KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 8435
Reģ: 13.04.2022
Nez kādā piedzīvojumā tad taisās šodien doties kerkira un ļenka? alkotripā?
04.06.2023 10:26 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
EsPati @ 04.06.2023 10:17
Vispār, cik tā Līga ir akla attiecībā uz Kivičiem. Tur kur viņa instagramā storijā pārmeta Agritas rīcību. Pajautāju, vai viņa ir lietas kursā kur Liene un Andris likuši savu kādreizējo suni. Jo arī, kā redzam, nav vairs ar viņiem. Viņa atbildēja, ka viņš esot pie labiem saimniekiem un neesot pie ķēdes ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Man tāda sajūta, ka viņa šinī visā vispār nerubī fišku. Galvenais iztaisīties par lielu dzīvnieku aizstāvi un lekt līdzi citām influencerēm. Šeit taču stāsts nav tikai par ķēdi, bet par to, ka esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām. Un kiviči ir spilgts piemērs, ka viņi nejūt atbildību par tiem, kuru pieradina. Atdeva bērnus mierīgu sirdi, tāpat suni. Graudiņai šķiet nekas nav svēts, ja visus citus var nolikt, bet viņas mīļie kiviči paliek balti un pūkaini!!!

Mia bez matiem un ar redeli zobu vietā ir tragiskāk nekā pie kēdes piekārts suns. Tikai sabiedrība domā savādāk, precīzāk sakot nedomā, blēj kā aitu bars pēc katra sižeta vai raksta. Kamēr neviens žurnālists nav uzrakstījis par Miu, tikmēr visiem viss ok.
04.06.2023 10:32 |

Reitings 565
Reģ: 02.02.2023
Liene FB padalījusies ar ierakstu par homofobiju - par jaunievēlēto prezidentu. Par sabiedrības šķelšanos, par to, ka sabiedrība ir tik naidīga pret homoseksuāliem cilvēkiem.
Tāpat arī IG storijos lika ziņas par jaunā prezidenta ievēlēšanu.
Laikam no tukšās galvas izkrita arī fakts, ka senāk pati publicēja IG storiju par to, kā geji pārņem pasauli dēļ ļaunajām sievietēm.
Tāpat arī ir bijuši teksti - man nekas nav pret gejiem, man pašai vairāki draugi ir geji - tipa tas uzreiz attaisno viņas un Kivi augļa homofobiskās piezīmes.
Mēs gan to jau sen zinam, ka Lienei vispār nav sava viedokļa. Viņa tā kā niedre, uz kuru pusi vējš pūš - uz to arī liecas.
P.s. esmu absolūti pret homofobiju un tā ir tēma, kurā manā skatījumā nekad nebūs kompromisa.
04.06.2023 10:53 |

Reitings 565
Reģ: 02.02.2023
Par to viņas viedokli - senāk paskatījos ar pārtīšanu vienu Suņu būdas raidijumu, kur viņa bija ar Ievu Adams.
Protams, visu laiku hihināja. Tas pats par sevi.
Bet tad viņai Artuss uzdeva kaut kādu jautājumu (neatceros kādu tieši), šamā atbild - "ko tu man prasi? ".
Wtf.. Tu esi atnākusi uz sarunu šovu. Tev uzdod jautājumu. Un tu pajautā - "ko tu man prasi...".
Protams, ka tas šovs beigās praktiski bija tikai Artusa un Ievas saruna. Liene fonā tik hihināja un varbūt dažus vārdus iestarpināja.
04.06.2023 10:58 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
TikiTaki @ 04.06.2023 10:58
Par to viņas viedokli - senāk paskatījos ar pārtīšanu vienu Suņu būdas raidijumu, kur viņa bija ar Ievu Adams.
Protams, visu laiku hihināja. Tas pats par sevi.
Bet tad viņai Artuss uzdeva kaut kādu jautājumu (neatceros kādu tieši), šamā atbild - "ko tu man prasi? ".
Wtf.. Tu esi atnākusi uz sarunu šovu. Tev uzdod jautājumu. Un tu pajautā - "ko tu man prasi...".
Protams, ka tas šovs beigās praktiski bija tikai Artusa un Ievas saruna. Liene fonā tik hihināja un varbūt dažus vārdus iestarpināja.

