Redrose @ 08.04.2021 23:03Es nevarēšu atbildēt uz Tavu jautājumu, bet vai Tev dermatoloģe ieminējās, kaut vienu reizi, par uztura maiņu?
Šādi man māsa nomocijās ar šo problēmu. Dermatologi, visi kā viens liek pirkt kaut kādus mazgāšanas līdzekļus, smēres, maskas, simtiem eiro izmesti vējā. Līdz vienai dienai, kad izšivirēja visu internetu un saprata, ka jāmaina uzturs un pati šo problēmu pievarēja.
Kinderola @ 08.04.2021 23:09
Nē, ne reizi neieminējās, bet nosūtīja uz pilno asins ainu. Esmu pati aizdomājusies par uztura maiņu, bet man acne parādījās pirms pāris mēnešiem (agrak nebija vispar) un es neko nebiju mainījusi savos uztura paradumos! Tāpēc nesaprotu vai acnes iemesls tiesam varetu but nepareiz uzturs :(
Kinderola @ 08.04.2021 22:38Sveiki! Vai šeit ir kāda dermatoloģe vai kāda, kas ir zinoša šādos jautājumos? Būšu ļoti priecīga par palīdzību.
Biju pie dermatologes (man ir acne), saņēmu veselu sarakstu ar mazgāšanas un kopšanas lidzekliem, krēmiem utt. Kā arī tika izrakstīts Duac gēls (ar recepti) un Skinoren krēms. Norādījumi bija tik daudz, ka aizmirsu pašu svarīgāko - vai duac un skinoren ir jālieto kopā vai sākuma duac un pēc 6-8 ned. (termiņu uzrakstīja dermatoloģe) jāsāk lietot skinoren? Zinu, ka tik svarīgu lietu vajadzēja atcerēties, bet informācijas bija ljoti daudz :(
skinoren pārdod aptiekās bez receptes 😉Elena11777 @ 26.04.2022 17:51
Jautājums. Kur tu nopirki Skinoren krēmu? Vai Latvijā ir iespējams to kaut kur nopirkt?
Eskimo @ 26.04.2022 19:47skinoren pārdod aptiekās bez receptes ?
Nevienā internetaptiekā šo krēmu Latvijā vairs neredzu. Tad to var laikam nopirkt tikai aptiekā uz vietas!?
ohhh.. Tiešām? Nelāgi ☹️ Es savējo pasen pirku, tad vēl nebija problēmasDola @ 26.04.2022 21:11
Ah.. Es arī no oktobra vairākās aptiekās esmu jautājusi, nav viņiem vairs lielajās noliktavās, nemācēja teikt kāpēc un kad būs.. Varbūt kāda var ieteikt alternatīvu?