Nu viņš var mesties kaut no kraujas,jo diez vai kādai jaunavai viņš tāds vairs vajadzīgs.Ja vēl būtu bagāts.Lēkāt un fanot ir viens,bet ļaut šitam velties virsū un mērcēties viņa sviedros🤢atvainojos pati gandrīz apvēmos rakstot.Ragana @ 27.09.2023 17:53Liene, tu esi garā vāja sieviete, diemžēl arī fiziski kusla un izlaidusies. Tev blakus ir vīrieša izstrādājums. Tu savu dzīvi esi pakārtojusi Andrim un ļoti labi apzinies, ka bez viņa pazudīsi, jo nebūsi nevienam vajadzīga. Neko citu kā vārtīties stundām ilgi pa gultu tā īsti jau nemāki, katrs mājas solis tev atņem spēkus kā omei cienījamos gados. Es saprastu, ja šādi uzvestos meitene līdz 30 gadiem, bet ne jau gluži pusmūžā.
Beidz taču piekrītoši māt ar galvu visam, ko tavs resnais blēj un saņemies vismaz meitas dēļ! Skaistums ir gaistošs. Andris metīsies pie jaunākas un dziļi pie pakaļas, ka precēti esat. Tagad tu tikai viņu vēl noturi ar bērnu un gredzenu. Vēlāk ko? Vēlāk ņaudēsi dzelteniem žurnāliem, kāds Andris ir varmāka, alkāns. Kāds no jums tur kādu nemīl un to visi no malas var redzēt. Mīlestība liek savākties!
kuranavliene @ 27.09.2023 18:17Nu viņš var mesties kaut no kraujas,jo diez vai kādai jaunavai viņš tāds vairs vajadzīgs.Ja vēl būtu bagāts.Lēkāt un fanot ir viens,bet ļaut šitam velties virsū un mērcēties viņa sviedros?atvainojos pati gandrīz apvēmos rakstot.
gribuiemestkapeiku @ 27.09.2023 17:33Cik daudz lapas tagad ir nočakarētas dēļ tā youtube video? Nu nereāli lasīt
qwe @ 27.09.2023 16:23varbūt madaras stalkošanu???
Pag, viņa Ārenu par dzērāju nosauca? Kas tas ir Pivičs? 🤣🤣🤣Tērvetniece @ 27.09.2023 15:55https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/specializlaidums-no-bullshit-experience-andris-kiv-12/liene_kivica_ari_sievietes_daudz_dzer_bet_to_neparada-631358/
Kas pie velna ir šis? :D Virtuves sarunas 3:00 naktī?
krixis3 @ 27.09.2023 18:33Auuuuu..... Tu stulbā pajole uzrakstīji to pašu, bet tikai uzkakāji mums. . Es neesmu ne stulba, ne aprobežota. Izlasi kārtīgi manu komentāru. Es teicu, ka Kivici uzskata, ka nav alkoholiķi. Jo domā, ka vājie dzērieni nav alkoholisms. Mēs pārējās visas ļoti labi taču saprotam, ka viņi ir dzērāji.
Ariete @ 27.09.2023 19:41Es skatos Youtubā to live kur Ļenkuce pālī runā ar Agnesi Zeltiņu. Tāds fail ?♀️???
kapibara @ 27.09.2023 19:31
Nē. Pudeļu nodošanu vietējā taromātā.
Globuss @ 27.09.2023 19:14
Man arī tā kaut kad senāk bija sanācis. Youtube saite jāliek, uzklikšķinot uz ikoniņas ar trijstūrīti aplī, nevis tur, kur liek saiti uz rakstu. Tad YT video ieliekas smuki un 1 eksemplārā.
Ariete @ 27.09.2023 19:32Pag, viņa Ārenu par dzērāju nosauca? Kas tas ir Pivičs? ???
Ariete @ 27.09.2023 19:32Pag, viņa Ārenu par dzērāju nosauca? Kas tas ir Pivičs? ???