melna_aronija @ 26.09.2023 14:35Rudens vājuma mocītā estētikas mīļotāja līdz pusdienai izgulējusies nu izvilkusies ārā. Ja nav uz darbu jāiet, tad jau var valstīties gultā un pēc tam vaidēt par ''rudens vājumu''.
Nekas, nekas, varēs pēc tam rakstīt kā saule un svaigais gaiss viņu dziedināja no vājuma.
Bet klusē, neko nekomentē par to rakstu :D. Gaida, kad visi par to aizmirsīs.
5 dienas bez maksas uzgruzt trisgnieku svesiem cilvekiem lai dzertu- njaaaa, uz galvas kapj un kapj… un Norvegija nekads milums nebija- izpuris, nekopts berns, kuru pat ara neveda pastaigat, dzeruma deliriji, forums toreiz bija satraucies pamatigi, rakstija barintiesai , tapec feikoja kkadas milbildites, neesat naivas un isu atminu taksNeighbor @ 26.09.2023 15:21
Piecas dienas kopsummā viņi nodzēra, tikpat dienas bērns bija pie krustmātes. Paraugvecāki.
sori ne to komentaru atbildejuOtiiilija @ 26.09.2023 15:525 dienas bez maksas uzgruzt trisgnieku svesiem cilvekiem lai dzertu- njaaaa, uz galvas kapj un kapj… un Norvegija nekads milums nebija- izpuris, nekopts berns, kuru pat ara neveda pastaigat, dzeruma deliriji, forums toreiz bija satraucies pamatigi, rakstija barintiesai , tapec feikoja kkadas milbildites, neesat naivas un isu atminu taks
LabaDabaDa @ 26.09.2023 16:03Manā skatījumā Ļenoks ir reāla spēka sieva. Es jau pēc divām pjankas dienām būtu morgā vai reanimācijā, bet viņai pēc piecām ir tikai "Rudens vājums".
nu ka teftela tetis kadreiz teica - es baiditos no sievietes, kura it ka milestibas del, var pamest savus bernus. Ja pameta tas tris, tad kapec nepamest ceturto.nutak @ 26.09.2023 16:24Skaidrs par Norvēģiju, tad laikam viss pakazuhai. Es toreiz nesekoju, tāpēc redzēju tikai tās bildes, kas bija jāredz, acīmredzot :( Nu traki. Vēl trakāk, ka var tā nolaisties un pat bēgot no bāriņtiesām (kaut ko tādu lasīju) tik un tā nesavākties. Kā var māte vairāk uztraukties par bohēmu nekā miesīgu bērnu? Labi, var būt gan pēcdzemdību depresija, gan tiešām liels pārgurums, var, ne visas sievietes ir tik spēcīgas un Kivis jau arī nav nekāds palīgs, ja bērnam simto reizi Sarkangalvīti stāstot, neredz, ka muti vajag noslaucīt. Bet tad ir jāiet ārstēties. Ja netiek galā ar bērnu, tad savam lepnumam ir jāpārkāpj pāri, ir jāpieaug un sevi jāsaved kārtībā. Kaut vai iet stacionēties. Domāju, ka Kerkira mazo pieskatītu uz to laiku, ņemot vērā, ka Kivičam pašam derētu ar Lieni kopā. Bet māte ir māte un mātei ir tomēr jaatopas.
Labi, es esmu šeit nesen, mani tiešām vēl šokē, ka 3 gadu laikā tā arī nevar sava bērna dēļ saņemties. 3 bērni jau pazaudēti, mīļā vīra Andra Kiviča bērni arī aizbiedēti, nu kā var pašai negribēties vismaz ar to vienu pēdējo savu dvēseli atmazgāt? Ne jau mums lezbēm vai kādam citam, bet pati sev vismaz.
Jo tā iepriekšējā bija tikai it kà mīlestība. Te ir pa īstamMarfa @ 26.09.2023 16:35nu ka teftela tetis kadreiz teica - es baiditos no sievietes, kura it ka milestibas del, var pamest savus bernus. Ja pameta tas tris, tad kapec nepamest ceturto.
Incognito @ 26.09.2023 16:18
Labs komentārs ? jā, man, kas ir dekādi jaunāka par Ļenku, jau pietiktu ar vienu ballētu nakti, lai man būtu “rudens vājums” vairākas nākamās dienas (bet es diemžēl tādu greznību kā piedzerties, nevaru atļauties, jo man arī pēc pjankas ir jāparūpējas par savu bērnu)
MeltedCheese @ 26.09.2023 19:00Man interesē kā Liene savu seju salabos. ?
TikiTaki @ 26.09.2023 13:30Lienei vajag uztaisīt vispārējo veselības pārbaudi.
Šitik bieži slimot, justies vājai, nav normāli.
Jo īpaši ja piekopj "veselīgu dzīvesveidu" un ēd "sabalansēti".
Un ja ceļi, mugura un kas tik vēl ne sāp tik bieži, tad pie fizioterapeita jāiet.
Mēs jau, protams, zinam, kur tā vaina.
Vnk gribējās ierakstīt ?
kuranavliene @ 26.09.2023 19:28Liene ielika ļoti labu citātu,par to karalieni un ar to kārtējo reizi iešāva sev kājā!Jo visā šajā Kiviču sāgā,ir tikai viena Karaliene,un tā ir Madara. Ar karalienes cienīgu attieksmi iet visam cauri,un neliekas ne zinis un neklausās divos bandiniekos kuri kā slimi lēkā apkārt un žvankst!
aauuu @ 26.09.2023 19:38
liene nevar atļauties slimot, arī veselības pārbaudi, jo kā zināms, kivič pameta savu pirmo sievu brīdī, kad viņa bija slima (vēzis). Liene ir tā iekritusi ar to kiviču.