Marta007 @ 01.08.2025 21:30Kur jūs redzat kronīšus?
https://postimg.cc/n9tF1Chn/35fa51f5
McSara @ 01.08.2025 21:50Dāmas, mana sirds ir salūzusi? Kā var būt tik liela netaisnība pasaulē?
Mia par cik ir neaudzināta, tas suņuks tiks nomocīts...?
Kā tiem deģenerātiem nav kauns atkal ņemt suni!! Pretīgāki cilvēki, goda vārds, nav redzēti!
Euclid @ 01.08.2025 21:58
Es domāju, pat ne Mia tam sunim ļaunāko izdarīs. Nu maksimums pabakstīs, paraus aiz astes.
Tie divi zemes tārpi tak necieš atbildību. Kaķis vēl ir atstājams uz dienu viens. Suns kaut ko sagrauzīs, pagaudos, piečurās, jo neizvests laikus pastaigā, un "lidos miskastē".
Labojums. Nu vai arī taboram tagad pievienosies jauns cirkus mākslinieks.
Lilee @ 01.08.2025 21:16Nu tur tas teksts ... bet tad Mia atrada, un kādu stundu spieda asaras, un to tētis izturēt nevar.
Bļin kur viņa to sunīti atrada ,TikTokā, kādā lievenī ,kur gadsimta mākslinieks uzstājās ? vienkārši wtf?
Es domāju, pat ne Mia tam sunim ļaunāko izdarīs. Nu maksimums pabakstīs, paraus aiz astes.
Tie divi zemes tārpi tak necieš atbildību. Kaķis vēl ir atstājams uz dienu viens. Suns kaut ko sagrauzīs, pagaudos, piečurās, jo neizvests laikus pastaigā, un "lidos miskastē".
MeltedCheese @ 01.08.2025 22:17Tak tas suns pēc mēneša jau būs izmests, jo kurš viņu vedīs ārā, kad jobnutajam Kivičam būs kkur lievenis? Dalbajobki, nav vārdu.
salvija @ 01.08.2025 22:25
Mias komunikācija ir viņas vecumam tik neatbilstoša. Īkšķa rādīšana emociju paušanai un tas "fantastiski" - tas galīgi nav tā kā meitenei viņas vecumā. Sunītis izskatās pēc mirkļa iegribas- apmierināja un viss. Tālāk nebūs ne atbildības, ne rūpju diemžēl.