libre @ 03.11.2021 18:44Nav laivu māja. Parasta 2 stāvu māja. Es jau esmu atradusi kartē ??? Ierakstiet Farsund 1902, google map paradis dzeltenu māju. Tad tā arī ir.
libre @ 03.11.2021 20:19Nav jau nekas lieki stalkots, izsekots vai sazin kas cits. Pati ir atzīmējusies, mēs tikai ierakstam google. ? man tikai besī tā norvēģu valoda viņai sorijos. Kam ko grib parādīt? Ka māk pateikt paldies? Tas ir viss, ko var? Norvēģu valodu var pielietot storijā, ja būtu Norvēģijas auditorija, par ko šaubos ka viņai ir. Ka jau te iepriekš bija minēts. Iebrauc, satiekas ar citu iebraucēju, saklausās otra iebraucēja gudrības, un viss. Ir pārnorvēģojusies. Baigā valodniece. Tad lai raksta tàlāk Latviešu valodā gramatiski pareizi.
Scandinavian @ 03.11.2021 19:26Smuka māja! Tad jau tūlīt arī atradīsiet, cik tur īre maksā.
Karlsone @ 31.10.2021 20:42Ja tā padomā, daudzas sievietes Lienes vecumā Latvijā izskatās daudz sliktāk. Sejā vecākas, krunkainākas, augumā izplūdušas, mati zēngalviņā vai šķidri un bojāti, ne garāki par pleciem. Paskatamies kaut vai uz mūsu pēdējo gadu valsts ministrēm. Riktīgi tantuki. Manuprāt, viņa savos 41 neizskatās tik briesmīgi, ka te tiek pasniegts.
Nevar prasīt, lai viņa vienā dienā pēkšņi pārvērstos par elegantu lēdiju, jo visu mūžu ir tāda bijusi švilpaste - blondie, pieaudzētie mati, melnās acis. Ārona laikā viņa vienkārši bija jauna, - sejas vaibsti ir glīti defaultā, un jaunība viņu ļoti izdaiļoja. Tas bija laiks, kad pat kartupeļu maiss izskatījās smuki. Bet tagad, kad sievietei pēc 40, nu nevar prasīt, lai viņa izskatītos tāpat! Un ne visām ir dotības mācēt apģērbties skaisti par lētu naudu.
Es tikai nesaprotu, kāpēc viņai ir tādas melnās acis ? Esmu redzējusi, ka Andris liek bildes un saka - Liene bez kosmētikas, vai viņa pati saka, ka bez kosmētikas... Vai tas ir permanentais grims? Nu tā, ka melns visapkārt acs dobumam?
Kas viņai ir ar zobiem ? Plati smaidot, zobu augšiņas izskatās tumsnējas vai tā kā atbīdījušās... Vai tas nozīmē kā uzliktajiem zobiem ir vajadzīga profilakse vai arī tā tam jābūt ?
C00L Dzipsy @ 03.11.2021 23:18
Simt punkt, ka var atrast. Slinkums. ? Norvēģijā īres cena varētu būt 1500-2000 eiro par šādu dzīvokli. Dzīvoklis neizskatās mazs, vieta arī laba. Papildus elektrība, utt. Diez vai Kivis ar savu vienu algu tur priekš viņiem iekrās kaut kādu kapitālu, lai atgrieztos Latvijā. Atbrauks pliks kā baznīcas žurka.
vivii @ 04.11.2021 00:30Noskatījos Lauras Vizlas story, kur viņa cep kotletes un nodomāju - vot Liene! Tev ir ko mācīties no jaunas meitenes! Nevienu sīpoala gabalu neredz! ???
Un smieklīgākais, ka Vizlai kotlešu un “zaļo lapu salātu” foto 5x gaumīgs nekā Ļenkas ēdiembildes. Nē, es neesmu Vizlas fane, vienkārši pamanīju atšķirību un salīdzināju ?
Noskatījos Lauras Vizlas story, kur viņa cep kotletes un nodomāju - vot Liene! Tev ir ko mācīties no jaunas meitenes! Nevienu sīpoala gabalu neredz!
Scandinavian @ 04.11.2021 08:37
A ja nu tur sīpolu nemaz nav vai/un uzcepta tikai gatava masa?
Solisaizkadra @ 04.11.2021 12:15https://failiem.lv/u/fx9j952yz#/view/yk2stbgay
Te jums, dāmas, būs Liene Kiviča bez filtriem - un tas ir pirms 2 gadiem. Ja tā ir labi saglabājusies 40-gadniece, tad negribu redzēt slikti saglabājušos versiju.
tā bilde no kurienes? Neticas.Solisaizkadra @ 04.11.2021 12:15https://failiem.lv/u/fx9j952yz#/view/yk2stbgay
Te jums, dāmas, būs Liene Kiviča bez filtriem - un tas ir pirms 2 gadiem. Ja tā ir labi saglabājusies 40-gadniece, tad negribu redzēt slikti saglabājušos versiju.
tā ir, kad ūdeni nedzer vispār, tempj alko un iet gulēt ar kosmētiku uz sejas 😆😆Susurrrrrs @ 04.11.2021 12:31
Tas ir p……. Kā tādus matus dabū gatavus, vai tad nepietiek prāta ko tonējošu uzlikt virsū peēc balināšanas. Un tā seja no alko un no kafijas teekterēšanas tāda, dzertu normālā daudzumā ūdeni, nu nebūtu tik briesmīga.