Sveikas! Iespējams tikai pavasara stulbums manā galvā, bet tomēr sievietes intuīcijai gribas uzticēties...
Man ir aizdomas, ka draugs mani krāpj. Esam jau ļoti ilgi kopā, attiecībās iestājusies jau tāda rutīna, bieži visādi kašķi, bet nu man šobrīd ir sajūta, ka viņam ir cita.
Es nedomāju, ka viņš ar viņu tiekas, guļ, jo tas reāli nav iespējams, vakaros vnmr ir mājās, ja nu vienīgi darba laikā kaut kur aizbrauc.
Bet gandrīz katru vakaru ar kādu sarakstās, smaida, skatoties uz sms, pa dienu arī esmu ievērojusi, ka daudz biežāk parādās sociālajos tīklos un whatsapp.
Protams, ja paprasu, ar ko viņš sarakstās - atbild, ka ar draugu. Neraušu jau telefonu ārā, lai pārbaudītu.
Ir bijuši brīži, kad eju garām un sarakste uzreiz tiek aizvērta, varbūt sagadīšanās, varbūt speciāli.
Vai kādai ir izcilie detektīva padomi, lai noskaidrotu, vai manas aizdomas ir patiesas? Telefona apskatīšana atkrīt - viens otra paroles nezinam.
Šobdrīd esmu tik tizlā situācijā, pārmest viņam neko negribu, izskatīšos tikai traka, ja nu tā nemaz nav taisnība un manas iedomas. Bet ja arī ir taisnība, man nav nekādi pierādījumi.