EmilijaArm @ 07.07.2023 21:15Klau, bet nu jau tiešām nav noslēpjams, ka vai nu Andris savu sievu galīgi vairs nemīl/negrib, vai arī viņai smird mute. Ziedus pasniedzot viņš itin kā spiestā kārtā deva viņai buču un pēc tam ar roku nobrauca gar savu muti. Kaut kas galīgi nav lāgā, Lienīt, es nojaušu, ka tu lasi. Nu galīgi vairs nav labi ar Tavu beloved hasbendu. Sažņaudz ciešāk, dari kaut ko. Sekss vismaz vēl ira?
Dzintriņa @ 07.07.2023 20:49
Un lasīji arī, ko tur rakstu, par ko un vai esmu kādu saukājusi? ?
Tusnelda @ 07.07.2023 21:28
Protams, tu nāc tikai uz šejieni apsaukāt par riebeklēm un kobrām. Labāk tā vietā uzaicini pie sevis Kiviču, viņš tev pašļupstēs, šķībi kaut ko nokvieks, pastāstīs par gejiem, kuri viņam uzmācas, iesvīdīs no tādām patīkamām atmiņām, izdzers tavu barčiku sausu un pamīzīs uz dīvāna. Nu labi, vēl vari arī finansiāli atbalstīt tefteļa jauno albŪmu, viņš tieši diedelē sponsorus. Pēc prezentācijas tusiņā tev pat ir cerība paspaidīties ar viņu.
😂😂😂 visdrīdaaaaak maaaaaani nesapratiiiiiissssszzzTusnelda @ 07.07.2023 21:28
Protams, tu nāc tikai uz šejieni apsaukāt par riebeklēm un kobrām. Labāk tā vietā uzaicini pie sevis Kiviču, viņš tev pašļupstēs, šķībi kaut ko nokvieks, pastāstīs par gejiem, kuri viņam uzmācas, iesvīdīs no tādām patīkamām atmiņām, izdzers tavu barčiku sausu un pamīzīs uz dīvāna. Nu labi, vēl vari arī finansiāli atbalstīt tefteļa jauno albŪmu, viņš tieši diedelē sponsorus. Pēc prezentācijas tusiņā tev pat ir cerība paspaidīties ar viņu.
HiacinteBurkaa @ 07.07.2023 21:38Kurš vispār sievai dāvina gladiolas? ?
Dzintriņa @ 07.07.2023 21:03šovakar kaut kā dusmojos uz sevis, iespējams, tāpēc, gribu nedaudz padirsties anonīmi, lai nolaistu tvaiku. To pat nenoliedzu.. gribu izlikt spriedzi.. un pat bez rupjuma un bezsirdības, iedomājies? Var iztikt bez lamuvārdiem.. Bet nemīžat! Rītdiena, parītdiena un aizparītdiena man ir izplānota.. vērošu gan saullēktus, gan saulrietus, nevis Kivičas storijus ???
Ārprāts, Andris izskatās iežmiegts un nelaimīgs :D :D :DHubabuba @ 07.07.2023 21:55Nez vai tas bija Graudiņu pirksts vai kirpiči ņēma vērā rozā lezbju foruma ieteikumus, bet svētkus bērnam sarūpēja, tas jau vien ir sasniegums. Kūka arī izskatījās tā neko, tas nekas ka izdiedelēta.
Protams, tās video ar laizīšanos bija lieks, tur var skaidri redzēt, ka Kivam viņa sen vairs neinteresē.
Ļenka tikai sevi par izsmieklu pataisīja.
un tas vepris pats tipa nevar smirdēt, man paskatoties vnk liekas tik smagi elpo un nosvīdis🤢EmilijaArm @ 07.07.2023 21:15Klau, bet nu jau tiešām nav noslēpjams, ka vai nu Andris savu sievu galīgi vairs nemīl/negrib, vai arī viņai smird mute. Ziedus pasniedzot viņš itin kā spiestā kārtā deva viņai buču un pēc tam ar roku nobrauca gar savu muti. Kaut kas galīgi nav lāgā, Lienīt, es nojaušu, ka tu lasi. Nu galīgi vairs nav labi ar Tavu beloved hasbendu. Sažņaudz ciešāk, dari kaut ko. Sekss vismaz vēl ira?
TuunEs @ 07.07.2023 22:17Meitenes par kūku tika samaksāts, cena sākot no 25Eur par kg.
Hubabuba @ 07.07.2023 21:43
Labi ka ne 4 baltas neļķes ?
HiacinteBurkaa @ 07.07.2023 22:33
Andža būs Doičlandē sapelnījis, respect ?
EmilijaArm @ 07.07.2023 21:15Klau, bet nu jau tiešām nav noslēpjams, ka vai nu Andris savu sievu galīgi vairs nemīl/negrib, vai arī viņai smird mute. Ziedus pasniedzot viņš itin kā spiestā kārtā deva viņai buču un pēc tam ar roku nobrauca gar savu muti. Kaut kas galīgi nav lāgā, Lienīt, es nojaušu, ka tu lasi. Nu galīgi vairs nav labi ar Tavu beloved hasbendu. Sažņaudz ciešāk, dari kaut ko. Sekss vismaz vēl ira?
reina @ 07.07.2023 21:52Ļenkas feils, ka galerijā ielika savu dēles piesūkšanās video bez pavadījuma mūzikas (jau 100x nodrillētās) so this is love
Valis sāk ar acīm plikšķināt sos signālu lezbēm un pasaka:
- ... Ko elpot
Jūsu likmes?
Tā bija izskaņa no:
A: Mūsu lielā mīla dod man, ko elpot
B: Varbūt iešņaukt kaut ko vai ko elpot?..
C: Nav, ko elpot