EsRedzējuKa @ 06.10.2023 10:48
Par to bizi ierunājies, man uzreiz priekšā tā no SBF, kurai tiešām ir BIZE un biezi mati.
Saliku blakus, lai tiešām var redzēt, kas ir bize un kas ir ilūzija par bieziem, gariem, DABĪGIEM matiem. ?
Un peldkostīms karalienei arī pilnībā saussLabaDabaDa @ 06.10.2023 17:24Emmm, es atvainojos par spamu, bet kā cilvēks pēc peldēšanās var iznākt no bangojošas jūras ar pilnīgi sausiem matiem? It sevišķi, ja mati ir gari un vaļā? Viņi visus par pilnīgiem idiotiem uzskata? :D
nav nav stulbi, kuce lēkā atbilstoši trako mājās pacientei, viss kā vajagirbemagda @ 06.10.2023 16:41Man tik neērti palika, kad skatījos Lieņuka pludmalea video, lēkā kā kaut kāda bērns, kājiņa izstiepta priekšā, rociņas gaisā, nesaprot laikam, ka izskatās pastulbi ???♀️
VissIrSlikti @ 06.10.2023 17:26Un peldkostīms karalienei arī pilnībā sauss
plus - kā saglabāt drēbes gadu desmitiem tās intensīvi valkājot.LabaDabaDa @ 06.10.2023 17:49
Jā, lūk, par šiem brīnumiem viņa gan varētu sniegt intervijas un tirgot grāmatas pa visu pasauli. "Kā iziet sausai no visiem ūdeņiem - unikāli skaistumkopšanas knifi!"
LabaDabaDa @ 06.10.2023 17:49
Jā, lūk, par šiem brīnumiem viņa gan varētu sniegt intervijas un tirgot grāmatas pa visu pasauli. "Kā iziet sausai no visiem ūdeņiem - unikāli skaistumkopšanas knifi!"
MeltedCheese @ 06.10.2023 17:16Lienei tak par aukstu esot ieiet ūdenī vasarā, kad ir silts. Te pēkšņi oktobrī mēģina līst ūdenī. Pretrunas viena otras galā. ?
Ragana @ 06.10.2023 18:46Cik var maurot par mūžseno ‘’Dzīve sākas pēc 40!’’. Tātad, līdz tiem 40 gadiem visa dzīve bija nejēdzīga, nekāda? Īstā dzīve sākās, kad kungs atrada Lienei klitoru? Laikam tas ir veids, kā sevi mierināt, ka nu tik īstā dzīve notiek.
LilyLady @ 06.10.2023 18:56
Bet absurdākais ir tas, ka šito saka sieviete, kura pametusi 3 meitas un viņas vispār nesatiek. Kāda īstā dzīve var sākties, ja nav pilnīgi nekāda kontakta ar miesīgiem bērniem? Fui.
Naomi* @ 06.10.2023 17:43Vienu reizi iebridusi jūrā, oktobra sākumā un jau skaļie paziņojumi “es jums saku, dzīve sakas pēc 40” vienkārši- ko?! Kāds vispār sakars? ?
“Iešu uz sporta zāli, lai būtu tvirtāka un spēcīgāka” nu, viņa ne tuvu nav ar tvirtu augumu ?♀️
Madara jau cik gadus taisa ziemas peldes? Sanāk, ka viņai arī 40 vai arī viņai dzīve “sākas” pirms 40, ja reiz peldes ir “dzīves sākšanās” rādītājs?