Facundo @ 04.08.2023 11:22Lienīte esot arī fotografejusies arī ar vēl pikantāku veļu, tā varbūt tā bilde sunīšpoza
Chempions Rafaels @ 04.08.2023 11:47Nevar būt,ka tie divi stulbeni beidzot aizvedusi sīko pie zobuarsta. Ceru, ka pamatigi dabujusi pa galvu būs, jo nu nabagam tie zobi ir pizdec loti atvainojos.
Dzintriņa @ 04.08.2023 13:47Lindas Mūrnieces ieraksts facebookā par Andruhas Kuldīgas japmelēšanos! Zem tā - simts un divi komentāri un nav tie glaimojošākie. Paskat, foruma slampas tomēr nav vienīgās, kam ir viedoklis diezgan pamatīgs par šo pārīti.
Dzintriņa @ 04.08.2023 13:47Lindas Mūrnieces ieraksts facebookā par Andruhas Kuldīgas japmelēšanos! Zem tā - simts un divi komentāri un nav tie glaimojošākie. Paskat, foruma slampas tomēr nav vienīgās, kam ir viedoklis diezgan pamatīgs par šo pārīti.
Tērvetniece @ 04.08.2023 10:19https://www.1188.lv/zinas/liene-kivica-saruna-pec-fotosesijas-reti-kura-sieviete-to-var-atlauties/18059
"Daudzas sievietes mani uzskata par paraugu un iedvesmas avotu un uzskata, ka esmu pacēlusi sievietes latiņu. " Cmon Ļena, tu pati tam tiešām tici? ?
Chempions Rafaels @ 04.08.2023 11:47Nevar būt,ka tie divi stulbeni beidzot aizvedusi sīko pie zobuarsta. Ceru, ka pamatigi dabujusi pa galvu būs, jo nu nabagam tie zobi ir pizdec loti atvainojos.
Rakstniece @ 04.08.2023 14:52''..lai gan modele esmu jau ne pirmo gadu desmitu. Esmu staigājusi pa mēli un fotografējusies arī daudz pikantākā apģērbā, un man ir diezgan liela pieredze šajā jautājumā.''
Protams, liela pieredze. Tikai, kad tika abas modelītes filmētas, tieši Liene bija super kokaina, nezināja, kur likt rokas, kur kājas. Driš kā elpo!
LilyLady @ 04.08.2023 16:09
Gan jau krustmāte Kerkira pierakstīja sīko pie zobārsta. Un bez iemesla, tikai uz higiēnu jau slinkā dzeguze nevestu, visticamāk Miai sāka sāpēt kāds zobiņš, kas nebūtu brīnums pie tādas katastrofas mutē.
Facundo @ 04.08.2023 19:09Tik smalki stāsta par veiktajām procedūrām un injekcijām, bet tomēr savu reālo seju nerāda. Tad kāda jēga no reklāmas. Es uzliekot to viņas filtru arī esmu ar perfektu sejas ādu bez mīmikas krunciņām.