es nezinu, kādam virtuves analfabētam ir jābūt, lai parasto vēršaci nespētu uzcept.Fritatta @ 25.11.2021 12:25Vēršacs ir praktiski visās viesnīcās, skaidri zinu, jo man garšo cepta ola, bet tai ir jābūt ceptai no abām pusēm un tās vēršacis ļoti ievēroju.
😂😂 lai nu ko, bet dziedāt Lieņuks neprot. Bet nu nevar arī viens cilvēks būt viss, ar būšanu par supermodeli, mis Globe, pavāri, dejotāju, fitnesa guru, rakstnieci, dizaineri, mom of four, žurnālisti un izmeklētāju vienā personā taču jāpietiek.reina @ 25.11.2021 15:14Lienes "atbildes gājiens" Madaras foto ir...graudains reel video ar gaudainu šķību dziedāšanu, kur "laimīgi kopā visu dara ar vīru", bet Kivičs beigās neiztur un norauj mīzalienei mikrofonu nost ?????
aizmirsu fotogrāfi...varbūt vēl kādu Ļenas talantu nepierakstīju?TeaPot @ 25.11.2021 15:24?? lai nu ko, bet dziedāt Lieņuks neprot. Bet nu nevar arī viens cilvēks būt viss, ar būšanu par supermodeli, mis Globe, pavāri, dejotāju, fitnesa guru, rakstnieci, dizaineri, mom of four, žurnālisti un izmeklētāju vienā personā taču jāpietiek.
TeaPot @ 25.11.2021 15:25aizmirsu fotogrāfi...varbūt vēl kādu Ļenas talantu nepierakstīju?
pasviedi Lienei ideju, gan jau nākamajos ierakstos rādīs, kā gleznoMcSara @ 25.11.2021 15:46Madara arī ir viena Andra video piedalījusies, neatceros vai arī dziedāja vai tikai piedalījās filmēšanā!
Vienīgais Madara to nebaza visiem acīs caurām dienām!
Madara tik ņemas ar savu fitnesu, sad tad parāda meitas, liekas viss ir kārtībā, dzīvo savu dzīvi!
Lieņuks meanwhile rāda IG kaut kādas mistiskās receptes, vegeta priekšā pakaļā, visiem atgādina par savu skaistumstatusu, blurry video katru dienu no viena un tā paša skatu punkta!
Te kāds pieminēja Ievu Bondari, viņa arī ir atradusi savu nišu, izmacijusies Mākslas akadēmijā, taisa gleznas, un par savu kroni vispār ne vārda, tik cik kādās intervijās pajautā! Man patīk Ieva kā sieviete, ar savu harizmu, kopta, ļoti simpātiska!
Var redzēt cik ļoti viņa ir sevi pilnveidojusi, konkurss palīdzēja varbūt atsperties, iegūt atpazīstamību!
didii5 @ 25.11.2021 18:44Es arī lietoju vegetu un gatavoju ēst un??????
Ko var ņemties, lai tak dzīvo fotogrāfējas, kas jums ļauni cilvēki te apgrozās
Mercury6 @ 25.11.2021 17:04Jā, šeit kāda jautāja par 40+ sievietēm, kurām vērts piesekot, tad Ieva Bondare ļoti forša. Arī atrāda ikdienu, gleznošanu, suņus, ēdienu, bet viss tik gaumīgi. Skaista sieviete.