Mūsu Ļenka tā visu savu dzīvi uzvedas, kad viņai kaut ko nopietnu pajautā. Visu laiku ir tikai"hi,hi,hi".😀
04.06.2023 11:26 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
amoreamore @ 04.06.2023 10:26

Ja saistīts ar to paciņu, ko Kerkira rādīja, kur kkāda veļa, iespējams abas taisās uz kkādu pusplikpakaļu fotosesiju. Kerkirai jaunie pupi jāiemūžina un Liene ar pabildēs pakaļu, lai pēc tam ir posti ko salikt un kur pierakstīt ''es savā vecumā esmu ar tik fantastisku figūru, jo veslīgais dzīvesveids un treniņi ar manu mīļoto vīru-treneri Andri Kiviču nes fantastiskus augļus''.
04.06.2023 11:41 |

Reitings 8206
Reģ: 14.04.2023
vecā plekste gorīsies apakšveļā 😖
04.06.2023 12:01 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
Vispār, cik tā Līga ir akla attiecībā uz Kivičiem. Tur kur viņa instagramā storijā pārmeta Agritas rīcību. Pajautāju, vai viņa ir lietas kursā kur Liene un Andris likuši savu kādreizējo suni. Jo arī, kā redzam, nav vairs ar viņiem. Viņa atbildēja, ka viņš esot pie labiem saimniekiem un neesot pie ķēdes ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Man tāda sajūta, ka viņa šinī visā vispār nerubī fišku. Galvenais iztaisīties par lielu dzīvnieku aizstāvi un lekt līdzi citām influencerēm. Šeit taču stāsts nav tikai par ķēdi, bet par to, ka esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām. Un kiviči ir spilgts piemērs, ka viņi nejūt atbildību par tiem, kuru pieradina. Atdeva bērnus mierīgu sirdi, tāpat suni. Graudiņai šķiet nekas nav svēts, ja visus citus var nolikt, bet viņas mīļie kiviči paliek balti un pūkaini!!!

Nožēlojami, ļena. Pēc kā tu izskaties savas draudzenes graudainās klātbūtnē. Tava draudzene audzina visus savus bērnus. Viņas vīrs abas meitas ir adoptējis. TAVĒJĀIS JĀKLIS izēda tavas meitas no mājas, publiski paziņoja,ka tā ir labāk, jo var drāzt tevi visos caurumos katru dienu un dzerstīties. Kā tu vari normāli paelpot katru dienu, zinot, ka tavas meitas ir aizbēgušas no tādas mātītes kā tu, ka viņas ir traumētas no tevis un tava vardarbīgā beloveda? Kas tu par māti? Kas tu par sievieti esi? Nožēlojami.
04.06.2023 12:33 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
Ariete @ 04.06.2023 08:34
Lienes vietā ar steigu meklētu kontaktu atpakaļ pie saviem radiem, savādāk paliks uz ielas, ja nu vienīgi draudzene Līga glābs uz kādu laiku.

Kamēr būs ar savu belovedu, nekāda kontakta nebūs. Beloveds to nepieļaus, jo viņam tas nav izdevīgi. Nedod dievs radinieki atvērs viņai acis! Kad tiks pamesta, tad varbūt.
04.06.2023 12:36 |

10 gadi
Reitings 2231
Reģ: 26.03.2010
TikiTaki @ 04.06.2023 10:53
Liene FB padalījusies ar ierakstu par homofobiju - par jaunievēlēto prezidentu. Par sabiedrības šķelšanos, par to, ka sabiedrība ir tik naidīga pret homoseksuāliem cilvēkiem.
Tāpat arī IG storijos lika ziņas par jaunā prezidenta ievēlēšanu.
Laikam no tukšās galvas izkrita arī fakts, ka senāk pati publicēja IG storiju par to, kā geji pārņem pasauli dēļ ļaunajām sievietēm.
Tāpat arī ir bijuši teksti - man nekas nav pret gejiem, man pašai vairāki draugi ir geji - tipa tas uzreiz attaisno viņas un Kivi augļa homofobiskās piezīmes.
Mēs gan to jau sen zinam, ka Lienei vispār nav sava viedokļa. Viņa tā kā niedre, uz kuru pusi vējš pūš - uz to arī liecas.
P.s. esmu absolūti pret homofobiju un tā ir tēma, kurā manā skatījumā nekad nebūs kompromisa.
viņai bija posts, kad par teātra balvu Lielais Kristaps par galveno lomu saņēmēja Marija Luīze Meļķe atteicās dēļ tā, ka nav pieņemts Dzīvesbiedru likums, kur ļenKucei bija uzreiz klaji negatīvs posts, ka Meļķe tik uzmanību grib un ko vispār uzplijās ar homoseksualismu. ĻenKuce ir sapuvisi un gatava ielīst, pielišķīties, melsties PATI virsū jebkuram, kur tanī brīdī šai būs kaut mazākā izdevība vai uzmanība. Lēta slava, lenķi, tā saucas tava izvedība - pēc lētas slavas. Paskaties spogulī uz sevi un ieraudzīsi sieviete, kas ir akla, kas ir lupata, gatava atdoties par katru pasviesto peso, katru bezmaksas kumosu. Apsmiekls sabiedrībai. Nodrāzta, nolietota, nekam nederīga. Ne tur skats, ne paurī kaut kas ir.
04.06.2023 12:46 |

