.10.2023 19:51
Minet tuše - Aizej izārstē slimības labāk.Tikai slimi cilvēki var kautko tadu apgalvot un salidzinat kaķi ar meitu. Dzīvnieki un cilvēki ir divas dažādas sugas. Viņi nav liekami vienā maisā. Tāpēc kaķim nav sakara ar meitu.?
Mathilde @ 27.10.2023 20:08
viņiem bija vēlviens kaķis?
SarmaD @ 27.10.2023 20:07Atradu par kādu desu jūs tur runājat.
Vispār nekas briesmīgs. Zinu ka vīrieši tā dara, tapēc ka pārsvarā ir pilnīgi pofig kā nogriež. Viņiem tā estētika nav tik svarīga.