Liizha1 @ 27.05.2023 09:36
Plus, es domāju, ka tur ir darbs ar kkādiem advokātiem. Nu viņai ne pa velti bija/ir tas tuvošanās aizliegums, viņai izdevās tos uzvārdus nomainīt, pats teftelis teica, ka apnicis cīnīties. Es domāju, ka tur ir fights, tikai nu tie būs normāli norādījumi - publiski nekomfliktēt, sadarboties ar bāriņtiesu, nu un vākt kompromātu. Es tiešām no sirds ceru, ka viņa to dara. Tiesa gan, rafinēta viņa neizskatās, bet mēs jau redzam tikai pusi, ko viņa pasniedz un būsim reāli - viņai ir tikai un vienīgi speciāli taisīts kontents, nevis aļa ikdienas ainiņas, kā ļenka pālī safilmē, no kurām var izlobīt realitāti. Madarai tādu story vnk nav un posti jau ir speciàli taisīti.
LuckyStrike @ 27.05.2023 09:13Nu, tu lektu, es arī. Lai gan es vispār nelaistu meitu nekur ar tādiem idiotiem, ne uz ārzemēm, ne dienām dzīvot uz Varavīksnes namiem.
Bet Madara tikmēr čiliņā bildējas ar sunīti, meklē Kimai nometnes... Skaidrs, ka tā arī diezgan īpatnēja dāmīte. Un nekad neko nesaka, laikam tiešām raustās no kaut kādiem kompromātiem.
Visi viņi tur viens otra vērti.
Nav_vispar @ 27.05.2023 09:52Vēl viena versija- Andris Krētā ir atradis jaunu mīlu. Tapēc vairs neuzturas kopā ar Lieni. Kā jau mēs zinām, kad Andris iemīlas viņš rīkojas zibenīgi un radikāli. Nebrīnītos, ja ar visiem koferiem būtu pie jaunās mīlas :D
Vēlāk presei stāstīs: "Tas notika vienā mirklī. Ieraugot viņu, es sapratu, ka atpakaļceļa nebūs. Jau pēc divām stundām ar visiem koferiem biju pie viņas. Liene, protams, raudāja, lūdzās, skandalējās. Es viņai lūdzu savaldīties, negribēju, lai bērni to redz. Godīgi sakot, skandāli jau bija kļuvuši par mūsu ikdienu. Nekā jau cita nebija vairs- ne seksa, arī ne mīlestības. Un ar Lieni ir grūti... Tās mentālās problēmas... Bet nevēlos par to tagad runāt. Ir labi tā, kā ir. Esmu laimīgs, jo tā var notikt tikai reizi mūžā."
TikiTaki @ 27.05.2023 10:12Es tik varu iedomāties, kas Keitijai par reālu vīlienu.
Izlūdzās mammai, lai ļauj braukt, bet galā nav ne padsmit baseinu, ne akvaparks.
Un tas, ka jau 3 dienas nav vispār izgājuši ārpus viesnīcas kompleksa.... pastaiga jau naudu neprasa.
Es nekad šitādā all inclusive neesmu bijusi, sāku skatīties, kur tas ir un cik maksā (ar domu, ja padsmit baseini un akvaparks), mož varētu aizbraukt. Bet nu... uz turieni toč nē.
Te jau minēju - pat tās viesnīcas instragram kontā nav tā akvaparka. Ja godīgi - tajā kontā tā viesnīca neizskatās pārāk interesanta.
Loti dīvains ceļojums. Iespējams Kivis ieraudzīja bildi, kad pirka biļetes (vai viņam izmaksāja), kur bija visas tās atrakcijas un izdarīja secinājumus, nenoskaidrojot, vai tās bildes vispar ir no tās viesnīcas.
Es domāju, ka viņš pats ir aplauzies. Neizskatās baigi.laimīgs un apmierināts tajos storijos.
Pikachio @ 27.05.2023 11:02Paskat,gripa 24 stundu laikā pazuda kā nebijusi?
Būs jāprasa Lienītei brīnumrecepte?
TikiTaki @ 27.05.2023 10:12Es tik varu iedomāties, kas Keitijai par reālu vīlienu.
Izlūdzās mammai, lai ļauj braukt, bet galā nav ne padsmit baseinu, ne akvaparks.
Un tas, ka jau 3 dienas nav vispār izgājuši ārpus viesnīcas kompleksa.... pastaiga jau naudu neprasa.
Es nekad šitādā all inclusive neesmu bijusi, sāku skatīties, kur tas ir un cik maksā (ar domu, ja padsmit baseini un akvaparks), mož varētu aizbraukt. Bet nu... uz turieni toč nē.
Te jau minēju - pat tās viesnīcas instragram kontā nav tā akvaparka. Ja godīgi - tajā kontā tā viesnīca neizskatās pārāk interesanta.
Loti dīvains ceļojums. Iespējams Kivis ieraudzīja bildi, kad pirka biļetes (vai viņam izmaksāja), kur bija visas tās atrakcijas un izdarīja secinājumus, nenoskaidrojot, vai tās bildes vispar ir no tās viesnīcas.
Es domāju, ka viņš pats ir aplauzies. Neizskatās baigi.laimīgs un apmierināts tajos storijos.
sakuraszarins @ 27.05.2023 11:12
Atkal? Ar, ko tik mūsu Ļenka šogad nav slimojusi ?