Japānas princese @ 15.12.2025 16:50Nabaga lienīte ietagojusi tiesībsardzi??viņa tūlīt, protams, steigsies risināt lienes problēmu.
Rozāforums @ 15.12.2025 17:22
kā parasti pirmdienās...
es jau neizsmeju par procesu, bet viņas uzvedību. Nopelniem bagātā žurnāliste un mediķe/onkoloģe vai tad neko nezina par šīm norisēm? Kā sev palīdzēt, lai turētos rāmjos. (varu ķiķināt, jo man tas jau aiz muguras... atceros gan dažas muļķības ko darīju - piekasījos draudzenei par kļūdām FB ierakstos u.tml. reizēm kaitinoši uzvedos gan darbā, gan mājās.) Bet tāpēc jau cilvēkiem ir dotas paškontroles spējas, lai regulētu savu uzvedību. Un Lienīte taču mums ir disciplinētības paraugs!VistaVita @ 15.12.2025 14:08Andrim ja kas Andropauze jau ir...
Taču izsmiet par dabiskiem novecošanas procesiem nav feini.Neesi kā liene!
Draudzenīte @ 15.12.2025 17:10
Nabaga apsmietā cietēja, ai ai ai….
acīmredzot tas, ko viņa it kā mēğina maksāt meitām, ir neatbilstoša summa un uzturlīdzekļi no valsts ir lielāki un regulāri. Viņa nestrādā!!!! Ko viņa tur muld???
Kāda pretīga čūska, pie jebkuras izdevības turpina izgāzt indi uz meitām un sievieti kas viņas audzina.
EnijaEnija @ 15.12.2025 19:40Es pareizi sapratu, ka viņa tagad atbild uz veciem q&a jautājumiem kā svaigiem?
???
Rozāforums @ 15.12.2025 20:25
tā bl*, Jūs saprotat viens pakulas zvans un Jūs izlidosiet no savām darba vietām!!! pasaules valdniece
Rozāforums @ 15.12.2025 20:25
tā bl*, Jūs saprotat viens pakulas zvans un Jūs izlidosiet no savām darba vietām!!! pasaules valdniece