10 gadi
Reitings 1394
Reģ: 13.02.2009
oioioi @ 04.06.2023 12:33

Nožēlojami, ļena. Pēc kā tu izskaties savas draudzenes graudainās klātbūtnē. Tava draudzene audzina visus savus bērnus. Viņas vīrs abas meitas ir adoptējis. TAVĒJĀIS JĀKLIS izēda tavas meitas no mājas, publiski paziņoja,ka tā ir labāk, jo var drāzt tevi visos caurumos katru dienu un dzerstīties. Kā tu vari normāli paelpot katru dienu, zinot, ka tavas meitas ir aizbēgušas no tādas mātītes kā tu, ka viņas ir traumētas no tevis un tava vardarbīgā beloveda? Kas tu par māti? Kas tu par sievieti esi? Nožēlojami.

Precīzi! 🎯💯
04.06.2023 13:21 |

Reitings 55744
Reģ: 20.07.2021
Vispār jau dižais mīziķis Kivičs apsolīja šogad jaunu megakruto albŪmu. Pa pusgadu tikai vienu dziesmas izstrādājumu varējis izspiest? Jāāā, var manīt, ka poda birste viņu vairs neiedvesmo...nu saņemies Liene, gaidām beloveda jaunos hītus ar nepacietību!
04.06.2023 13:28 |

Reitings 24187
Reģ: 07.06.2022
Kalnos @ 04.06.2023 08:53
Kas par balsojumu?
tefteļa “dziesma” bija kaut kāda top 15 pašā apakāā, par ko ši bija ļoti lepns. Tad te bija kaut kas ierakstijis atmiņu, kā šis stastijis kaut kādā intervijā, ka topos tikt nav ne grūti, ne dārgi - tikai pāris zelta zivtiņas pa 100 latiem, un, kad tas dzeks uzrakstīja, tad glupais skrēja kauties. Kad dziems tika no 15 uz 13, tad abi piviči sajūsmā spiedza un reklamēja, ka virzoties uz augšu, so i said, ka gan jau iepircis zivtinas, bet citi saka, ka vajag no autorizeta profila. Bet gan jau, ka tiešām šiem ntie profīli kā jau kaut kas arī teica un tik also paši par sevi 🤣
04.06.2023 13:36 |

10 gadi
Reitings 2231
Reģ: 26.03.2010
Helga Andersson @ 04.06.2023 13:36
tefteļa “dziesma” bija kaut kāda top 15 pašā apakāā, par ko ši bija ļoti lepns. Tad te bija kaut kas ierakstijis atmiņu, kā šis stastijis kaut kādā intervijā, ka topos tikt nav ne grūti, ne dārgi - tikai pāris zelta zivtiņas pa 100 latiem, un, kad tas dzeks uzrakstīja, tad glupais skrēja kauties. Kad dziems tika no 15 uz 13, tad abi piviči sajūsmā spiedza un reklamēja, ka virzoties uz augšu, so i said, ka gan jau iepircis zivtinas, bet citi saka, ka vajag no autorizeta profila. Bet gan jau, ka tiešām šiem ntie profīli kā jau kaut kas arī teica un tik also paši par sevi ?
nenak atmiņā neviens normāls mūziķis, kas aiz sajūsmas spiegtu, ka ir top15 vietā, ja vien tā nav jauna mākslinieka pirmā reize iekļūšana topā.
Tādam vecam vecim, ar nodzertiem panākumiem ir apkaunojums spiegt par tādu panākumu, tas tik parāda, cik dziļi nolaista podā ir viņa dzīve un karjera.
04.06.2023 13:39 |

