Saulīte1997 @ 28.02.2021 23:55A ja par iepriekšējiem gadiem man deklarācija iesniegta, čekus taču nevar vairs pievienot par tiem gadiem, vai var? Neizprotu tās visas lietas.
Keana @ 01.03.2021 00:53Nebūs par čekiem, bet vai kāda var paskaidrot par neapliekamo minimumu? Vid mājaslapā ir iespēja ieķeksēt vai neieķeksēt laukumu par neapliekamā minimuma piemērošanu, tātad kas ir labāk ? Piemērot vai nepiemērot neapliekamo minimumu?
Esmu nesen sākusi strādāt un nav pieredze šajos jautājumos.
Keana @ 01.03.2021 01:10Bet sanāk tā, ja nepiemēro neapliekamo minimumu, tad alga ir nedaudz mazāka kā tad, ja piemēro neapliekamo minimumu?
Nepiemērot prognozēto neapliekamo minimumu. Pēc tam nakamā gada martā atgūsi pārmaksu.
Kiskismau @ 01.03.2021 08:18Labāk ir atķeksēt "nepiemērot neapliekamo minimumu". Kad es sāku strādāt pirmos 6 mēnešus alga bija mazāka un tad vēlāk pacēlās. Un dēļ tā ka man teica ka nevaig neko mainīt arī biju parāda valstij 360 eiro. Tagad visu laiku stāv atķeksēt lai nepiemēro. Jo to ņem vērā pa ceturkšņiem un ja pēkšņi alga pacelsies tad vairāk neko izdarīt nevarēs uz to ceturksnis un būsi parādā.
Dola @ 01.03.2021 08:11
Ah, man visu gadu tā stāvēja ķeksis, jo VID darbinieces pirms gada izskaidroja, ka tā nebūs jaatmaksā valstīj. un šodien deklerācijā rādās, ka esmu krietnu summu parādā valstij. :((( Nu kā tā
Nelly @ 01.03.2021 08:52Sveikas,kā ir ar tiem ziedot.lv ziedojumiem?
Esmu vairākas reizes ziedojusi,bet īsti nesaprotu kā pievienot deklerācijai?Vajadzēja lejuplādēt to maksājumu PDF formātā kad veicu ziedojumu??