Apģērbs uz eksāmenu

Reitings 113
Reģ: 07.05.2020
Sveikas, mīļās 12-klasnieces!
Nu ko, parīt jau pirmais eksāmens - ko vilksiet? 😚💞
10.05.2021 00:37 |

Reitings 77
Reģ: 02.10.2015
Par baltu blūzi neteicu. Par svārkiem minēju melnus, jo parasti jau arī tad velk tumšu apakšu. Pirms 6 gadiem, man šķiet, ka mēs vēl visi tā arī gājām uz eksāmenu, es gan arī mācījos Valsts ģimnāzijā, kur tā bija norma. Protams, bikses var vilkt, bet ne džinsus, tas tomēr ir pie ikdienas apģērba. Var vilkt kādu solīdu kleitu, svārkiem arī nav obligāti jābūt melniem, galvenais, lai kopskats nav ikdienisks.
Un par to, ka maskās tagad jāsēž - manuprāt, tur apģērbs galīgi nespēlē lomu, kurš gan domā, vai viņam mugurā blūze vai t krekls. Nevajag vienkārši vilkt neko neērtu, ko tāpat nevilktu, ja pat nebūtu maskās jāsēž.
10.05.2021 23:48 |

Reitings 206
Reģ: 18.08.2015
Silla, nu man mamma ir ļoti māņticīga. Kad eksāmena rītā deva man tos 10 centus un teica, lai lieku kurpē, pastāstīja, ka kādreiz eksāmenos pati esot likusi 5 rubļus (tolaik bija 5 baļļu sistēma) 😁 vienmēr cenšos cienīt mammu un patiešām ieliku- nodomāju.. nu man jau netraucē, sliktāk nebūs 😁
11.05.2021 06:49 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
unicorngirl @ 11.05.2021 06:49
Silla, nu man mamma ir ļoti māņticīga. Kad eksāmena rītā deva man tos 10 centus un teica, lai lieku kurpē, pastāstīja, ka kādreiz eksāmenos pati esot likusi 5 rubļus (tolaik bija 5 baļļu sistēma) ? vienmēr cenšos cienīt mammu un patiešām ieliku- nodomāju.. nu man jau netraucē, sliktāk nebūs ?

Tā naudas likšana kurpēs gluži tas pats, kas grāmatas likšana zem spilvena. 😀 Es arī 9. klases eksāmenu dienās kurpē ieliku 10 santīmus, protams, zināšanas no tā man necēlās, bet vismaz kāds drošības garants.
11.05.2021 08:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits