Fantāzija beidzās.AnnijaB @ 22.11.2021 12:24Ļenka laikam neko daudz no savas grāmatas nav uzrakstījusi, skrullē savā story tos pašus fragmentus…..?
lai tik plosās pa virtuvi, mazāk Madaru aiztiks. Varbūt tiešām lai labāk uzraksta pavārgrāmatu, nevis mazgā netīro veļu savā #lienesgrāmatāHanah @ 22.11.2021 12:40Es nezinu kurš pāršēro un komplimentē viņas receptes, man bail, ka viņa vēl sadomās izdot savu Lienes recepšu grāmatu ?? vot tad gan būs sūdi ?
Un Lienes salātos!Rockabilly @ 22.11.2021 12:38izšāva visu radošumu tortiļās.
LilyLady @ 22.11.2021 16:31Liene ielikusi savas "grāmatas" fragmentu. Raksta, ka tad, kad šai bijis 11 gadu, Esplanādē nošauti vairāki cilvēki.
Really, Lieņuk? A gadījumā ne Bastejkalnā tomēr?
Pastāsti labāk, kā čekista ģimene patiesībā jutās, tuvojoties negribētajiem pārmaiņu laikiem. Tas būtu krietni vērtīgāks materiāls par to tukšo ūdens liešanu.
alex48 @ 22.11.2021 20:52Varam smieties par tiem kulinārijas šederviem,bet es sāku domāt....Vai arī Andri viņa baro ar tiem salātiem? Ja viņš strādā fizisku darbu,nu neticu ka vīrietis iztiek bez gaļas.Mans vīrs ātri mani pasūtītu ar tādiem šederviem.Vienīgi nākot mājās,Andris kaut kur kārtīgi paēd. Vai arī nomaksājot visu,nepaliek nauda paikai.Tad nu jārāda visiem veselīgs dzīvesveids.Un jā Lienīt,beidz visu līdz galam bojāt ar to vegetu,tur nav nekā veselīga.
vivii @ 22.11.2021 16:47Ja godīgi, man pat bail iedomāties , ko tā Ļenka būs sarakstījusi ?
Bez pudeles vīna (kā minimums), tas murgs nebūs lasāms! ??? Neviens neko nesapratīs…
Tiešām! Kā es tā aizmirsu par mazulīti? Bērniņam tūlīt jau pusotrs gadiņš,tādi jau sēž pie galda un ēd vai cenšas ēst paši.Vai arī staigā ar kādu našķi rociņā.Laikam tiešām pielej pudeli,iegrūž un viss kārtībā.Creta @ 22.11.2021 22:22
Un meita? Tos pašus sautējumus ar vegetu? Ne reizi nav redzēta pie galda ēdot, tik vien kā ar pudeli rokā. Diez vai viņa gatavo 3 dažādus ēdienus- sev, bērnam un kungam.
Uz pusotru gadu bērnam vispār jau jāēd normāla pārtika, pat tad, ja ar krūti baro, jābūt piebarojumiem. Par maisījuma bērniem vispār nerunājot. Pusotrgadnieki taču jau bērnudārzā bieži vien sāk iet. Tā #momof4 varētu nokāpt no pudeles un datora, izslēgt instagramu un sākt Miai taisīt normālu ēdienu. Ja bērnam ir jāēd tās pārsālītās šausmas, tur tiešām pēdējais brīdis bāriņtiesai iejaukties.alex48 @ 23.11.2021 08:54Tiešām! Kā es tā aizmirsu par mazulīti? Bērniņam tūlīt jau pusotrs gadiņš,tādi jau sēž pie galda un ēd vai cenšas ēst paši.Vai arī staigā ar kādu našķi rociņā.Laikam tiešām pielej pudeli,iegrūž un viss kārtībā.