tikai ļenkas gadījumā, kļūstot par bijušo gaidāma dziļāka renstele un lielāka nodzeršanās, un durka. To, ka Elīna un Madara pacēlās, ne sūda nav tefteļa nopelns, bet gan pašu meiteņu, ka spēja no tā parazīta tikt vaļā, saprata, kāds tas lupata ir gremdētājs un memļaks.Apple of my eye @ 23.08.2023 20:29
Jā, ļoti izskatīga sieviete!
Nu, te es domāju der angliskais - she dodged a bullet :) Tāpat kā jebkura cita, ar ko Andris bijis kopā/precējies
Katzenfamilie @ 23.08.2023 22:11
Un galvenais, ka tie bagatnieki nemaz ar tadiem Versace bizuterijas sudiem apkart nestaiga, Lienei, protams, ta kede ar to grabuli ir fake, bet, ja nemaldos, originals maksa apmeram 200 EUR vai nedaudz zemak, atceros vienu realitates sovu par miljonaru gimeni, kur meita bija sev nopirkusi Dior apzeltitus sudraba auskarus par 270 EUR. Tad nu bija ists skandals, jo mate kliedza, ka, ja tas nav ists zelts, tad tas ir NEKAS un par kaut ko tadu maksa ne vairak ka 20-30 EUR, bet ne jau 270 EUR! Tikai Lienite iedomajusies, ka uzliekot Versace grabuli, vinja kaut kada veida bagata izskatisies.
Incognito @ 23.08.2023 23:41Ļenkai atplaukšana un pacelšanās pēc Kivja nedraud, jo viņa jau tā tika savākta no rensteles, tad nobrauca vēl dziļākā pēcpusē izpārdodot visu, kas vēl bija palicis. Ļena nebūs veiksmes stāsts, ko viņa pati arī apzinās, tāpēc krīt vai izmisumā, lai tikai Kivis nepaņem vagu
kuranavliene @ 23.08.2023 22:26Cilvēki parasti lepojas ar bērniem,ģimeni,sasniegumiem dzīvē vai karjerā.Bet Lienīte ar soļiem .Jebkurš cilvēks dienā noiet pat vairāk.Nevari parādīt brokastis?Protams ka nē,jo tu brokastis negatavo,pat mazajam ne.Jo kā roņi līdz vēlai pēcpusdienai sutināt gultā.Tad uztusnijat un pārvācaties uz dīvānu.Tad ieliec storiju ar netīru krūzi un diena izdevusies? Ēdamo piekrāmējat somas,nedēļas nogalēs lievenīšos,jo podabirste gatavot nejēdz.???
Stalkere Jr. @ 24.08.2023 06:15
Diez vai 1-istabas dzīvoklī bez gultas ir vēl arī dīvāns
Es ar ievēroju cik Kiviča pirmā sieva skaista un dabīga. Noliekam blakus Lieni un Ilzi, kura ir 7 gadus vecāka. Liene zaudē viņai vienos vārtos.ZapeNape @ 23.08.2023 18:28Šodienas "Ievā" kivja pirmā sieva, kuru viņš pameta, jo viņa saslima - Ilze Ieviņa-Moče. 50gadniece. Skaista, jauna, ar trenētu augumu, joprojām spēlē basketbolu. Dzīvo Ropažos privātmājā. Dzīve bez kivja izdevusies! Tāpat kā Madarai un sapratu, ka arī tai Elīnai viss kārtībā. Nezinu par Danu, bet nu vienalga, izšķiroties no kivja dzīve iet tikai uz augšu. Bet kas kivim- īrēts vienistabnieks un saspričēta, izkrāsļota, ar kāpuriem pie acīm, šķību muti un grubuļainu ģīmi , veca bārbija, māte dzeguze un mentāli nevesala dzērāja blakus. Abi pļēguri veļas arvien dziļāk bedrē un nabaga, nevienam nevajadzīgais mazais bērns visam tam bezsakaram pa vidu.
terase bija svarīgākMinelūše @ 24.08.2023 10:53Ja viņiem ir 1 istaba, tad jau nav dižu variantu. Protams, ka Mia visur ir klāt un redz visu, kas notiek un nenotiek. Droši vien arī lietas, ko viņas vecuma bērnam nebūtu jāredz. Kāpēc tūkstošus pelnošā slavenība nevar atļauties vismaz 2 istabas?
Lauva1994 @ 24.08.2023 10:48Es ar ievēroju cik Kiviča pirmā sieva skaista un dabīga. Noliekam blakus Lieni un Ilzi, kura ir 7 gadus vecāka. Liene zaudē viņai vienos vārtos.
Piekrītu! Skaista sieviete . Un pietam, 7 gadus vecāka 😮Lauva1994 @ 24.08.2023 10:48Es ar ievēroju cik Kiviča pirmā sieva skaista un dabīga. Noliekam blakus Lieni un Ilzi, kura ir 7 gadus vecāka. Liene zaudē viņai vienos vārtos.
Taču teica, ka ikdienā viņi vārtās pa gultu un skatās TV, kadi vēl soļi? Nu, no gultas uz WC un atpakaļ...Lorra @ 23.08.2023 19:56
Nu tas ir kas nepārspējams. Cik tad viņa katru dienu tos soļus noiet, ja japalielās ar 13k?
Nav_vispar @ 24.08.2023 12:55Es arī ap 50 gribētu tā izskatīties kā Ilze.
Tulīt Ļenka izlasīs ko mēs par Ilzi rakstam, atradīs iemeslu viņai uzkāst.