Viņa pat ēdienu negatavo! Izgāž vien no burciņas katliņā kādu lētu dārzeņu mixMinelūše @ 06.06.2023 12:57No kā viņai jārestartējas? Nupat jau Grieķijā notika lielais restarts. No kā tieši viņai atkal jāatpūšas? Darba viņai nav, nevar nogurt no tā, kā tev nav. Bērnus neaudzina, nevar nogurt no tā, ko nedari. Viņai reāli katra diena ir tāds atvaļinājums, kāds normāliem cilvēkiem ir reizi gadā. No kā, ellē, viņa ir pārgurusi?
Kā tad, ar sirdi aiziet! Tak visiem tā plekste ir pie dirsas. Šis tāds izklaides veids - divu deģenerātu apdiršana. Smuki nav , bet pelnīti gan. Lai viņi saka paldies, ka uz ielas viņus ar olām nenomētā.vivii @ 06.06.2023 12:42Nu re, Liene pludmalē, viss chill, nav ko pirms laika stresot! ???
Reizēm liekas, ka te daža laba, ir gatava ar sirdi aiziet, pirms vispār ir skaidrs - kas un kā ????
kuššššš @ 06.06.2023 12:46Man patīk kā sliņķi mūžīgi atpūšas no... kaut kā, jo viņi jau sen esot to pelnījuši :D Restartu viņiem vajag. No kā? No gulēšanas dzīvoklī? Tagad pagulēs smiltīs (bet nu vismaz ir skaidrs kāpēc pelģiks bija apeņu vietā).
ha ha ha… tad tas būs uz laimi😁sakuraszarins @ 06.06.2023 13:09Cerams, ka tā kaija atlidoja, lai uzdirstu viņai.?
Pikachio @ 06.06.2023 13:00Nestrādājoši vecāki un vasarā bērnu ieliek dārziņā.
Tiešām labākais tētis pasaulē?
Pidarņaudis @ 06.06.2023 13:22Jūras zīriņu par prastu kaiju nosauca...?
kuššššš @ 06.06.2023 12:46Man patīk kā sliņķi mūžīgi atpūšas no... kaut kā, jo viņi jau sen esot to pelnījuši :D Restartu viņiem vajag. No kā? No gulēšanas dzīvoklī? Tagad pagulēs smiltīs (bet nu vismaz ir skaidrs kāpēc pelģiks bija apeņu vietā).
teberebe @ 06.06.2023 10:33Simts punkti, ka to zaļo laineri zem acs Liene pieprasīja pati, jo nu tā ir viņas firmas zīme ?
Nesaprotu šī rīta storiju par ieveidotajiem matiem. Kad es no rīta pamostos un izpinu bizi, man mati izskatās apmēram tāpat ?
Es tā daru, iedomājies? Neredzu iemeslus tā nedarīt. Pludmale ar auto 10 min. Pa virsu kleitiņa.oioioi @ 06.06.2023 13:35
Bet kura brauc uz jūru jau ar uzvilktām peldkostīma apenēm? Un pēc tam ar tām pašām arī mājās? Tiešām? Fu!
Šis riktīgi smieklīgi! Liene kā vecs cilvēks, neatceras ne ko runājusi, ne ēdusi, ne dzērusi, ne darījusi. Neatceras pat to, ka viņai ir vēl 3 meitas.Tonya @ 06.06.2023 16:49Bulciņa 1x gadā
Balta kafija 1x gadā
Brokastis 1x gadā
Mežezers 1x gadā
Cik diez jaunos gadus svin Liene?
Es esmu šokā😳 Esmu pateicīga liktenim, ka dzīvoju Jūrmalā! Kā var tā Jūrmalu dodi.rst🙈 Es pie jūras esmu katru dienu ziemā un vasarā. Mamma čāpo katru dienu nūjot. Ja es blakus jūrai nedzīvotu arī brauktu katru mīļu brīdi!ZapeNape @ 06.06.2023 17:37Tikko tak sauļojās savā sapņu ceļojumā, vēl tai kabīnē nopūtās. Viedā liene, neko nav dzirdējusi, ka pārmērīga sauļošanās nav laba. Viņiem tā dzīve tik neinteresanti, nekur citur nebrauc, tik uz Jūrmalu. Ko tur vispār var darīt, gulēt un braukt mājās ar smilšu pilnu peteni? Jūra šajā laikā vēl auksta, baigi nepeldēsies. Ja nu, kārtējo reizi, nofočēt savu kājstarpi un ielikt IG. Pilnīgi truli pusmūža cilvēki.