Mercury6 @ 27.09.2023 14:49Andrim vēl ir tas šovs STV vai bija tikai dažas sērijas un šo izmeta?
Mercury6 @ 27.09.2023 14:49Andrim vēl ir tas šovs STV vai bija tikai dažas sērijas un šo izmeta?
Incognito @ 27.09.2023 15:08
Es domāju pēc tās Kivja izgāšanās naktī sūtot Mūrniecei īsziņu - “Sveiks, aicinu tevi uz interviju”, STV ļāva tam sarunu šovam lēnām nomirt ?
Viena lieta, ko es tiešām nesaprotu, kā pēc katra dzīves aplauziena, viņi neizdara kaut kādus nebūt secinājumus par savu uzvedību, par publisko tēlu, par to kā izturas pret citiem cilvēkiem, ieskaitot savus bijušos…
Incognito @ 27.09.2023 15:08
Es domāju pēc tās Kivja izgāšanās naktī sūtot Mūrniecei īsziņu - “Sveiks, aicinu tevi uz interviju”, STV ļāva tam sarunu šovam lēnām nomirt ?
Viena lieta, ko es tiešām nesaprotu, kā pēc katra dzīves aplauziena, viņi neizdara kaut kādus nebūt secinājumus par savu uzvedību, par publisko tēlu, par to kā izturas pret citiem cilvēkiem, ieskaitot savus bijušos…
varbūt madaras stalkošanu?🤔🤣LilyLady @ 27.09.2023 16:10Šļuška šodien esot "visu atlikusi malā" pašsajūtas dēļ un izlasījusi grāmatu, kura esot tik aizraujoša un bla, bla, blā.. Tātad kārtējo reizi visu dienu bezjēgā novārtījās pa gultu. Bet mani interesē tikai viens - kas ir tas viss, ko slinkā bezdarbniece atlika malā?? Savu bērnu - protams, nešaubos. Ko vēl? ?
Tērvetniece @ 27.09.2023 15:55https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/specializlaidums-no-bullshit-experience-andris-kiv-12/liene_kivica_ari_sievietes_daudz_dzer_bet_to_neparada-631358/
Kas pie velna ir šis? :D Virtuves sarunas 3:00 naktī?
kur var lasīt to interviju?nutak @ 27.09.2023 16:24Ak kungs, tur tajā intervijā taču viņi bezmaz atzīstas alkoholismā. Esot drausmīgi, ja dzer. Nu ne vienu, divas dienas, bet nedēļām. Tas ir kā?? Divas dienas kož? Tas nav alkoholisms? Un arī ja kož 2 dienas, bet pēc tam 5 ir skaidrā tā jau ir sistemātiska dzeršana. Ak kā es gaidu piekto (un man aizdomas, ka pēdējo) epizodi, jo ja jāvelk hihīLiene, tad tiešām sarunāts ir, ka epizodei jābūt, bet nav jau vairs ko pierunāt. Šausmas, ko viņi ziemā ēdīs?
Vēl ja es pareizi saklausīju - alkoholisms esot stiprie dzērieni? Kā var tik uzkrītoši sevi nodot. “Mēs jau neesam alkoholiķi, mēs jau tikai divas dienas no vietas aliņus”, reāli izskatās, ka viens otru cenšas pārliecināt. Tā pat gluži nav līdzatkarība, bet es nezinu. Ir tāda stadija laikam, kur Tu saproti, ka kaut kas īsti nav, bet abi mēģina tomēr viens otru pārliecināt, ka nē, nē, ne jau tā kā mēs, es par tiem “īstajiem” alkoholiķiem ? Un labi, mūsdienās vairs nav tas uzskats, ka sievai ir jāvāc savs vīrs, bet nu divi pieauguši cilvēki ar bērniņu pa vidu, nu kā viens no viņiem nesaprot, ka jau ir par traku, kā var nenoķert kādu no šiem apskaidrības brīžiem un viens otru izvilkt ārā no šī? Viens otru gremdē, jo kamēr grimst abi, tikmēr atbildība nav jāuzņemas par sevi nevienam. Bet vini aizmirst (un tiešām regulāri), ka viņiem ir viens bērns, kuram nav vairs citu vecāku, kas viņu vietā to bērniņu audzinās.
Es jau uzreiz sapratu, ka kļūs atkarīga no tām špricēm, jo ja salaiž uzreiz ģīmī tik daudz, tad atpakaļ ceļa vairs nav. Nē nu ir it kā, bet āda ir sabojāta. Un kur tad draudzene Dālija pazudusi, ar kuru kopā gāja durties un slavināja to kaktu kantori?LilyLady @ 27.09.2023 15:55Pag, vai Lienīte tiešām diedelē sadarbību ar kādu špricēšanas kantori? Tātad pat kaktu lipofkiss atšuvis mūsu rensteles žurku?
Viņa tak tādu litrāžu salaida ģīmī, katru nedēļu ejot uz duršanos. Full face un Džolijas profils. Ar to tomēr nepietika, lai izskatītos pēc Madaras??
\krixis3 @ 27.09.2023 17:13Nu tāpēc jau mūsu Kivici neuzskata, ka ir alkoholiķi. Viņi ir tie dzērāji, kuri ikdienā lieto daudz alus, sidrus, šampjus, bet nelieto piemēram viskiju vai konjaku vai šņabi. Un līdz ar to uzskata, ka ja nav stipru dzērienu, tad nav alkoholisma, tie tik tādi vieglie dzērieni pie vakariņām vai skatoties tv. Tāpēc arī brēc ka nedzer. Nu jā, 40 grādīgo nedzer, bet tie lētie sūdi ir vēl sliktāki