Reitings 24187
Reģ: 07.06.2022
tiiiiiik skaaaaaisti - kirkira jau samācijusies no poda birstes kā pareizi jāreklamē lietiņas 😂
https://failiem.lv/u/u2ydyn9xt
04.06.2023 14:16 |

Reitings 284
Reģ: 01.08.2022
Helga Andersson @ 04.06.2023 13:36
tefteļa “dziesma” bija kaut kāda top 15 pašā apakāā, par ko ši bija ļoti lepns. Tad te bija kaut kas ierakstijis atmiņu, kā šis stastijis kaut kādā intervijā, ka topos tikt nav ne grūti, ne dārgi - tikai pāris zelta zivtiņas pa 100 latiem, un, kad tas dzeks uzrakstīja, tad glupais skrēja kauties. Kad dziems tika no 15 uz 13, tad abi piviči sajūsmā spiedza un reklamēja, ka virzoties uz augšu, so i said, ka gan jau iepircis zivtinas, bet citi saka, ka vajag no autorizeta profila. Bet gan jau, ka tiešām šiem ntie profīli kā jau kaut kas arī teica un tik also paši par sevi ?

Iegāju intereses pēc palūrēt to TOP, Kivis 15.vietā.
mēs varētu sadoties rokās un sabalsot par Aiju un Olgu, kuru dziesma šobrīd nav TOP 15.
Tad Kiva izlidotu no TOP un mēs varētu noskatīties dzērājpārīša ārdīšanos par kampaņu “Cancel 🥝”.
Dziesma arī tematiska- terapija (kas 🥝 ir dikti nepieciešama).
Te links, balsojam https://lr2.lsm.lv/lv/lr2/raidijumi/muzikala-banka/dziesma1/?s=1257
04.06.2023 14:25 |

Reitings 166
Reģ: 23.05.2023
oioioi @ 04.06.2023 12:33

Oi, šis bija labs, kad pašā ugunīgās mīlas sākumā Andža kārtējā laivā no kaut kādas mašīnas glaudīdams bārdu bārstīja seksa gudrības un nonāca līdz : "Ja, man prasa par anālo seksu (neviens, protams, neko neprasīja)..." tālāk bija kaut kāda glumjš savārstījums, kurā varēja noprast, ka Andža drāž Lieni dibenā atspēries "jo mums jau abiem patīkami un pieņemami" , lai gan dievs vien zina, ko Liene par to patiesībā domāja, tā, ka mēs varbūt pat nenojaušam, ko Lienes pakaļgals pa šiem gadiem pārdzīvojis, bet nu pati vainīga, žēl baigi viņas nav.
04.06.2023 14:30 |

Reitings 40001
Reģ: 10.11.2022
Tā kirkura mani nobloķēja, kad pajautāju, vai viņa, liela sieva, tic pasakām, ka kivju sunītis ir labās rokās. Tak visi viņi tur vienādi. Galvenā Latvijas grūtniece gan, ar putām uz lūpām, to bezkuņģa babeni aizstāvēja. Savāc deģenerātus un taisa šovu.
04.06.2023 14:38 |

Reitings 2118
Reģ: 04.01.2022
Es palaidu garām, bet kāds var paskaidrot, kāpēc Graudiņa nolēma saukties grieķu salas vārdā? Kāpēc nenosaucās par Doli, ja jau tās salas tik ļoti patīk? Dole Graudiņa.
https://failiem.lv/u/d2p4xq9ps
04.06.2023 15:07 |

Reitings 30988
Reģ: 06.11.2022
Leilita @ 04.06.2023 14:30

Oi, šis bija labs, kad pašā ugunīgās mīlas sākumā Andža kārtējā laivā no kaut kādas mašīnas glaudīdams bārdu bārstīja seksa gudrības un nonāca līdz : "Ja, man prasa par anālo seksu (neviens, protams, neko neprasīja)..." tālāk bija kaut kāda glumjš savārstījums, kurā varēja noprast, ka Andža drāž Lieni dibenā atspēries "jo mums jau abiem patīkami un pieņemami" , lai gan dievs vien zina, ko Liene par to patiesībā domāja, tā, ka mēs varbūt pat nenojaušam, ko Lienes pakaļgals pa šiem gadiem pārdzīvojis, bet nu pati vainīga, žēl baigi viņas nav.

Liels paldies, šis nu bija pa skaisto! 👍 Pasaulē labākais vīrs un viņa mute kā laidara vārti!
04.06.2023 15:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits