es ticu ka arī būs 100 storiji ,kā viņa sauļojas pie baseina un bumerangā rausta pakulasFacundo @ 24.05.2023 15:53Šodien jau Lieņukam vairs nav ko filmēt ?cik reizes tad radīs ka iet ēst bezmaksas ēdienu un kā sēž pie personīgā baseina. Vīnē bija 100000 storiji dienā, te jau viss atrādīts. Šodien jaunums bija tik skaistās smiltis pie jūras.
varbūt Lieņuks ir agresīvs un rauj bērnu aiz matiem,tpc nav kušķiem??Tonya @ 24.05.2023 12:49Nu man ar redzas, ka puse galva aiz auss uz kaklu ir plika.
tam nu gan negribētos ticēt, tas nu gan būtu par traku pat priekš kiveļiem ... Varbūt tajās retajās reizes kad plekste ķemmē bērnam matus, tur ir tādas pinkas, ka ķemmējot izplēš..nimfa1726 @ 24.05.2023 15:58varbūt Lieņuks ir agresīvs un rauj bērnu aiz matiem,tpc nav kušķiem??
Aizkraukles Pārdevēja @ 24.05.2023 15:55es ticu ka arī būs 100 storiji ,kā viņa sauļojas pie baseina un bumerangā rausta pakulas
vēl arī variants ka bērns pats sev tos matus izplēš uz nervu vai citi traucējumu pamata, arī tā var būt, ir tādas lietas redzētas ...qwe @ 24.05.2023 16:03tam nu gan negribētos ticēt, tas nu gan būtu par traku pat priekš kiveļiem ... Varbūt tajās retajās reizes kad plekste ķemmē bērnam matus, tur ir tādas pinkas, ka ķemmējot izplēš..
Krizdole @ 24.05.2023 16:07Kad Liene, nez, paspīdēs ar savām zināšanām mitoloģijā? Būt Grieķijā un to nedarīt būtu reāli grēks ? tā dēļ vien taču vajadzētu izkustēt ārpus viesnīcas, lai taču mūsu intelektuāle var n-tos storijus pierunāt par seno mākslu un kultūru
LabaDabaDa @ 24.05.2023 16:11Kāpēc cilvēkam, kas jau tā ir totāli dehidrējies, vēl dienām ilgi jāsauļojās? Galīgi dzīvot apnicis? Domā, ka āda ir loterijā laimēta?
Krizdole @ 24.05.2023 16:07Kad Liene, nez, paspīdēs ar savām zināšanām mitoloģijā? Būt Grieķijā un to nedarīt būtu reāli grēks ? tā dēļ vien taču vajadzētu izkustēt ārpus viesnīcas, lai taču mūsu intelektuāle var n-tos storijus pierunāt par seno mākslu un kultūru
Blocked @ 24.05.2023 16:44Mijai zem peldkostīma pampers !! Zem svārciņiem - piepūties pampers !! Bļ@ ļenkuce - ko tu esi iemācijusi šim trīsgadniekam Mauglim ??
Blocked @ 24.05.2023 16:44Mijai zem peldkostīma pampers !! Zem svārciņiem - piepūties pampers !! Bļ@ ļenkuce - ko tu esi iemācijusi šim trīsgadniekam Mauglim ??
LilyLady @ 24.05.2023 17:09Krētā būtu grēks neizlīst no viesnīcas laukā. Es vēl saprotu, ka Ēģiptē tūristi iebarikādējas 5 zvaigznēs un ārā neiziet, jo man personīgi arī tā puse neuzrunā dēļ agresīvi uzbāzīgiem tirgotājiem un netīrības. Bet Krēta ir cita lieta. Turklāt, ja dzērāji atrodas Heraklionā, turpat vien ir ko redzēt - lielā tūristu iela ar gala skatu uz jūru un ar neskaitāmām ēstuvēm un veikaliņiem, iespaidīgais cietoksnis (ieejas maksa 8 eur, ja pareizi atceros), parks ar bērnu laukumiņu. Noīrējot auto kaut uz vienu dienu var iebraukt salas vidienē, augšā kalnos, aplūkot uz salu no augšas, skati ir elpu aizraujoši.
Ja Kivis grib atstāt iespaidu uz Keitiju, nu būs papucim jāiespringst, ar to mazo "privātbaseinu" 7 dienām būs par maz.?