Knita @ 21.10.2023 01:04
Iešāvās prātā, ka varbūt bāriņtiesai atskaite ? Mia lika tos video, izskatījās, ka viena atstāta. Varbūt pateica, ka brauks pārbaudīs? Tā nu pilnīgi neticami, ka apsargs labprātīgi palicis mājās ar kaķi. Viņa tak pie bāra durvīm ir sēdējusi naktī ar visu bērnu.
Mathilde @ 21.10.2023 01:44
pie kura bāra sēdēja ar bērnu?
Kādā ziņā? Nu kā viņai tā tēma var būt sāpīga?Ne jau Madara ielīda viņas ģimenē,Madara pat pati to miskasti pie viņas aizveda.LieneiVārdotāja @ 21.10.2023 00:15Smieklīgi tie storiji Lieņukam ar Dalai Lamas un citiem citātiem. Pati tāda ragana patiesībā, bet tēlo svēto. Kauns viņai nekad nav ticis iedalīts?
Šodien dzirdēju, ka Madaras tēma viņai joprojām sāpīga..
Kalnos @ 21.10.2023 09:11Dažai ieteiktu aiziet uz Centrāltirgus zivju paviljonu,nav vairs PSRS laiki ,tur nesmird nekas!! Viss smuki sakopts. Var ari astoņkāji, jūras ķemmītes un daudz ko citu iepirkt . Un kafē tur pie ieejas zivju ēdieni kur tieši vienmēr pārpildīta. Ārzemnieki sajūsmā ! Daža te tāpat kā tā Liene, nekur nav bijusi!
Vārdotāja @ 21.10.2023 00:50izskatās, ka pilnīgi uzcirtusies? varbūt tas hazbendam, lai brauc mājās
A man neskauž. Man vakar blakus gultā nebija tikai kaķis un nebija laiks lasīt grāmatu
Olga jūs ielikāt citiem tikai 263 plusus to redz pie jūsu profila .Tātad vairāk liekat mīnusus,un uz plusiem esat skopa. Es brinos ka par mīnusiem cepas tieši tās kas tos aktīvi ar prieku dala citiem. Cik interesanti vai ne :)OlgaTi @ 21.10.2023 10:19
Paldies, meitenes, redzu, saprotu un līdzpārdzīvoju, ka ir tik grūti un tā gribās ielikt komentāram mīnusi, ja gultās blakus tikai grāmatas un kaķi. ?♀️
Lūk meitene kaa aktīvi citiem liek plusus:)Biezlape @ 21.10.2023 00:36Dārgas lezbes, sakiet lūdzu ,vai tie arlabunakti vēlējumi tajos peņuāros, krūšturos, gultā ar vecās kārdinātājas skatienu ir mums domāts? ?
ari liek aktīvi plusus citiem. Citas atkal var redzēt mīnuso aktīvi .LabaDabaDa @ 20.10.2023 21:20
Pieļauju, ka galvenais pat nebija nauda, galvenais bija uzvārds - jo viņa vienmēr gribējusi būt slavena. Tāpēc arī uzmācās te aktieriem, te deputātiem, te slavenu modeļu vīriem, līdz beigās dabūja bez piecām minūtēm kultūras ministru, Olimpisko čempionu, izcilāko meistardziedoni un vienkārši Minhauzenu Fetmenu. Šitai mātītei var nedot ēst, ka tik var pa priekšu pagrozīties.
LilyLady @ 20.10.2023 20:30
Es vienreiz nopirku zupu burciņā. Ļoti negribējās tai dienā gatavot. Fāāāk, cik riebīga žļurga tā bija. Un izskatījās taisni kā Lienes brūvējums. Manā mājā to neēda neviens, ne es, ne bērni un pat ne vīrs, kas galīgi nav izvēlīgs. Nav brīnums, ka speķrausis tā uzbīdis, lai šito noskalotu lejā, kādus 3 litrus alus obligāti jādzer pa virsu.?
kur jūs to redzat?Kalnos @ 21.10.2023 10:35ari liek aktīvi plusus citiem. Citas atkal var redzēt mīnuso aktīvi .
pie profila ,tev ir 1562 plusus likiVārdotāja @ 21.10.2023 11:00kur jūs to redzat?
Saliku random mīnusus veciem komentāriem reitinga cipari kritās.Kalnos @ 21.10.2023 11:01pie profila ,tev ir 1562 plusus liki
Man ir 1676..ieliksu tev plusu ,
jeibogu nesaprotu😁 kāda saistība tam, ka es kādam uzlieku plusu vai mīnusu?Kalnos @ 21.10.2023 11:17Pavēro kuras te aktīvi rakstās forumā ,bet reitingā cipari zem 500 pat, kamēr nav saplusojušas paskaties tas lūk ari liek tos mīnusus visiem aktīvi ,un plusus maz .