Nikola. @ 15.02.2021 15:44Man arī jautājums- kā tiek pārtaukta karantīna, ja slimības lapa vēl turpinās? Cilvēkam pagājušas jau vairāk kā 14 dienas, simptomu tādu vairs it kā nav, bet nogurums un 10h fiziskam darbam vēl kādu laiku nebūs spēka, tāpēc sl.lapa tiek turpināta. Testēties 2x nav bijis. Kas (kāds dokuments) jāprasa Ģ.Ā., lai karantīnu izbeigtu?
šaj slimībai nav nekas neparasts būt neuzkrītošai un ja nav lietoti nekādi vitamīni kā dvit un cinks, ievērojami palielinot to daudzumu organismā, tad slimība var atgriezties.Amii @ 15.02.2021 17:16Bet pēc kādām vadlīnijām ārsts vadās, vai cilvēks drīkst pārtraukt karantīnu? Pēc simptomiem tātad. Simptomu nav jau 4 dienas
Amii @ 15.02.2021 20:27Rīt jau došos visur. ? Uz darbu gan vēl negribu iet. Izmantošu iespēju.
Lai karantīnu izbeigtu ģimenes ārstam ir jānoslēdz B lapa un jāatver A lapa, ja cilvēks nav gatavs atgriezties darbā.Skaidrs. Žēl, ar A lapu zaudē naudu.
Piezvanīju ārstam. Viņš teica, ka vairs neesmu infekcioza un varu visur doties ar pozitīvu testu.Vajag dokumentu, izziņu. Teiktajam nav nekāda spēka, ja kāds gribēs uzlikt sodu, G.Ā. izliksies par beigtu.
Vajag dokumentu, izziņu. Teiktajam nav nekāda spēka, ja kāds gribēs uzlikt sodu, G.Ā. izliksies par beigtu.
Amii @ 15.02.2021 22:54
Dokumentu varbūt dos tad, kad noslēgs slimības lapu. Tik sīki es nezinu.
Jo es vēl nedēļu neiešu uz darbu, jo negribu vēl.
Bet es drīkstu doties visur. Apciemot vecākus, uz veikaliem, braukt ar autobusu utt.
Daktere teica, ka tests atkārtoti nav jātaisa.
To pašu teica visiem maniem paziņām, kuriem bija covid. Gāja uz darbu ar pozitīvu testu. Jo cilvēks vairs nav infekciozs