kuranavliene @ 09.05.2024 15:51Beigās puiši---mēs vēl aicināsim Kiviču,protams aicinās kā klaunu pār kuru ieņirgt.Bet kā vepris tur kad Džilis pacēla raidījumam 2 štukas,oi kā mēs tagad sadalīsim.Čaļi šim,ko dalīsim? Šis saminstinājās,nu nu Džilim taisnotāju un un krāna palielinātāju.Tā uz naudiņu cerēja!
Marfa @ 09.05.2024 17:27kuram vel reizes 10 policiju kaimini saukusi. Tas pec vina vardiem sarunas laika.
qwe @ 09.05.2024 14:48es domāju biksēs mīzējs nemaz tā neskrēja vakar mājās. No perduLienes arī šodien klusums, varbūt vēl meklē resno pa grāvjiem ?
susla @ 09.05.2024 18:19
Un starp tādiem "lopiem" aug maza meitenīte?
Ja publiski apdzēries uzvedas kā lops, tad, kā ir mājās, kad neviens neredz, tikai mazā meitiņa? Ko viņi māca tam bērnam? Lamu vārdus.
Esmu ļoti, ļoti, ļoti lielā šokā!
kichinja @ 09.05.2024 18:53
Vot, labojiet mani, ja kļūdos bet vai Kivis vakar pa visām 3h un cik tur tām minūtēm vispār pieminēja mazo meitenīti? Par Lieni jā, runāja bet nevienā brīdī nedzirdēju kaut elementāri Kivja stilā tekstu, ka ir labākais tētis Miai?
susla @ 09.05.2024 18:32
Ļoti aizdomīgs klusums. Tāda laime apdzērušos agresīvu tēvaini gaidīt mājās! Pretīgi. Drausmīga dzīve un izvēles.
tāds story jau bija, tas nav jauns, fig viņ zin kāpēc posto vēlreizMaple @ 09.05.2024 19:36Skatos IG un redzu ,ka Liene story izlikusi pirmoreiz pa dienu, ka pie jauniem nagiem tikusi. Un tad pavīd iepriekšējais story pēkšņi (uzņemts pirms varākām stundām,kur sēž salonā). Dīvaini,man neko neuzrādīja tad. Nez kāpēc, bet man notikās kaut kāds deža vū, kad liekās, ka nesen vēl redzēju šos tieši pašus story. Tiešām-nedēļu,divas atpakaļ.
meitenes, jūs taču esat prātīgas. Viņa to dara, lai liktos, ka apmeklē salonus un frizieris. Reāli iepriekšējais friziera apmeklējums likās redzēts, īpaši pēc tam, kad story varēja redzēt cita toņa matus.Neiil @ 09.05.2024 19:42tāds story jau bija, tas nav jauns, fig viņ zin kāpēc posto vēlreiz
Neiil @ 09.05.2024 19:42tāds story jau bija, tas nav jauns, fig viņ zin kāpēc posto vēlreiz
lai nodzerās kaut līdz baltajām pelītēm (kautgan šķiet, ka tas līmenis jau kādu laiku ir sasniegts)!Ambulance @ 09.05.2024 19:58
imitē , ka nedzer
Pikachio @ 09.05.2024 19:49Kivis pateica, ka šņauc balto, ne reizi vien to darījis un Liene uzraksta komentāru-šito gan es nezināju?♀️???
susla @ 09.05.2024 20:59
Liene kaut kā cenšās parādīt, ka normāla ģimene, imitē darbīgu sievu, nedzērāju utt. Atliek kivičam aiziet uz raidījumu un piemaukties, kā tas visus Lienes mēģinājums apgāž vienā setā. Pasaka kā ir. Gan, ka kaimiņi policiju sauc bieži, gan, ka narkotikas šņauc, gan, ka kož. Cik ilgi Liene imitēs un melos sev un saviem dažiem faniem?
Dirsu izmežģija,pie spoguļa goroties!MeltedCheese @ 09.05.2024 17:49Kur dejas palika? Kārtējais čušššš?
kichinja @ 09.05.2024 13:13
Un tai pat laikā viņš arī ļoti sarkastiski, ķiķinot par Kivi iesmēja. Ja Džilis pateica ko jauku, pēc brīža sekoja kas kodīgs. :)