KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 6541
Reģ: 20.09.2022
Liizha1 @ 27.05.2023 09:36

Plus, es domāju, ka tur ir darbs ar kkādiem advokātiem. Nu viņai ne pa velti bija/ir tas tuvošanās aizliegums, viņai izdevās tos uzvārdus nomainīt, pats teftelis teica, ka apnicis cīnīties. Es domāju, ka tur ir fights, tikai nu tie būs normāli norādījumi - publiski nekomfliktēt, sadarboties ar bāriņtiesu, nu un vākt kompromātu. Es tiešām no sirds ceru, ka viņa to dara. Tiesa gan, rafinēta viņa neizskatās, bet mēs jau redzam tikai pusi, ko viņa pasniedz un būsim reāli - viņai ir tikai un vienīgi speciāli taisīts kontents, nevis aļa ikdienas ainiņas, kā ļenka pālī safilmē, no kurām var izlobīt realitāti. Madarai tādu story vnk nav un posti jau ir speciàli taisīti.

Vienīgā cīņa, kura viņam ir jāizcīna, ir pašam ar sevi. Nevis regulāri jāaiztiek adekvāti cilvēki. Sakārtotu savas attiecības ar alkoholu, noliktu pie vietas savu jauno sievu - viss būtu civilizēti bijis. Nu nedrīkst cilvēks no malas jaukties pa vidu un komentēt divu cilvēku attiecības ar viņu kopējiem bērniem. Tas nekas, ka viņa ir precējusies ar Andri. Viņai nav nekādas daļas gar Andra un Madaras meitām. Labāk būtu kārtojusi attiecības ar savām meitām no iepriekšējās laulības nevis līdusi tur kur viņai nav jālien. Un lai vairāk pievērš uzmanību un nodarbojas ar abu kopējo meitu, tā jau kādu laiku ir atstāta novārtā, jo jākomentē un jāraizējas par citas sievietes bērniem.
27.05.2023 09:51 |

Reitings 5036
Reģ: 19.09.2016
Vēl viena versija- Andris Krētā ir atradis jaunu mīlu. Tapēc vairs neuzturas kopā ar Lieni. Kā jau mēs zinām, kad Andris iemīlas viņš rīkojas zibenīgi un radikāli. Nebrīnītos, ja ar visiem koferiem būtu pie jaunās mīlas :D
Vēlāk presei stāstīs: "Tas notika vienā mirklī. Ieraugot viņu, es sapratu, ka atpakaļceļa nebūs. Jau pēc divām stundām ar visiem koferiem biju pie viņas. Liene, protams, raudāja, lūdzās, skandalējās. Es viņai lūdzu savaldīties, negribēju, lai bērni to redz. Godīgi sakot, skandāli jau bija kļuvuši par mūsu ikdienu. Nekā jau cita nebija vairs- ne seksa, arī ne mīlestības. Un ar Lieni ir grūti... Tās mentālās problēmas... Bet nevēlos par to tagad runāt. Ir labi tā, kā ir. Esmu laimīgs, jo tā var notikt tikai reizi mūžā."
27.05.2023 09:52 |

Reitings 1026
Reģ: 13.05.2022
LuckyStrike @ 27.05.2023 09:13
Nu, tu lektu, es arī. Lai gan es vispār nelaistu meitu nekur ar tādiem idiotiem, ne uz ārzemēm, ne dienām dzīvot uz Varavīksnes namiem.
Bet Madara tikmēr čiliņā bildējas ar sunīti, meklē Kimai nometnes... Skaidrs, ka tā arī diezgan īpatnēja dāmīte. Un nekad neko nesaka, laikam tiešām raustās no kaut kādiem kompromātiem.
Visi viņi tur viens otra vērti.

