Marfa @ 27.05.2023 13:10viss ir pieejams, jaaizvelkas tik lidz reception uzzinat, bet tie jau par slinku.
Gardenia @ 27.05.2023 12:51Interesanti cik viņiem tas sapņu ceļojums izmaksāja??
paskatijos, si viesnica patlaban ir visletaka izvele all inclusive AR berniem, celojumu agenturas iesaka izveleties Turciju vai Spaniju, ja izvele celojumam ir berni. Tikai maksatu katram vismaz 100 eiro dargak, man gan liekas, butu labak izvelejusies KO tmldz, lai berniem nebutu garlaicigi.Krizdole @ 27.05.2023 13:25
Ja ņem vērā, ka bija te atrasts līdzīgs piedāvājums visiem par 1401€, tad vēl no woops atlaide slavenajam mūziķim un ievērojamajai ceļojumu influencerei, gan jau tūkstotis varētu būt.
Krizdole @ 27.05.2023 13:25
Ja ņem vērā, ka bija te atrasts līdzīgs piedāvājums visiem par 1401€, tad vēl no woops atlaide slavenajam mūziķim un ievērojamajai ceļojumu influencerei, gan jau tūkstotis varētu būt.
250 eur. uz cilvēku uz 7 dienām ir daudz?Dalia @ 27.05.2023 13:58
Es vispār nesaprotu, kāpēc jālido ar kaut kādām aģentūrām un pārmaksāt.
Pašiem ir tik daudz izdevīgāk. Atrodi tik viesnīcu un avio biļetes un viss, pārējais transports ir brīvi pieejams visur.
Pilns ar izvēlēm gan lidostās, gan viesnīcas.
Un nav jābrauc ar bērniem uz garlaicīgu viesnīcu bez slidkalniņiem, vai animātoru šoviem, jo tas bija lētākais variants, ja nemaz neplāno pamest viesnīcas teritoriju.
Dalia @ 27.05.2023 13:58
Pašiem ir tik daudz izdevīgāk. Atrodi tik viesnīcu un avio biļetes un viss, pārējais transports ir brīvi pieejams visur.
Un nav jābrauc ar bērniem uz garlaicīgu viesnīcu bez slidkalniņiem, vai animātoru šoviem, jo tas bija lētākais variants, ja nemaz neplāno pamest viesnīcas teritoriju.
reina @ 27.05.2023 08:19Tikpat reāla ir versija, ka Keitija tieši Madarai neko neteiks, mēģinās gada papuci pasargāt no kāda "soda" saņemšanas, piem., satikšanās aizlieguma ("ja teiksi mammai, vai gribi, lai tēti nekad neredzi?").
+ Vēl iespējams kivja piestāstīti brīnumi, kas slikts viņam no tā var būt.
Normalizēšana, ka "mēs jau tikai atpūšamies".
Nav viņa vēl tik liela, lai šo pļēgurošanu un jau sen pret savu ģimeni (mammu, māsu, Jāni) izvērsto emocionālo vardarbību adekvāti saprastu un novērtētu. Ja būtu, nemaz līdzi nebūtu braukusi.
Jā, Keitija teica, ka viņai nevajag. Bet forumā labais stils ir notirst Kivas ik uz soļa 😁😁😁AnneBelle @ 27.05.2023 12:57
Man šķiet, ka teica “Es nesaku, ka man gribas kā tādu (vai kā dāvanu, nevar saprast).. man neko nevajag.”
Facundo @ 27.05.2023 14:45Kukuška stāsta, ka ir nomacies, bet karsts. Pati satinusies ādas jakā ?
gjau pohu drebulis un taa. Izskatas, ka speki uz galvas jau nedelu nav mazgajusi, driz tur sipolus cept vares.Facundo @ 27.05.2023 14:45Kukuška stāsta, ka ir nomacies, bet karsts. Pati satinusies ādas jakā ?
Nav_vispar @ 27.05.2023 09:52Vēl viena versija- Andris Krētā ir atradis jaunu mīlu. Tapēc vairs neuzturas kopā ar Lieni. Kā jau mēs zinām, kad Andris iemīlas viņš rīkojas zibenīgi un radikāli. Nebrīnītos, ja ar visiem koferiem būtu pie jaunās mīlas :D
Vēlāk presei stāstīs: "Tas notika vienā mirklī. Ieraugot viņu, es sapratu, ka atpakaļceļa nebūs. Jau pēc divām stundām ar visiem koferiem biju pie viņas. Liene, protams, raudāja, lūdzās, skandalējās. Es viņai lūdzu savaldīties, negribēju, lai bērni to redz. Godīgi sakot, skandāli jau bija kļuvuši par mūsu ikdienu. Nekā jau cita nebija vairs- ne seksa, arī ne mīlestības. Un ar Lieni ir grūti... Tās mentālās problēmas... Bet nevēlos par to tagad runāt. Ir labi tā, kā ir. Esmu laimīgs, jo tā var notikt tikai reizi mūžā."
tiesi padomaju, kur vel letakkuranavliene @ 27.05.2023 14:08250 eur. uz cilvēku uz 7 dienām ir daudz?
VissIrSlikti @ 27.05.2023 11:31Paskatoties vien uz tiem video man kļūst auksti - nomācies, vējains. Brrrr….!
oioioi @ 27.05.2023 11:28
Bet šodien citas saulenes. Cerams metinātāju brilles vairs nekad nevilks virsū.
Taču par Madaru runājot - viņa ir gudrāka, neskandalē publiski un nekad to nedarīs instagramā. Viss tur ir pārdomāti un fonā viss notiek. ļenka īpaši pamanāmi sākusi rakstīt labus vārdus Madarai, par viņas meitu utt. Domājat tāpat vien? Nē, jo ir pamats satraukties par sekām, kas ir izdarīts un darīts iepriekš. Raustās ļenkucīte. Meitene netika savākta labestīgi šajā ceļojumā. Abi pļēguro, pudeles atrādītas.
Uz Krētu nav tiešie reisi, līdz ar to arī pērk caur firmām. Kādreiz tirgoja tikai pārlidojumus pa retam tagad īsti manījusi neesmu. Līdz ar to lētāk nekā nesanāks. Es Krētu un Santotini esmu ņēmusi tikai ar brokastīm neko neiekļaut parasti neviens nebija ar mieru.Dalia @ 27.05.2023 13:58