Anette5 @ 13.10.2023 11:51Kas ir jālieto lai vēl naktī 3jos forumā rakstītu šitādus palagus? Grūti lasāmus dēļ kļūdām un vēl mazāk saprotamus. Es par Neza000-jādzer/jāšņauc/jādur? Bet vienu gan noliegt nevar-cilvēks nav ne slinks ne lepns-tik daudz laika veltījis,bezmiega naksniņa? Toties izpaudies ne pa jokam,tagad sirsniņa mierīga???
SantaClub @ 13.10.2023 12:40Lienīte nav piemirsusi ielikt #reklāma pie masāžas reklāmas??
Ja cilvēks mēģina izlikties par kādu citu,viņš mēģinās slēpties.Nu nerakstīs taču resnas,neglītas utt..Bet iztikt bez tā nespēj,tad nu ir cietumnieces,narkomānes un vēl kas tur bija.Un vēl par to mīļoto Jāni,citu vārdu nespēja izdomāt?LilyLady @ 13.10.2023 11:16
Es nedomāju, ka tā ir Liene, bet kāda trakā ar tādu pašu diagnozi gan noteikti. Leņķis nevarētu uzrakstīt tik daudz tekstu bez "manuprāt", "šķiet", "Jums", "es neatvainojos", "estētika", "melna sirds", "ļaunās sievietes", "resnas un nesmukas".
kuranavliene @ 13.10.2023 13:25Ja cilvēks mēģina izlikties par kādu citu,viņš mēģinās slēpties.Nu nerakstīs taču resnas,neglītas utt..Bet iztikt bez tā nespēj,tad nu ir cietumnieces,narkomānes un vēl kas tur bija.Un vēl par to mīļoto Jāni,citu vārdu nespēja izdomāt?
Dzintriņa @ 13.10.2023 13:29
Iepriekš, iespējams, stalkoja Madaru un vinas Jāni ?
dzīvnieki jūt cilvēku enerģiju. Vīnes storijos arī zirgi no viņas rāvās prom. Domāju, šai pat odi lido apkārt ar līkumu 😂Miuce @ 13.10.2023 12:37Vispaar jau tam Puucinjam pretiiguma izteiksme sejaa, kad maukjele ar sho pozee. Pat kakjim shii riebjas.
Facundo @ 13.10.2023 14:43Kivičs tik izmisīgi mēģina pievērst uzmanību. Raksta visādas stulbības lai tik cilvēki pavelkas līdz. Pat Gobzemu mēģina izprovocēt, bet tam tāds Kivis neinteresē.
TeaPot @ 13.10.2023 14:55dzīvnieki jūt cilvēku enerģiju. Vīnes storijos arī zirgi no viņas rāvās prom. Domāju, šai pat odi lido apkārt ar līkumu ?
kuranavliene @ 13.10.2023 13:25Ja cilvēks mēģina izlikties par kādu citu,viņš mēģinās slēpties.Nu nerakstīs taču resnas,neglītas utt..Bet iztikt bez tā nespēj,tad nu ir cietumnieces,narkomānes un vēl kas tur bija.Un vēl par to mīļoto Jāni,citu vārdu nespēja izdomāt?
Domāju ka ne,jo riebeklības darīt viņa ir baigi gudra un izdomas pilna.Tuana @ 13.10.2023 16:32
Tu pārvērtē to amēbu.