es pat nespeju iedomaties. Ja vini nezinaja, kakjis ir lielaka atbildiba neka suns? Vini un kaste? Vini un edamais? Tira blodina? Tirs udens? Kastret kaki velak? Spalvas utt. Dusmas par bezatbildibu OMG lenkuce, OMG.MeltedCheese @ 09.10.2023 20:45Vienkārši neticami! ? No suņa atkratījās. Tagad kaķi šiem debiloīdiem vajag?? Kas viņu baros, kasti mainīs? Ne jau nu slinkā padla, kura pat Miai nevar matus saķemmēt! Par šito esmu vairāk nekā dusmīga! ?
Knabsab @ 09.10.2023 21:06Un kaķu māja viņiem ir? Jeb ļaus skrāpēt noplukušos un netīros ādas dīvānus, kas nav pat viņu pašu?
Viņi atveda kaķi mājās azotē!!! Kur būris drošai pārvadāšanai? Ok... es saprotu ka maziņu var ietuntuļot azotē, bet nu pēc tam tak vajadzēs! Looooši!!!!!
Marfa @ 09.10.2023 20:55es pat nespeju iedomaties. Ja vini nezinaja, kakjis ir lielaka atbildiba neka suns? Vini un kaste? Vini un edamais? Tira blodina? Tirs udens? Kastret kaki velak? Spalvas utt. Dusmas par bezatbildibu OMG lenkuce, OMG.
Nez kā es izaugu,mani bērni negriežot kaķim nagus.🙈Nu nevajag jau šaut pār strīpu.Vispār zini kam kaķim nagi domāti? Kiviči izmetīs kaķi,kā viņam no suņiem,lapsām glābties? Izvedīs no Rīgas un kādā grāvī izmetīs.Mercury6 @ 09.10.2023 21:02Neticu, ka šie abi griezīs kaķim nagus, kas ir must do, ja ir mazs bērns mājās.
Mercury6 @ 09.10.2023 21:02Neticu, ka šie abi griezīs kaķim nagus, kas ir must do, ja ir mazs bērns mājās.
Kā tad? Pazudīs kaķis tāpat kā Čipsis. Stulbie jobanie lopi, kā viņi to toreiz slēpa .Debilazet @ 09.10.2023 21:44Piesakos uzņemt kaķi labās mājās tad, kad kirpičiem apniks. Tiks nodrošināts viss un vēl vairāk.