Un ko viņai tavuprāt jādara? Madara ļoti gudri rīkojas, tur viss pārdomāts.
Es priecājos, ka viņa nerīko histērijas, bet rīkojas tālejoši.
27.05.2023 09:52 |

Reitings 565
Reģ: 02.02.2023
Es tik varu iedomāties, kas Keitijai par reālu vīlienu.
Izlūdzās mammai, lai ļauj braukt, bet galā nav ne padsmit baseinu, ne akvaparks.
Un tas, ka jau 3 dienas nav vispār izgājuši ārpus viesnīcas kompleksa.... pastaiga jau naudu neprasa.
Es nekad šitādā all inclusive neesmu bijusi, sāku skatīties, kur tas ir un cik maksā (ar domu, ja padsmit baseini un akvaparks), mož varētu aizbraukt. Bet nu... uz turieni toč nē.
Te jau minēju - pat tās viesnīcas instragram kontā nav tā akvaparka. Ja godīgi - tajā kontā tā viesnīca neizskatās pārāk interesanta.
Loti dīvains ceļojums. Iespējams Kivis ieraudzīja bildi, kad pirka biļetes (vai viņam izmaksāja), kur bija visas tās atrakcijas un izdarīja secinājumus, nenoskaidrojot, vai tās bildes vispar ir no tās viesnīcas.
Es domāju, ka viņš pats ir aplauzies. Neizskatās baigi.laimīgs un apmierināts tajos storijos.
27.05.2023 10:12 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Nav_vispar @ 27.05.2023 09:52
Vēl viena versija- Andris Krētā ir atradis jaunu mīlu. Tapēc vairs neuzturas kopā ar Lieni. Kā jau mēs zinām, kad Andris iemīlas viņš rīkojas zibenīgi un radikāli. Nebrīnītos, ja ar visiem koferiem būtu pie jaunās mīlas :D
Vēlāk presei stāstīs: "Tas notika vienā mirklī. Ieraugot viņu, es sapratu, ka atpakaļceļa nebūs. Jau pēc divām stundām ar visiem koferiem biju pie viņas. Liene, protams, raudāja, lūdzās, skandalējās. Es viņai lūdzu savaldīties, negribēju, lai bērni to redz. Godīgi sakot, skandāli jau bija kļuvuši par mūsu ikdienu. Nekā jau cita nebija vairs- ne seksa, arī ne mīlestības. Un ar Lieni ir grūti... Tās mentālās problēmas... Bet nevēlos par to tagad runāt. Ir labi tā, kā ir. Esmu laimīgs, jo tā var notikt tikai reizi mūžā."

Šis tik būtu sapņu ceļojuma pavērsiens 😁😁
27.05.2023 10:12 |

Reitings 24765
Reģ: 18.08.2022
Nu jau ir visi aizvilkušies uz bezmaksas brokastīm,vepris tāds pohains ar nodzertu balsi vai atvainojos gribeju teikt no gripas aizsmakuśu balsi 😂😂
27.05.2023 10:24 |

Reitings 4698
Reģ: 13.01.2023
TikiTaki @ 27.05.2023 10:12
Izlūdzās mammai, lai ļauj braukt, bet galā nav ne padsmit baseinu, ne akvaparks.
Un tas, ka jau 3 dienas nav vispār izgājuši ārpus viesnīcas kompleksa.... pastaiga jau naudu neprasa.
Es nekad šitādā all inclusive neesmu bijusi, sāku skatīties, kur tas ir un cik maksā (ar domu, ja padsmit baseini un akvaparks), mož varētu aizbraukt. Bet nu... uz turieni toč nē.
Te jau minēju - pat tās viesnīcas instragram kontā nav tā akvaparka. Ja godīgi - tajā kontā tā viesnīca neizskatās pārāk interesanta.
Loti dīvains ceļojums. Iespējams Kivis ieraudzīja bildi, kad pirka biļetes (vai viņam izmaksāja), kur bija visas tās atrakcijas un izdarīja secinājumus, nenoskaidrojot, vai tās bildes vispar ir no tās viesnīcas.
Es domāju, ka viņš pats ir aplauzies. Neizskatās baigi.laimīgs un apmierināts tajos storijos.

Ha, ja justos pats aplauzies, tad uz dažām ekskursijām būtu vismaz sevi un Keitiju pieteicis. Ja švabra tā noriebusies, lai sēž pie baseina un bildè savu kàjstarpi. Vai Slaists ārpus teritorijas savu trekno miesu ir iznesis? Viņam labi tur, kur bezmaksas alkohols, par Keitiju nošķaudīties. Apsolīs nākamreiz citu pasakainu ceļojumu, un bērns noticēs.
27.05.2023 10:25 |

