Lienei jāuzmanās, pēdējā laikā Mia bieži palaiž tik tok,ka nenofilmē vēl kā abi dzērāji apmīzušies guļaauuu @ 05.10.2023 23:18
Šī ir jau TREŠĀ reize, kad Mia naktī tiktokā tusē un savu video ieliek.
un ar pudeli fona. Nabaga vientula meitenite.aauuu @ 05.10.2023 23:18
Šī ir jau TREŠĀ reize, kad Mia naktī tiktokā tusē un savu video ieliek.
pepija @ 05.10.2023 21:32aizgaju taja bilesu servisa gribeju paskatot cik ta biletes nopirktas,bet divaini,ka tur nerada.
Citiem pasakumiem uzreiz atveras zales plans un var izveleties kur sedet un redzet cik biletes nopirktas
Krizdole @ 05.10.2023 14:33
Gan jau 1188, atkal šiem samaksāja, lai plašāk var pareklamēt to zelta fēnu
Tērvetniece @ 06.10.2023 08:33
https://www.1188.lv/zinas/ne-visam-sievietem-mati-ir-tik-laba-stavokli-ka-man-liene-kivica-attaisno-socialajos-tiklos-redzamas-pretrunas/20189
:D :D :D :D :D :D :D
Runājot par matu taisnošanu – joprojām to nedaru, bet gan izvēlos ieveidot matu galus ar lokotāju, lai radītu koptu matu kopskatu. Izvēlos taisnotāju, kas ir no laba materiāla un nebojā matus."
Arī es kādreiz katru dienu taisnoju matus, bet nu jau sen to nedaru un man mati ir tik biezi, ka nesen pat ķemmi salauzu
EsRedzējuKa @ 06.10.2023 08:58
Nav nekāda matu bojāšana ar kaut kādiem matu taisnotājiem.
Matu taisnošana skaitās, ja taisi taisnus matus, nevis izmanto ierīci - MATU TAISNOTĀJU (vienalga, taisnošanai vai lokošanai) ??♀️
Mežezera delīrija pinku dēļ?
Pikachio @ 06.10.2023 10:06Liene jau var teikt cik ir cēla, jauka, sirdssilta utt., tēlot super draudzību ,to cik ļoti mīl savas draudzenītes. Bet uzvedība parāda cilvēka patieso dabu.
Liene nepāršēro nevienu Graudiņas storiju par to, ka viņa piedalījās raidījumā "Zilonis studijā". Ne ar vienu vārdu neteica-vai ,mana draudzenīte stāsta savu pieredzi utt.
Tāpat arī tās tetovētājas Sofijas storijus par to, ka "Vakariņš ar savējiem " piedalās.
Tas parāda cik ļoti viņai spiež pakaļu, ka draudzenes aicina televīzijā, kāds par viņām interesējas, bet viņu tik vien kā forums apspriež??