baigā jēga, ja pirms tam nopūtās 🤣Piliite89 @ 26.05.2023 16:27
Vismaz Liene būs kārtīgi nosauļojusies un Andris iztestējis visu viesnīcas grādīgos.
gribuiemestkapeiku @ 26.05.2023 18:46Kas viņai par dirsā līšanu Madarai? Ko viņa katrā storijā ar Keitiju bāž to mammu. Nu tracina
Knabsab @ 26.05.2023 18:00Un cerams, ka meitenes nesaslims. Tur nekāds karstums nav bijis un viņas pa aukstu ūdeni dzīvojās. Šaubos, ka Ļenkai kaut Nurofens vai Panadols būtu līdzi paņemts, ja nu kas.
Knabsab @ 26.05.2023 17:58Iespējams ka ir slims.
Un iespējams ka ir pārdzēries. Izskatās, ka te viņi ir izdzēruši vairāk nekā Vīnē. Ļenka nav spējīga pat regulāri atskaitīties mums par to, cik viss ir skaisti un pasakaini.
Ļenka vispār šīs dienas savos storijos fokusējās tikai uz paštīksmināšanos un Keitijas atrādīšanu.
Būtu labāk savam pēdējam bērnam gan zobus iztīrījusi.
Pretīgi paliek no domas, ka Mia guļ blakus tam pēc alkohola smakojošajam veprim.
Riry @ 26.05.2023 19:01
Par zobiem runājot. Man sākumā likās, ka varbūt filtrs tā dīvaini iekrāso, bet Lienčai taču zobi balti, bet bērnam ļoti uzkrītoši izskatās netīri. ? Man nepatīk ko sliktu rakstīt par mazulīšiem, bet tos zobiņus vajadzētu gan pasargāt vairāk!
qwe @ 26.05.2023 17:53mošk ir arī slims, vakar tak speķis peldēja jūrā
bože 🤮🤮🤮🤮🤮 Madarai tiešām jābūt dzelzs nerviem ar šito dīlējot 🙈Mayaaa @ 26.05.2023 18:41Paldies mammai par šo fantastisko meitiņu… kooo??
Tusnelda @ 26.05.2023 17:46
Atcerieties: Kiviči nekad nebūs vainīgi! Nabaga mīlošajam tēvam bija tik grūti izraut mīļo meitu no ļaunās Madaras nagiem, bija pat jālūdz visas sabiedrības palīdzība! Tas Kivičam bija ļoti emocionāli smagi! Un bērns Siguldā bija tā nozombēts, ka pasakainajā ceļojumā gribēja redzēt sazin ko! Bija taču atraktīvs tētiņš, palmas, Egejas jūra, pusmāsiņa, mīloša pamātīte un privāts baseins! Pat kola un čipsi! Bet nekas nebija labi, tieši tāpat kā kādreiz Madarai! Un Nabaga tēvs ir ļoti emocionāls, kā jau talantīgiem mūziķiem gadās. Visa šī Madaras radītā neciešamā situācija sagrāva tētiņa trauslo imunitātes sistēmu, un viņš nopietni saslima. Diemžēl Latvijas stŪlbie likumi neļauj tādas mātes saukt pie atbildības, bļe!
Knabsab @ 26.05.2023 18:51
Tā nav dirsā līšana. Tā ir pasīvā agresija kuru cenšas slēpt aiz savas pārpausaulīgās labestības un laipnības.
MeltedCheese @ 26.05.2023 20:02Nu man neviens neiestāstītu, ka Andris ir slims. ? Noteikti sust gultā kā Ļenka pohaina toreiz tajā šovā. Šitā dzerdams savus 50 var arī nesagaidīt!
sidzha @ 26.05.2023 19:00Ne es pati, ne es bērniem atļauju pie ēdamgalda apgrābstīt dzīvniekus, kur nu vēl ielas.