alaya @ 10.03.2021 16:41Līdz šim esmu braukusi ar +- 20 gadus vecām automašīnām, domāju ir pienācis laiks paķer kaut ko jaunāku.
Dola @ 10.03.2021 17:06Ja ir iespēja konsultējies par mašīnu modeļiem un dodies pirkt ar kādu vīrieti, kam ir saprašana. Vrb var ierakstīt kāda vīriešu forumā? Ktkur tr nesen klīda links, neatceros saitu. Vrb kāds zinošāks no turienes var ko ieteikt.
117453 @ 11.03.2021 00:25Tev tiešām nav neviena vīrieša kam pajautāt? Ko tieši te forumā Tev reāli varēs palīdzēt kāda dāma!? Cmoon.
117453 @ 11.03.2021 00:25Tev tiešām nav neviena vīrieša kam pajautāt? Ko tieši te forumā Tev reāli varēs palīdzēt kāda dāma!? Cmoon.
Vairāk gribēju noskaidrot ar kādām automašīnām Jūs pārvietojaties
alaya @ 11.03.2021 14:48Man apkārt ir daudz vīriešu, kuriem es varu pajautāt, kā arī lielai daļai no tiem ir savi autoservisi. Tas arī tiek darīts, bet visi viņi ir vācu auto atbalstītāji!
Vairāk gribēju noskaidrot ar kādām automašīnām Jūs pārvietojaties, kas ir populārāks utt
jēziņ😂😂😂izstāsti pēc tam ko nopirki ņemot vērā foruma viedokli. tici man pieredze, pieredze un pieredze ir tas kas var palīdzēt nopirkt labu auto. Nav jau runa ka sievietes neko nesaprot. Es gribu piemēram 6 cilindru vīlētu motoru, bet pilnpiedziņu, vēlams sedanu, stiklšķiedras motora pārsegu un taisno izplūdi, pirms tam pārbaudītu ar krāsas mērītāju un griezes momentu 400:) ar visām zināšanam un pieredzi viena šādu auto nopirkt nemūžam sev neuzticētu braukt pirkt.alaya @ 11.03.2021 14:49
Un kāpēc gan ne? Tu domā, ka visas dāmas neko nejēdz? Piemēram, es savai automašīnai pati savām rokām mainu eļļu un daudz ko saprotu no tām! :)
ik dienā dodu priekšroku bmw markas auto. Audi nepatīk tīri braukšanas ziņā. Vw arī patīk , Toyota land cruiser, bet pilsētai nedaudz varbūt par lielu šķitīs.117453 @ 11.03.2021 20:02jēziņ???izstāsti pēc tam ko nopirki ņemot vērā foruma viedokli. tici man pieredze, pieredze un pieredze ir tas kas var palīdzēt nopirkt labu auto. Nav jau runa ka sievietes neko nesaprot. Es gribu piemēram 6 cilindru vīlētu motoru, bet pilnpiedziņu, vēlams sedanu, stiklšķiedras motora pārsegu un taisno izplūdi, pirms tam pārbaudītu ar krāsas mērītāju un griezes momentu 400:) ar visām zināšanam un pieredzi viena šādu auto nopirkt nemūžam sev neuzticētu braukt pirkt.