Ambulance @ 12.08.2025 06:47
Cik vispār kucei ir to ķēpājumu - 5 gb vai 6 gb tikai , visas pivič sāgas laikā samālēti ?
Un , visi kā viens ,, aukstās zupas atvēmieni Lienes gaumē ,,
Waterlilly @ 12.08.2025 10:27?Cilvēki, kas nemaksā nodokļus, dzīvo uz draugu, kaimiņu, paziņu rēķina – viņu bērni iet skolās, vecāki saņem pensijas un iet pie ārsta, atgādina VID ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe.
Viņa uzsver – ja nebūtu nodokļu, Latvijas Republika nevarētu pastāvēt un katram vajadzētu pašam meklēt kādu, kas sargā mājas, robežu, jāalgo skolotāji un ārsti, kā arī nebūtu ne ceļu, ne luksoforu.
Raidījums #Kāpēc:
hurrem @ 12.08.2025 12:16Skatos Ļenoka storijus, tā nu tiešām ir pielipusi Kivim kā veca pirtsslota, nu it ne soli nevar viņš bez hihinātājas spert... jeb otrādi? Kivis zina, ka Ļenoku nevar ne uz mirkli vienu atstāt lai nesavāra sūdus kādus? :D
Rozāforums @ 12.08.2025 13:16
tiem diviem to nesaprast, pakulai vispār nav izpratnes ko nozīmē darbs un kviecis zina kviekt, kad jāsaņem no valsts kādi pabalsti,atbalsti (kā toreiz covid laikā mūziķiem) utt..,bet kad reāli jāmaksā nodokļi, autoratlīdzības, alimenti utttt, tad: bļ** , ļaunā valsts grib mani apzagt, bļ*, j* politiķi, es jau 20 gadus trinķšinu ģitāru un bl* lasīju bērniem pasakas (līdz 5 gadu vecumam, kad kārtējo reizi kaut kas salūza sirsiņā)......
VissIrSlikti @ 12.08.2025 12:09Kas tā par sakaltušu lupatu mazgātu biešu krāsā? Augstākā māksla?
LabaDabaDa @ 12.08.2025 12:42Vispār ironiski - Plekste pati uz galerijām nekad neiet. Gleznu izstādes viņu vispār neinteresē. Pat uz Nacionālo mākslas muzeju aizvilkās tikai pēc selfijiem ar Straumes Oskaru. Bet tagad cer, ka citi gan skries aulekšiem skatīties viņas klekšus. Kā tai vecajā krievu anekdotē par čukču, kas nemācēja lasīt, bet tāpat bija dižens rakstnieks.
Tutuvojies @ 12.08.2025 19:27Bet traģiski tomēr - lielā māksliniece, izstāde pēc nedēļas, tagad neattejot kleksē. Tas ir tāds next level delulu, kas tur tajā būrītī darās. Vot, interesē mani, vai kāds no medijiem aizies. Es ceru, ka nē. Šim pārītim būtu jāsaprot, ka viņi ir origo pabiru līmenī, nevis sabiedrības krējums, tāpēc nevajag iet pat ziņkārības pēc uz to “galeriju”. A kur pazudušo tēvu filma pazuda? Noklusa viss, ne?
Rietumusawle @ 12.08.2025 19:32
Cerams, ka ta filma ari neparadisies, jo ta filma butu kartejais uzbrukums Madarai. Nu cik var tevins savu vainu un problemas attiecinat uz bijuso sievu, kura audzina abu meitas.
Tutuvojies @ 12.08.2025 19:27Bet traģiski tomēr - lielā māksliniece, izstāde pēc nedēļas, tagad neattejot kleksē. Tas ir tāds next level delulu, kas tur tajā būrītī darās. Vot, interesē mani, vai kāds no medijiem aizies. Es ceru, ka nē. Šim pārītim būtu jāsaprot, ka viņi ir origo pabiru līmenī, nevis sabiedrības krējums, tāpēc nevajag iet pat ziņkārības pēc uz to “galeriju”. A kur pazudušo tēvu filma pazuda? Noklusa viss, ne?