Mjaa salīdzināt vēl Keitu Mosu ar Kivičieni 😆
McSara @ 02.12.2021 23:19Mjaa salīdzināt vēl Keitu Mosu ar Kivičieni ?
Redz tāda Parisa visu laiku var sevi tjūnet, jo ir naudas!
Runājot, par Madaru, man viņa agrāk ne īpaši patika, tāda nekāda Andra ēnā! Bet nu jāsaka kopš izšķīrusies no viņa, tā uzplaukusi, vienkārši woow! Man patīk tas, ka viņa neielaižas tajā Kiviču lētumā, tur vajag taaaaadus nervus! Baigais malacis viņa tomēr! Izveidojusies par ļoti skaistu sievieti!
Aamelija @ 02.12.2021 22:35Man šķiet, ka bija tādi laiki (Keita Mosa, Parisa Hiltone u.tml.), kad netrenēts kārnums tiešām bija skaistuma etalons, bet nu jau teju desmitgade, kad tomēr masīvie dibeni ir modē, Madarai ir +/- mūsdienu skaistuma standarta augums.
Papētīju Lienes ig profilu. Pirms 3 gadiem Liene bija pavisam cits cilvēks!! Nu skaista sieviete..bet nu tā mainījusies pa šiem pāris gadiem. Līdz ko sagāja kopā, tad ar vien sliktāks un sliktās tas paskats..Tik daudz ko zaudēt dēļ vīrieša.Njaa.Traki.
LaikamGarlaicigi @ 03.12.2021 00:43Papētot Madaras vs Lienes fotogrāfijas kaut ko pamanīju. Madarai ir fotosesijas ir ar dažiem drēbju brendiem (amoralle, klerr.eu, ...). (sidenote: Klerr.eu arī pavīdēja tad, kad bija raksts, ka Madara fotošopē bildes.).
Izrādās, Andris seko Klerr.eu un amorallei. Liene neseko. ;D
Kaut kad lasiju,ka arī Madaru viņš gribējis nošķirt no ģimenes,tikai Madara šo pasūtijusi.Un arī iekaustīt viņu mēģinājis,bet aplauzies.Meitene lai arī jauna,izrādijusies ar mugurkaulu.Aamelija @ 03.12.2021 00:36
Ir taču tādi tipāži, kas sākumā apjūsmo sievieti, izdara tā, lai viņa pakāpeniski tiktu izolēta no visiem - ģimenes, draugiem, pamet darbu, līdz kļūst garīgi un finansiāli atkarīga tikai no viena cilvēka. Pēc tam tas izolētais cilvēks sāk jūgties un tas varmāka citiem stāsta, kāda sieviete ir šizo u.tml, bet viņš ir svētais, kaut mājās to izolēto sievieti gan fiziski, gan garīgi pazemo, kas sievietei liek vēl vairāk jūgties un grimt uz leju. Es gan neapgalvoju, ka šis ir tas gadījums, jo viņus nepazīstu.
alex48 @ 03.12.2021 08:54Kaut kad lasiju,ka arī Madaru viņš gribējis nošķirt no ģimenes,tikai Madara šo pasūtijusi.Un arī iekaustīt viņu mēģinājis,bet aplauzies.Meitene lai arī jauna,izrādijusies ar mugurkaulu.
Kivičs ir ļauns riebeklis. Ko arī pierāda visa tā zampa, ko viņš vienmēr gāzis pāri savām bijušajām sievietēm.alex48 @ 03.12.2021 08:54Kaut kad lasiju,ka arī Madaru viņš gribējis nošķirt no ģimenes,tikai Madara šo pasūtijusi.Un arī iekaustīt viņu mēģinājis,bet aplauzies.Meitene lai arī jauna,izrādijusies ar mugurkaulu.
AnnijaB @ 03.12.2021 11:32Tas raksts, kurš tagad publicēts jauns.lv par to, ka staradā dzīvo Norvēģijā, kāds pārpublicējis Facebook lapā “Latvieši Norvēģijā” ar emocijām - ??
Pieļauju domu, ka normālie cilvēki nemaz nezināja, ka šie Norvēģijā?