nē, nu lasot šito, man sajūta, ka lasu kkādus šizo murgus. Nesakarīgi teksti, vārdi vnk samesti putrā, pa vidu kkas angliski un pilnīgi nepareizi bez nekādas jēgas...saprotu, ka pālis nenormālākais, bet tur bez tā visa alkoholisma vēl tajā izbalinātajā paurī nav kārtībāC00L Dzipsy @ 07.11.2021 10:59??♀️ Ļenka nevar norimties par tiem dibena implantiem.
Strādāt ir grūti, strādāt nav prestiži, labāk no tā izvairīties! ??? Kad Ļenka pēdējoreiz ir strādājusi algotu darbu? ????? To vien dara kā sēž vīriešiem uz kakla. ???
Skaistslaiks @ 07.11.2021 11:47Redzu "like" no Saulietes, nopietni, vai viņai Lienes dzīvesveids ir pieņemams, vai viņa seko Lienei, biju labākās domās par viņu.
Lienīte jau kā vienmēr, svētā avs!
C00L Dzipsy @ 07.11.2021 10:59??♀️ Ļenka nevar norimties par tiem dibena implantiem.
Strādāt ir grūti, strādāt nav prestiži, labāk no tā izvairīties! ??? Kad Ļenka pēdējoreiz ir strādājusi algotu darbu? ????? To vien dara kā sēž vīriešiem uz kakla. ???
var ielikt, kāds tagad tas teksts? Es arī, kopš to ierakstu noreportēju, vairs neredzu.JDGM @ 07.11.2021 13:46
Tur jau man liekas atkal ir uz Madaras pusi tēmēts, par cik pakāpes viņa zemāka par Lieni.. Nevar viņa sagremot kaut ko laikam, pati nestrādā kopš kopā ar Andri ir ( varbūt pat vairāk)..
Pieliktas piezīmes par Saulieti kurš arī ir nulle gan dzīvē, gan uz laukuma...
Būtu labāk sākusi domāt ar galvu, iepazinusies ar citiem latviešiem Norvēģijā, gājusi ārā ar meitu un brīvdienās atpūtusies kopā ar ģimene nelietojot alkoholu..
Rockabilly @ 07.11.2021 14:08var ielikt, kāds tagad tas teksts? Es arī, kopš to ierakstu noreportēju, vairs neredzu.
Shayk @ 07.11.2021 13:57Japaskatas Google ka tur Norvegija ir ar socdienestiem, ja vecaki ir alkoholiki. Seit par Lenku iet runa.
Nedomaju, ka Andris vairs plosto, savadak nebutu darba = nebutu naudas.
vivii @ 07.11.2021 14:24Es domāju, ka viņa uzbrauca “caur puķēm “ Sanai, jo pieminēja to nesmaidīšanu, injekcijas un fake izskatu un to, ka neko vairāk nesaņemot kā puķes no sava ledus pavēlnieka, kurš “neķerot” laukumu.
+ viņai jau bija kašķis ar Sanu.