Reitings 3076
Reģ: 29.05.2022
Nu jau atkal sākas😂Madara atļaujas dzīvot,priecāties,paspēlēties ar suni! Viņai tak jāplēš mati,jāgaudo un jālamājas storijos! Jāaicina Krētiešus lai iet pie Kivičiem? Bet vai jūs ziniet,kas darās viņas dvēselē un prātā? Un neviens jau nezina,kas notika kādēļ viņa palaida Keitiju pat saprotot kas būs. Kivičs sastāstija meitēnam kāds fantastisks ceļojums viņu gaida,un iespējams bērns sapsihojās un teica ka ies dzīvot pie tēva ja nelaidīs pasaku braucienā! Nu tagad izbauda to ""pasaku"'!
27.05.2023 10:40 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Nez kādi tad zobi tam bērnam var būt, ja 3 gadus sūc pudeli un nav ēdus normālu pārtiku. Pieaugušu cilvēku uzsēdiniet uz maisījuma, ar laiku gan mati izkritīs, gan zobi nodrups. Nu kā koncentrācijas nometnēs savulaik.
27.05.2023 10:51 |

Reitings 2301
Reģ: 16.02.2021
Eksotiskaja salā šodien atkal izskatās pavēss un bez saules 😂
27.05.2023 11:02 |

Reitings 522
Reģ: 02.03.2023
Paskat,gripa 24 stundu laikā pazuda kā nebijusi👍
Būs jāprasa Lienītei brīnumrecepte🥲
27.05.2023 11:02 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Pikachio @ 27.05.2023 11:02
Paskat,gripa 24 stundu laikā pazuda kā nebijusi?
Būs jāprasa Lienītei brīnumrecepte?

Atkal? Ar, ko tik mūsu Ļenka šogad nav slimojusi 😀
27.05.2023 11:12 |

Reitings 1444
Reģ: 05.12.2021
TikiTaki @ 27.05.2023 10:12

Haha, jā, būtu labāk braucis uz lievenīša ģitāru patrinkšķināt
27.05.2023 11:13 |

Reitings 522
Skatos tos storijus...
Cilvēki samaksāja normālu naudu par to,ko es Liepājā varu darīt par velti katru dienu🙄🤣🤣🤣
Pabradāt pa jūru,aiziet kafenē pie jūras pasēdēt ,turpat parkā puķītes iefilmēt un gulēt saulē.
Tikai te bērniem būtu daudz interesantāk un siltāk🙄
27.05.2023 11:16 |

Reitings 5036
Reģ: 19.09.2016
Ārprāts cik Liene sapampusi izskatās,caur saulenēm redzams.Tie riktīgi abu starpā kaut kas nav.Teftelis pat neskatās uz Lienes pusi.
27.05.2023 11:16 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Viss tik skaisti, tik skaisti.., tik nesaprotu kas viņai šķiet skaisti ko viņa redz tikai visnīcas ēstuvi un baseinu pat uz jūru neiet! Vispār kā aizbraucot ceļojumā var neiziet ārā no viesnīcas?🙈 Šie tagad paēda bezmaksas uzlāpījās varēs vēl kādas pāris stunds pavilkt. Būs tik tāds ķeksītis bijām Krētā😂 Šodien atkal noteikti būs dzīve viesnīcā. Neticu, ka Kivis būs gatavs pamest bezmaksas alko leti. Es tik brīnos, ka švabra bija daudz storijus safilmējusi pie sava bbaseina. Tur tak alko neviens nelej un līdzi arī neviens neko nedod.
27.05.2023 11:17 |

10 gadi
Reitings 3927
Reģ: 27.06.2014
Resnajam veprim vīruss ir izslimots, bet savām meitenēm pa rotai nopirkt roka neceļās.

Reitings 522
sakuraszarins @ 27.05.2023 11:12

Atkal? Ar, ko tik mūsu Ļenka šogad nav slimojusi ?

Nē,šoreiz Andrītis. Vakar tak viņam bija tāda temp un riktīga gripa,kā teica Lieņuks🥲

10 gadi
Reitings 292
Reģ: 06.05.2013
Tā nu gan izskatās ļoti aizraujoša ekskursija, kas šobrīd tiek atrādīta IG. Ieiet veikalā apskatīties rotas... tik skaisti! Domāju, Miai visvairāk patika!
27.05.2023 11:18 |

Reitings 1444
Reģ: 05.12.2021
Šī rīta storijos filtrs pat neķer to aizpampušo seju. Vai nu gadsimta paģira vai raudājusi plekste
27.05.2023 11:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)